Здравей Гост

Въпрос относно венера и плутон

• 122 Отговора
  • 22685 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Въпрос относно венера и плутон
« Отговор #60 -: Януари 30, 2010, 10:50:26 pm »
Дивна, може да има връзка, особено като се има предвид в случая, че ти прави аспект и с Венера.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #61 -: Януари 30, 2010, 10:50:41 pm »
Добре правиш, Кайли! Че иначе рискуваш да бъдеш публично дискредитирана.

А, не, на Кайли друга й е програмата, не да бъде жертвен агнец като мен.  ;D А на мен хороскопът ми е крив, че все опити за дискредитация привличам...

А  замисляла ли се защо така..

Различни хороскопи, различни програми се следват, както казах. От гледна точка на астрологията.
При Слънце в първи и пети дом тази тенденция се среща по-често от другите. Защото така поставеното Слънце грее и блести, но не на всички понася светлината му. Има и случаи, когато само блести без да грее. Но понякога светлината му става убийствена, когато се предозира, всички са чували за слънчевата радиация.

Неприсъщо за Слънце в 1ви и Сатурн в 7ми, първо търся причината в себе си, второ . пак там я търся, трето - пак там..., при четвърто мога и да погледна в страни...

*

abroad

« Отговор #62 -: Януари 30, 2010, 10:53:37 pm »
Всяка Венера в контакт с Плутон е дълбока.  :blink:

Да, така е :blink:

Аз пък имам тригон с Уран.  ;) Разменени са ни.

Моята е във взаимна рецепция с Уран :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #63 -: Януари 30, 2010, 10:55:02 pm »
Ехеее, събрахме се, както се казва.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #64 -: Януари 30, 2010, 10:59:52 pm »

Моята е във взаимна рецепция с Уран :rolleyes:

че тя и моята бре  :o   Венера във водолей и Уран във везни  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Divna

« Отговор #65 -: Януари 30, 2010, 11:10:22 pm »
Как да разбирам взаимната рецепция в астрологията? Моля ви обяснете ми  :25:

*

Nebesna

« Отговор #66 -: Януари 30, 2010, 11:21:36 pm »

С много условия.
Първо, аз не съм забелязала да действа така, както я описват -
все едно планетите си разменят местата, оказвайки се в знака,
който управляват. Особено, когато се намират в квадратиращи знаци,
това не прави квадрата по-лесен. Гледаш първо аспекта, а след това рецепцията.

*

Asol

• 4140
« Отговор #67 -: Януари 30, 2010, 11:23:06 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3385.0.html

*

UnaDonna

« Отговор #68 -: Януари 30, 2010, 11:25:24 pm »
Какво ще кажете за ретро Венера опозиция ретро Плутон, в натала.
Има ли някой такъв аспект?

Кажете нещо за това чудо! Плииийззз!

*

abroad

« Отговор #69 -: Януари 30, 2010, 11:27:14 pm »

Аз далеч не съм от авторитетите тук, наистина, но мога да споделя, изолирано като значение какво съм чела :blink:
Като принципно положение много от астролозите го обозначават, като влияние и действие със съвпад на двете планети, при условие, че нямат аспект помежду си

*

Divna

« Отговор #70 -: Януари 30, 2010, 11:27:50 pm »
Благодаря ви много Небесна и Асол!

*

Divna

« Отговор #71 -: Януари 30, 2010, 11:30:31 pm »

Аз далеч не съм от авторитетите тук, наистина, но мога да споделя, изолирано като значение какво съм чела :blink:
Като принципно положение много от астролозите го обозначават, като влияние и действие със съвпад на двете планети, при условие, че нямат аспект помежду си

Благодаря ти и на теб Аброад! Твърде е сложно за мен на този етап, но ще се опитам да го асимилирам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #72 -: Януари 30, 2010, 11:32:04 pm »

;D ;D
като плутон /джон ,спилър ,том ;D/ дошли да живеят в твоята къща , а ти си отишла в някоя от техните ;D ;D ;D ;D ;D.
ти не пречиш на тях и те на теб ,ноооо! -бъди внимателна ,все пак сте си разменили къщите ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #73 -: Януари 30, 2010, 11:49:14 pm »

;D ;D
като плутон /джон ,спилър ,том ;D/ дошли да живеят в твоята къща , а ти си отишла в някоя от техните ;D ;D ;D ;D ;D.
ти не пречиш на тях и те на теб ,ноооо! -бъди внимателна ,все пак сте си разменили къщите ;D ;D ;D ;D

Благодаря ти Марая! Пояснила си го много образно  :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #74 -: Януари 31, 2010, 11:02:30 am »
Ба, публично дискредитирана, ама нанайси. 
Аз си признавам, че не отбирам от астрология, никой не може ме хване за нищо. Най-много чат пат някой акълия да ми посочи вратата, щото мястото ми не било тук, ма аз си го местя от единия крачол в другия, заявявам, че и от духовни гурута имате нужда и пак си цъфтя и връзвам тук.

*

missKapriz

« Отговор #75 -: Януари 31, 2010, 11:26:33 am »
Цитат
забелязала съм, че статистически по- често се отговаря на въпроси, подплатени с някакъв % собствени разсъждения, особено зададени от хора, които отдавна четат и пишат тук  Wink smiley
И аз съм го забелязала.В частта за разсъжденията подкрепям такова отношение-да се види,че и питащия се е потрудил и пита за да знае,не от любопитство само.Но колкото повече чета,толкова повече разбирам,че отговор на парче е доста  неправилно да се дава и може би за това не всичките ни въпроси се удостояват с отговори.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #76 -: Януари 31, 2010, 11:32:46 am »
Не може без собствени расъждения, защото много от нас говорят от собствен опит при сблъсък с транзитите.
Темта за Венера и Плутон, винаги ще е актуална и аз искам да споделя нещо по въпроса.
Когато Плутон направи съвпад с Юпито и тригон Венерата / по натал Юпи и Венера са в тригон/ срещнах сегашния си съпруг.
Събитието се случва в 5 дом, а Юпито е господар на 5 дом.
2 год след събитието, докато той ПЛутон се мандахерцаше ретро се оженихме и се появи малката ни принцеса.  
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #77 -: Януари 31, 2010, 11:58:54 am »
Е разбира се трябва да се видят аспектите на Плутон в хатала. На мен ми донесе сватба, защото по натал ми е съвпад със Слънцето.
И друго, трябва да се видят транзитите на другия. В началото на връзката ни с мъжа ми Сатурна беше крайните градуси на Рак, където е венерата му,после мина през Слънцето му, 5 г р Лъв, след което направи съвпад с моята Венера и накрая мина през асцедента ми, след което, точно,когато малката се роди, направи съвпад с Мерка му - господар на 7 и 9 дом при него. Вичко това,се случва, за 2 год и 10 месеца, докато Плутона  се моташе напред назад.
Значи гледа се всичко, най вече какви други аспекти има по времето на съвпада и какви други аспекти предстоят, защото Плутон е много бавен и може много неща да се случат причинени от други транзити по време на съвпада на Плутон му с Юпито.   
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kaily

• 5145
« Отговор #78 -: Януари 31, 2010, 12:50:43 pm »
трябват ти пари накуп, чужди, не да си се мъчила да ги изработиш, а да ти дойдат наготово и да ги вложиш добре, да имаш финансова сигурност, за да се занимаваш с това, което ти е важно и ти харесва..казваш, че за големи наследства не може да се говори, значи остава тото-то или някоя друга игра, в която се дават големи парични награди..
така те виждам- като рентиерка да, но не и като работна пчеличка :)

Е да де, трябват ми чужди пари накуп, ама от игри няма как да дойдат, не става при мен. Рентиерка ми харесва, ма не съм се родила в заможно семейство просто.
Ми аз няма да му бърша задницата на богатия чужденец бе, ще си живеем, ще му помагам в бизнеса и ще си другаруваме.
Просто ако ще трябва да се обвързвам, държа тоя път да е заможен, айде да не е богат. То ние в тая загубена държава и на социалните западни помощи казваме заможност.
Се таковам у късмета да се родя в такава загубена държава.

*

kaily

• 5145
« Отговор #79 -: Януари 31, 2010, 01:12:53 pm »
Над 50 да е по възможност, може и още нагоре  :-[

Не знам какво ще мога и какво не, знам само, че искам спокойствие, тих пристан, материална и емоционална сигурност и душевен комфорт. Това е нещо, което в този си живот не съм изпитвала и е редно и оттук да мина, човек трябва от всичко да опита.