Здравей Гост

Уран

• 65 Отговора
  • 16273 Прегледи
*

eaglet_eyes

• 23
  • The only distance is that which we create!
Re:Уран
« Отговор #40 -: Август 12, 2009, 04:36:54 pm »
Pokahontas, фирмата ще е тотално вдетинена, така че ще си поработим весело заедно след време  ;D Регистрирам я при опозиция между Слънце и Юпитер и дотука всеки иска да ми вземе хонорар за регистрацията или да ми каже, че ако някой ми иска пари за регистрация да не му давам... Та тая сутрин запазих името на фирмата, а бившият ми поиска 100 лв., за да ми изпрати бланка за учредителен акт, а друг адвокат ми го направи безплатно...Утре ще продължа сама с регистрацията ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #41 -: Август 12, 2009, 06:49:48 pm »
Хе хе, от дете и мен ме привличат самолетите, а и колко съм летяла в корема на майка си... :PОтносно професията, съм толкова неудовлетворена.Много неща ме привличат и нищо толкова,че да ме погълне.Или просто не съм си открила мястото..И мен ме привличат самолетите , и напоследък много ми се иска да работя нещо или на летище или да пътувам.Имам сесктил на ретро Уран в 7 дом/Скорпион/ и МЦ в Козирог, Управителят на 9ти ми е в 5 и е в сесктил с уран.Обаче Уран има и няколко квадратурки с Марс и Юпитер в пети.
Ще ме бъде ли като служител примерно на летище или нещо свързано ? 8)

Секстила, както знаеш улеснява нещата,а  и не изисква особено да се напъваш, за да ги постигнеш. Бях чела някъде, че когато в картата на човек Асц. е в квадрат с МЦ, означава, че има противоречие между кариерата и истинските желания и призвания за професионално удовлетворение. :)
Toroni, дано да си намеря пътя, пък и тази година имам транз Уран секстил МЦ, който ще  ще трае до декември 2010.Явно затова ме вълнува кариерата, но така, че да съм доволна от резултата.Ще видим.... ::)

LONDA, желая ти от все сърце да си намериш мястото, а и с този транзитен Уран е редно да предприемеш завой нанякъде и да опиташ нещо ново. :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Kaya

• 2893
« Отговор #42 -: Август 12, 2009, 07:11:36 pm »
В моята карта Уран е в квадрат с МС.  Не харесвам изобщо професията , която упражнявам.  Дано имам и аз късмета на Мисс Каприз.
не винаги нехаресването е от квадратурата- аз имам точен квадрат между Мц и Уран и много си харесвам работата ( но съм много практически ориентирана при прилагането това дава квадратът - теориите ми скучнеят);
разгледай си  предпоставките за  добра професионална реализация и къде се намира нуждата ти от удовлетворение:)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #43 -: Август 12, 2009, 09:34:29 pm »
Pokahontas, фирмата ще е тотално вдетинена, така че ще си поработим весело заедно след време  ;D Регистрирам я при опозиция между Слънце и Юпитер и дотука всеки иска да ми вземе хонорар за регистрацията или да ми каже, че ако някой ми иска пари за регистрация да не му давам... Та тая сутрин запазих името на фирмата, а бившият ми поиска 100 лв., за да ми изпрати бланка за учредителен акт, а друг адвокат ми го направи безплатно...Утре ще продължа сама с регистрацията ;D

На никого не давай никакви пари. Всички бланки си изтеглих от Интернет и регистрирах фондацията си сама. И Учредителен акт направих и мина в съда "на първо четене", въпреки че го съставях при ретрограден Юпитер (моят натален Юпитер е ретро!). И име запазих при ретро Юпитер, а за подаването на документите в съда изчаках Юпито да стане директен. Обаче докато ми разглеждаха нещата, Меркурий взе че обърна посоката, но това хич не ме смущава. Аз си смятам за рождена дата на фондацията часа и минутата, в която и последният човек си постави подписа под учредителния акт, а след това веднага влязохме в банката, за да си разкрием набирателна сметка.  В натала на фондацията асцендентът е Стрелец, а МЦ - Везни. Юпитер е в Козирог в съвпад с щастливата звезда Вега. Най-интересното нещо е, че аз тогава не си знаех с точност часа на раждане и в последствие го установих. Избрала съм елективна карта за начало на фондацията с Асцендент и МЦ като моите в натала. Това го установих в последствие. Така си поставих за цел да проследя  в кои часове от деня аз поемам лични или професионални инициативи. Това обикновено става при Асц. в Стрелец или Везни. И това никак не е странно, понеже Юпитер и Венера са най-силните планети в картата ми. Така, че и натала има значение. Особено, когато се касае за еднолична фирма. Фондацията не е еднолична, но общо взето аз вземам решенията, зачитайки интересите и на останалите. Между другото поставих Слънцето на трон.
« Последна редакция: Август 12, 2009, 09:39:32 pm от Небесна »

*

eaglet_eyes

• 23
« Отговор #44 -: Август 12, 2009, 10:28:25 pm »
Ами и да изчислявам и да не изчислявам оказа се, че днес началото на регистрацията (плащане на такси за запазване на име и за вписване в търговския регистър) съвпада до градус с асцендента ми в Дева, а там е точно сега Сатурн. Въобще не определях аз кога и какво - просто така се получи, иначе никога не бих сложила Сатурн в ъглов дом и то на асцендент. Няма да го мисля, а ще си действам  :) Просто приемам, че времето е назряло и си е важен моят натал :)

*

Nebesna

« Отговор #45 -: Август 13, 2009, 01:25:35 am »
Ами и да изчислявам и да не изчислявам оказа се, че днес началото на регистрацията (плащане на такси за запазване на име и за вписване в търговския регистър) съвпада до градус с асцендента ми в Дева, а там е точно сега Сатурн. Въобще не определях аз кога и какво - просто така се получи, иначе никога не бих сложила Сатурн в ъглов дом и то на асцендент. Няма да го мисля, а ще си действам  :) Просто приемам, че времето е назряло и си е важен моят натал :)

Радостно е, че имаш работа на фона на сегашната криза, щом се налага да издаваш фактури. Дерзай, да не изтървеш важни клиенти!

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #46 -: Август 13, 2009, 07:21:33 am »
...Утре ще продължа сама с регистрацията ;D
eaglet_eyes, ако имаш въпроси относно регистрацията, а и за след нея,  мога да ти помогна. Не съм адвокат, но имам опит в прословутата Агенция по Вписвания.

*

eaglet_eyes

• 23
« Отговор #47 -: Август 13, 2009, 10:59:48 am »
Много ти благодаря за предложението за помощ. Всичко е наред, ще се справя, няма къде да ходя ;D

*

eaglet_eyes

• 23
« Отговор #48 -: Август 13, 2009, 12:56:57 pm »
Хихихи, и на мен ми харесват. В момента мисля логото за печата и нарисувах готина Калинка, а печатът ще е червен ;D Много съм щастлива, това е :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #49 -: Август 13, 2009, 01:00:40 pm »
Не мога да се сдържа просто - много сладки калинки :)

...да се присъединя и аз към това мнение. Предният ти аватар също беше много красив.  ;)

*

Helo

« Отговор #50 -: Август 13, 2009, 01:06:04 pm »
Хихихи, и на мен ми харесват. В момента мисля логото за печата и нарисувах готина Калинка, а печатът ще е червен ;D Много съм щастлива, това е :)

Когато си представях какво ли ще бъде логото ти, което ще стои отгоре на книжарницата си представих, че ще го направиш с голяма калинка на жълт фон и разни други рисунчици отстрани.  ::)

*

Skarlet

« Отговор #51 -: Август 13, 2009, 01:28:18 pm »

Може и да е суеверие,ама нИдей прави печата червен в година на Марс. Хубаво е да се избягва червеното тази година. :)

*

eaglet_eyes

• 23
« Отговор #52 -: Август 13, 2009, 03:00:35 pm »
Калинката е червена, а освен това на МС на тая фирма се е разположил Марс. Не спазвам никакви правила, въпреки че хобито ми е астрология - нямам време, трябват ми фактури. И за да не разводнявам тази тема, само ще кажа, че в момента имам транзитиращи Нептун и Юпитер на куспида на 6 дом в тригон към натален Уран във втори дом - никога не съм получавала толкова много хонорари, а и трудът си е къртовски, но пък скоро ще подхвана детски сайт :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #53 -: Август 13, 2009, 04:19:12 pm »
Червеният и зеленият печати са запазени за определени институции.
Може част от печата ви да бъде с червен цвят (примерно: ако сте здравно заведение- името на амбулаторията или каквото е там, да бъде с черен или син цвят, а ако има кръст - той да е червен).

*

veshti4ka

« Отговор #54 -: Август 13, 2009, 04:37:42 pm »
Уран, не е така  ;)  преди години когато създавахме една от фирмите аз много си държах на червения печат. и до ден днешен си е червен и никой нищо не е казал  ;D ;D ;D 

друг е въпроса обаче, че много по-често от другите трябва да се зарежда с мастило щото червеното като избледнее малко и не се вижда вече и мен това най-много ме вбесяваше, че трябваше да зареждам печати през 3-4 дни  ::)

*

eaglet_eyes

• 23
« Отговор #55 -: Август 13, 2009, 04:47:49 pm »
Да, аз си питах и четох - може да е червен печата. А за купуването на мастило - няма да ми тежи да си оцветявам калинката :-[

*

Nebesna

« Отговор #56 -: Август 13, 2009, 05:06:45 pm »
Калинката е червена, а освен това на МС на тая фирма се е разположил Марс. Не спазвам никакви правила, въпреки че хобито ми е астрология - нямам време, трябват ми фактури. И за да не разводнявам тази тема, само ще кажа, че в момента имам транзитиращи Нептун и Юпитер на куспида на 6 дом в тригон към натален Уран във втори дом - никога не съм получавала толкова много хонорари, а и трудът си е къртовски, но пък скоро ще подхвана детски сайт :)

Юпитер на куспидата и във 6-ти дом, а също и в 10-ти дом означава СТРАШНО МНОГО РАБОТА, ПРИ ТОВА ДОБРЕ ПЛАТЕНА.

« Отговор #57 -: Август 13, 2009, 05:08:20 pm »

Юпитер на куспидата и във 6-ти дом, а също и в 10-ти дом означава СТРАШНО МНОГО РАБОТА, ПРИ ТОВА ДОБРЕ ПЛАТЕНА.
Така си е  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

eaglet_eyes

• 23
« Отговор #58 -: Август 13, 2009, 05:24:42 pm »
Очаква ме завръщане на Юпитер - той по натал си ми е в 6 дом. Но преди това - през януари имах сатурн в опозиция към натален Юпитер в 6 дом и ми казаха, че заради кризата съкращават щата ми. Преживях огромен стрес - вечер лежах до детето си и плачех, не знаех как ще се справя - разведена, с висок наем и без любимата работа...Обаче Уран във втори дом не спира да ми дава идеи за работа, а и управлява шестия ми дом ;D

*

Helo

« Отговор #59 -: Август 13, 2009, 07:30:32 pm »
Обаче Уран във втори дом не спира да ми дава идеи за работа, а и управлява шестия ми дом ;D

А когато Уран е във втори дом, а 4-ти е във Водолей, тогава как влияе Уран?

По принцип, когато господарят на 4-ти е във 2-ри, това означава, че човекът може да работи от дома си, нали така?  ::) А с Уран, може би тази работа ще бъде по-необичайна.  ;D
« Последна редакция: Август 13, 2009, 08:02:34 pm от Helo »