А къде има снимка на helo да я видя и аз, че съм любопитна 
Аз имам въпрос - да имаш наблюдения кое в натала показва любопитство (освен женския пол, разбира се
)
Късно е вече. Изтрих всички снимки. Няма и да ги показвам повече! Не се знае кой чете сега тук. Кой видял видял. Пък и в крайна сметка няма значение.

Всъщност, цялата тема се върти около тебе.
Аз я бях завъртяла около Зъболекар, защото това нали е неговата тема, ама така се получи. Ама ти не се ядосвай. И на теб ще ти обърнат внимание.

Като ще питаш нещо поне да беше съществено. Поне разговора,който водиш да имаше някаква посока.
Това, което питах беше много съществено, но това, че ти не си способна да го разбереш вече не е мой проблем.

И аз ли да ти разглеждам хороскопа? Нямам намерение да ти разглеждам хороскопа, защото към повърхностни хора не проявявам интерес.
Не ми е притрябвало да го разглеждаш.
Ето в теб пък със сигурност няма нищо Скорпионско, защото не мислиш задълбочено, а само водена от някакви си емоции, които те заслепяват. Не, че го казвам, защото съм се обидила, ама това ти поведение показва, че ти си повърхностна. Тази емоционалност и злоба няма да те доведат до нищо добро.