И още един въпрос - познаваш ли хора, които имат някакви отрицателни аспекти на Венера със Сатурн в хороскопа и какво се случва с техния любовен живот? Искам да видя какъв е опита на другите с подобни позиции и дали причината не е в мен или е от влиянието на Сатурн. И Сатурн ще ми даде ли един ден награда заради лишенията като е в опозиция с Венера? 
И аз познавам. На по-късен етап от живота си сви семейно гнездо, малко след 30-те. Ни съ вторачвай в този аспект
едва ли всички, които не са намерили техния си човек имат такъв аспект
Може просто това да те прави доста по дисциплинирана и сдържана в емоциите си и да предпочиташ по-сигурни мъже - Сатурн в 7.
Моят Сатурн е в 1-ви дом, което само по себе си говори доста за мен.

Но не съм чак толкова самодисциплинирана. От по-мързеливите съм.

Ама аз и не искам още да се омъжвам. Аз питам за любов, но нямам намерение да сключвам брак. Може след 10 години да помисля за брак, въпреки че нищо не се знае. Питам за любов, щото аз не бих тръгнала с всеки, просто трябва много да го харесам, за да тръгна с някого. Не мога да си представя да съм с някого, когото не харесвам наиситна и на външен вид и като характер и може би да имаме общи интереси.

Зъболекар, я да те питам ти разбираш ли от билки? Ако разбираш ще те питам нещо за билката котешка стъпка?

И втори въпрос

- интересно ми е, ти като си завършил медицина, вие по колко аутопсии на умрели сте правили като студенти? Просто съм любопитна?

Имало ли е припаднали по време на лекциите, когато сте ходили при басейна, в който плуват умрелите? И как сте издържали на миризмата там?