Pokahontas, фирмата ще е тотално вдетинена, така че ще си поработим весело заедно след време
Регистрирам я при опозиция между Слънце и Юпитер и дотука всеки иска да ми вземе хонорар за регистрацията или да ми каже, че ако някой ми иска пари за регистрация да не му давам... Та тая сутрин запазих името на фирмата, а бившият ми поиска 100 лв., за да ми изпрати бланка за учредителен акт, а друг адвокат ми го направи безплатно...Утре ще продължа сама с регистрацията 
На никого не давай никакви пари. Всички бланки си изтеглих от Интернет и регистрирах фондацията си сама. И Учредителен акт направих и мина в съда "на първо четене", въпреки че го съставях при ретрограден Юпитер (моят натален Юпитер е ретро!). И име запазих при ретро Юпитер, а за подаването на документите в съда изчаках Юпито да стане директен. Обаче докато ми разглеждаха нещата, Меркурий взе че обърна посоката, но това хич не ме смущава. Аз си смятам за рождена дата на фондацията часа и минутата, в която и последният човек си постави подписа под учредителния акт, а след това веднага влязохме в банката, за да си разкрием набирателна сметка. В натала на фондацията асцендентът е Стрелец, а МЦ - Везни. Юпитер е в Козирог в съвпад с щастливата звезда Вега. Най-интересното нещо е, че аз тогава не си знаех с точност часа на раждане и в последствие го установих. Избрала съм елективна карта за начало на фондацията с Асцендент и МЦ като моите в натала. Това го установих в последствие. Така си поставих за цел да проследя в кои часове от деня аз поемам лични или професионални инициативи. Това обикновено става при Асц. в Стрелец или Везни. И това никак не е странно, понеже Юпитер и Венера са най-силните планети в картата ми. Така, че и натала има значение. Особено, когато се касае за еднолична фирма. Фондацията не е еднолична, но общо взето аз вземам решенията, зачитайки интересите и на останалите. Между другото поставих Слънцето на трон.