Здравей Гост

Уран

• 65 Отговора
  • 16225 Прегледи
*

eaglet_eyes

• 23
  • The only distance is that which we create!
Re:Уран
« Отговор #60 -: Август 13, 2009, 08:17:49 pm »
Обаче Уран във втори дом не спира да ми дава идеи за работа, а и управлява шестия ми дом ;D

А когато Уран е във втори дом, а 4-ти е във Водолей, тогава как влияе Уран?

По принцип, когато господарят на 4-ти е във 2-ри, това означава, че човекът може да работи от дома си, нали така?  ::) А с Уран, може би тази работа ще бъде по-необичайна.  ;D

Ами струва ми се, че можеш да правиш пари от недвижимо имущество или да продаваш идеи, свързани с дом, жилищно обзавеждане. Повечето хора с водолей на куспида на 4 дом, които познавам, са с разделени родители. Но пък господарят на 4 във 2, ако 4 дом символизира майката - майка то дава ли ти парички, я кажи :-[

*

Helo

« Отговор #61 -: Август 13, 2009, 08:27:02 pm »
Повечето хора с водолей на куспида на 4 дом, които познавам, са с разделени родители. Но пък господарят на 4 във 2, ако 4 дом символизира майката - майка то дава ли ти парички, я кажи :-[

Да, майка ми ми дава парички, нищо че съм на 25.  :P Но баща ми не ми дава. Не са разделени!

*

Skarlet

« Отговор #62 -: Август 13, 2009, 09:02:31 pm »
Юпитер на куспидата и във 6-ти дом, а също и в 10-ти дом означава СТРАШНО МНОГО РАБОТА, ПРИ ТОВА ДОБРЕ ПЛАТЕНА.

Небесна,ще ми простиш надявам се,но не съм съвсем съгласна.Ако този Юпитер е в заточение или в падение,ако е зле аспектиран??? Откакто направих най-голямата си грешка по време на Юпитеровото възвръщане,при това Юпитер ми е на трон по знак,вече не подхождам с такъв ентусиазъм.Не,че искам да ви обезкуража,но трябва да се гледат хубаво всички аспекти в картата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Август 14, 2009, 02:51:43 am »
Моят натален Уран е в 5 ти дом. Прави точен тригон с Асц. и квадратура с Мерк. във 2 ри дом. Но сега транзитно ми е застанал в 11 дом и прави точна квадратура със Слънце и Венера в 1 дом. .. Какво да кажа- изживявам тежко любовна драма..., а много ми се иска да зарежа всичко и да  започна отначало :(

Квадратът, опозицията и съвпадът на Уран с Венера, според Каръл Ръшман възпрепятства обвързването. В този период колкото и да ви се иска не можете да си завържете трайна връзка, всичко се разпада.Тя визира прогресивната карта, но аз съм забелязала, че и наталните и транзитните аспекти действат по подобен начин. Доколкото разбирам ти си пред прага на уранова опозиция (пр. Уран в 5-ти дом в опозиция на транзитен в 11-ти), ако не и действаща. Аз сърбам същата попара, но при мен се проявява в други домове....А и Сатурн в Дева сигурно ти опонира на рождения в Риби. Да стискаме зъби, докато Сатурн влезе във Везни, което ще стане в края на октомври 2009 г. А Уран има още да ни мъчи, заради ретроградния си ход - ха напред, ха назад. На мен опозицията ми става отново точна на 20.10.2009г., после тр. Уран отминава рождения и тръгва директно. На 20.01.2010г. отново точна опозиция - последната. Три месеца трябва да бъда по-ниска от тревата. Погледни си картата, това не е дълъг срок, дано и при теб да не продължи повече.

В момента тр.Уран ми е в точна квадратура с Венера,а наталния е в 14 градуса във Везни и опозицията тепърва я чакам на 04.Май 2014 г. И аз тогава ще снижавам положението. А интересното е , че всъщност на този етап ми се иска сериозна връзка с определен човек, но не ми се получават нещата, защото имахме връзка, но аз реших,че не е достоен за мен и се разделих с него.Сатурн ми е в Близнаци и слава Богу квадратурата на Сатурн ми премина.Чакам го с нетърпение да влезе във Везни и да ми направи тригон с рожденния  на 04 Август 2011- точно след 2 години ;D  

не само при тригони има възможност за щастливи връзки.К В А Д Р А Т У Р А Т А е един от най-важните аспекти след съвпада.точно при квадратури се случват и доста трайни връзки.иска се действие ,което не е присъщо за тригона.
в момента ми предстой тригон на транзитния сатурн към дсц и нат. венера , както и към символичното и прогресивно слънце ;D ;D ;D.ми какво да ви кажа , нова личност на хоризонта няма , а моя катиларов прави опити за някакво връщане.

п.п. тук или в някоя от темите дискутирани през последните 24 часа четох , че аспекта уран -юпитер следва да е положителен ,за да се говори за късмет. ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!НЕ САМО ПРИ ПОЛОЖИТЕЛНИ АСПЕКТИ М/У ДВЕТЕ ПЛАНЕТИ ИМА КЪСМЕТ.това се случва и при отрицателни ,като квадратура.от опит го казвам.запомнете го!
« Последна редакция: Август 14, 2009, 03:07:00 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

eaglet_eyes

• 23
  • The only distance is that which we create!
« Отговор #64 -: Август 15, 2009, 02:31:12 pm »
Юпитер на куспидата и във 6-ти дом, а също и в 10-ти дом означава СТРАШНО МНОГО РАБОТА, ПРИ ТОВА ДОБРЕ ПЛАТЕНА.

Небесна,ще ми простиш надявам се,но не съм съвсем съгласна.Ако този Юпитер е в заточение или в падение,ако е зле аспектиран??? Откакто направих най-голямата си грешка по време на Юпитеровото възвръщане,при това Юпитер ми е на трон по знак,вече не подхождам с такъв ентусиазъм.Не,че искам да ви обезкуража,но трябва да се гледат хубаво всички аспекти в картата.

Моят Юпитер по натал си е в риби и участва в Т квадрат - той е в 6 дом: имаме слънце опозиция към съвпад луна, нептун, северен възел и всичките тези планетки в квадрат към Юпитер. От януари до към юни участвах в какви ли не конкурси за работа и навсякъде ме питаха защо не си открия фирма и че не са убедени, че ще остана да работя дълго за тях. Приех и работех за едно издателство точно 3 дни - на третия ден отидох, за да съобщя, че напускам. Тясно ми беше там...Исках да работя на трудов договор, за да имам сигурност, но заплащането, което предлагаха не можеше да ми позволи да оцелявам... Месеци наред търсех, подавах сивита, бях недоволна, бях неприятно изненадвана (например в деня на започване на работа ти казват, че са се отказали от идеята си и нямат нужда от теб) и така постепенно развих свой си бизнес ... сега имам много работа, планирам си сама работното време и ходенето на басейн, уморена съм, но пък съм щастлива. И всичкото това ми се случи при транзитиращи Нептун и Юпитер на куспида на 6 дом, наталната опозиция Сатурн и Урам при мен беше 1 и 7 дом, а към транзитиращия Сатурн в опозиция към натален Юпитер не ми се пише... Едно обаче ми стана ясно: Тази опозиция си е Контролирано разширение...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #65 -: Август 15, 2009, 08:29:19 pm »
Да видим как планетата Уран влияе в живота ни, в зависимост от транзитите й и от мястото и в хороскопа. Споделете при какви транзити на Уран кое във вашия живот се е променило, имало ли е неочаквани промени. Споделете и дали местоположението му в хороскопа ви влияе така, както се очаква, че би трябвало да влияе.  ;D

helo,при мен уран работи като по учебник!а и при всички,които се занимават с астрология е така-сигурна съм.
аз имам уран в съвпад с мц.управлява 3-ти дом.в момента транзитира 4-ти натален.внезапни падения и издигания в соц.статус,за мен са съвсем нормално нещо.работя с договори и често имам кратки пътувания.
проблемите в дома ми започнаха ,когато застана на точен квадрат от меркурий,който от своя страна е съуправител на дсц.когато направи квадрат към слънцето ми се разделих с мъжа ми.
наред с това,обаче уран е един от участниците на големия космически тригон в земни знаци и тригонира луната и марса.луната е в 6-ти,марс е втори.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците