Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75824 Прегледи
Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #140 -: Август 14, 2009, 10:10:07 pm »
Бре,Док ,по кои "дестинации" се подвизаваш?? ;DДа се не срещнем кармично в някой рейс.. ;D
Кой знае ;D

« Отговор #141 -: Август 14, 2009, 10:14:07 pm »
Хело поне за мен е с АСЦ Скорпион  ;D

« Отговор #142 -: Август 14, 2009, 10:15:53 pm »
Хело поне за мен е с АСЦ Скорпион  ;D

Е да, ама тя много иска да е с Везни  ;D

А сестра ти до къде стигна астрологията?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #143 -: Август 14, 2009, 10:16:20 pm »
И аз се чудя на въпросите на Helo. Уж има Сатурн в първи /във Везни, ако не се лъжа и затова се интересува дали е хубава  ;D/, а в начина на поставяне на въпроси няма никаква структура и последователност.  :-[ Явно не само Венерата е пострадала, а и Мерка.   :P  ;D

Аз съм си написала долу в подписа къде ми е Сатрун - в Скорпион е!

Въпросите ми са съвсем логични и ако ми беше разгледала хороскопа, щеше да разбереш, че си има логика във всяко нещо, особено във въпросите ми.  ;D

Меркурият ми не е пострадал. Даже напротив!  ;) Той е в 7-ми дом в Телец. В опозиция на Плутон и асцендента (Плутон на асценцента) е. В тригон с Нептун. В квадратура с Midheaven. Меркурия ми е много добре.  ;)

Хело поне за мен е с АСЦ Скорпион  ;D

Ааааааа  ;) някои други хора се опитваха да ме убеждават в същото. Не съм съгласна.  ;) Асцендентът ми е в 29 градус във Везни. Аз им отговарям, че може да има нещо Скорпионско в мен заради първи дом в Скорпион с Марс, Сатурн и Плутон там.

Аз настоявам на своето.

« Отговор #144 -: Август 14, 2009, 10:21:45 pm »
И какво те кара да мислиш така?
Не намирам нищо Везнишко .
На снимката във форум имаше особен пронизващ поглед , а и тия теми за морги ;D

*

Skarlet

« Отговор #145 -: Август 14, 2009, 10:23:27 pm »
Аз им отговарям, че може да има нещо Скорпионско в мен заради първи дом в Скорпион с Марс, Сатурн и Плутон там.

Аз настоявам на своето.

Ама,Док,как можеш да искаш да се съгласи с теб/или с друг/ като има Меркурий в твърдоглавия Телец,че и в опозиция с Плутон?  ;D Хело,да не се обидиш,шегувкам си се.  ;D

*

aiia

« Отговор #146 -: Август 14, 2009, 10:25:56 pm »
А какво ще кажете за ретро Меркурий в Овен в квадрат с Марс в Рак?? Както и квадрат с Луна във Водолей. Очевидно, Марс и Луна са в опозиция. Как ви се струва? Интересува ме много тази странна птица, искам да вляза в мозъчето му.  ???

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #147 -: Август 14, 2009, 10:26:33 pm »
не бях влизала доста време да прочета нещо от форума и то взело че станало доста забавно :) ... ха-ха док направо кефиш с тия отговори, ама трябва малко да се позатвориш явно за д асе предпазиш от факторите, които ти изпиват положителната енергия ... иначе бях чела някъде че си завършил теология и ми стана интересно .. но какво по дяволите правиш в тоя градски транспорт? там със сигурност ще си довлечеш много отрицателна енергия хаха ... дай да те питам нещо и аз
`защо хората се страхуват от мен много често при първо впечатление , че и при второ? ` напоследък много ме интересува ... само не казвай да се свързвам там с марушка , звезделина или някоя друга мадама от тия  ... хехе
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

« Отговор #148 -: Август 14, 2009, 10:27:19 pm »

А сестра ти до къде стигна астрологията?

Няма време да се занимава с астрлогия  ,покрай дребния.

« Отговор #149 -: Август 14, 2009, 10:29:19 pm »
И аз се чудя на въпросите на Helo. Уж има Сатурн в първи /във Везни, ако не се лъжа и затова се интересува дали е хубава  ;D/, а в начина на поставяне на въпроси няма никаква структура и последователност.  :-[ Явно не само Венерата е пострадала, а и Мерка.   :P  ;D
Аз съм си написала долу в подписа къде ми е Сатрун - в Скорпион е!
Въпросите ми са съвсем логични и ако ми беше разгледала хороскопа, щеше да разбереш, че си има логика във всяко нещо, особено във въпросите ми.  ;D
Меркурият ми не е пострадал. Даже напротив!  ;) Той е в 7-ми дом в Телец. В опозиция на Плутон и асцендента (Плутон на асценцента) е. В тригон с Нептун. В квадратура с Midheaven. Меркурия ми е много добре.  ;)

Всъщност, цялата тема се върти около тебе. Като ще питаш нещо поне да беше съществено. Поне разговора,който водиш да имаше някаква посока. И аз ли да ти разглеждам хороскопа? Нямам намерение да ти разглеждам хороскопа, защото към повърхностни хора не проявявам интерес.
Не ти виждам подписа, защото съм скрила подписите.

« Отговор #150 -: Август 14, 2009, 10:32:23 pm »
не бях влизала доста време да прочета нещо от форума и то взело че станало доста забавно :) ... ха-ха док направо кефиш с тия отговори, ама трябва малко да се позатвориш явно за д асе предпазиш от факторите, които ти изпиват положителната енергия ... иначе бях чела някъде че си завършил теология и ми стана интересно .. но какво по дяволите правиш в тоя градски транспорт? там със сигурност ще си довлечеш много отрицателна енергия хаха ... дай да те питам нещо и аз
`защо хората се страхуват от мен много често при първо впечатление , че и при второ? ` напоследък много ме интересува ... само не казвай да се свързвам там с марушка , звезделина или някоя друга мадама от тия  ... хехе

Сигурно си умна  ;D и затова се плашат .

*

Skarlet

« Отговор #151 -: Август 14, 2009, 10:40:47 pm »
Интересно,и аз съм фурия,пък от мен не се плашат.Док,я кажи и на мен,душко,защо е така?  ;D

*

Helo

« Отговор #152 -: Август 14, 2009, 10:43:05 pm »
А къде има снимка на helo да я видя и аз, че съм любопитна :)
Аз имам въпрос - да имаш наблюдения кое в натала показва любопитство (освен женския пол, разбира се  ;D)

Късно е вече. Изтрих всички снимки. Няма и да ги показвам повече! Не се знае кой чете сега тук. Кой видял видял. Пък и в крайна сметка няма значение.  ;)

Всъщност, цялата тема се върти около тебе.

Аз я бях завъртяла около Зъболекар, защото това нали е неговата тема, ама така се получи. Ама ти не се ядосвай. И на теб ще ти обърнат внимание.  ;D  ;D  ;)

Цитат
Като ще питаш нещо поне да беше съществено. Поне разговора,който водиш да имаше някаква посока.

Това, което питах беше много съществено, но това, че ти не си способна да го разбереш вече не е мой проблем.  ;)  ;D

Цитат
И аз ли да ти разглеждам хороскопа? Нямам намерение да ти разглеждам хороскопа, защото към повърхностни хора не проявявам интерес.

Не ми е притрябвало да го разглеждаш.

Ето в теб пък със сигурност няма нищо Скорпионско, защото не мислиш задълбочено, а само водена от някакви си емоции, които те заслепяват. Не, че го казвам, защото съм се обидила, ама това ти поведение показва, че ти си повърхностна. Тази емоционалност и злоба няма да те доведат до нищо добро.  ;D  ;)  ;D

*

Skarlet

« Отговор #153 -: Август 14, 2009, 10:44:23 pm »
А какво ще кажете за ретро Меркурий в Овен в квадрат с Марс в Рак?? Както и квадрат с Луна във Водолей. Очевидно, Марс и Луна са в опозиция. Как ви се струва? Интересува ме много тази странна птица, искам да вляза в мозъчето му.  ???

Аз ли се напих от една чаша бира или ти вече си метнала някое уиски?  ;D Хем Марс-а е в Рак,хем е в опозиция на Луната във Водолей. Я,дай пак!  ;) Ти да не си се влюбила пак?  ;D

*

aiia

« Отговор #154 -: Август 14, 2009, 10:47:42 pm »
 ;D ;D ;D

Не се карайте, бийте се.

Аз ли се напих от една чаша бира или ти вече си метнала някое уиски?  ;D Хем Марс-а е в Рак,хем е в опозиция на Луната във Водолей. Я,дай пак!  ;) Ти да не си се влюбила пак?  ;D

Аз уж вода пия ама де да знам... сега ще обесня ... влюбена съм, да! В себе си.

Ретро меркурий в Овен на 29 гр. в квадрат с Марс в Рак в 29-ия градус. А Марс е в опозиция на Водолейска Луна в 4-ия градус. Така добре ли е?  ;D

« Отговор #155 -: Август 14, 2009, 10:48:27 pm »
Helo, аз нямам проблем с обръщането на внимание. То само се обръща към мен.

Ааа и да допълня - грозничка си. Не карай хората да заобикалят истината само и само да ти угодят.

*

Uran

• 6041
« Отговор #156 -: Август 14, 2009, 10:49:12 pm »
Да си сменя ли ника, че нещо грандомански ми се чини? ;D

« Отговор #157 -: Август 14, 2009, 10:50:38 pm »
Интересно,и аз съм фурия,пък от мен не се плашат.Док,я кажи и на мен,душко,защо е така?  ;D
много се хилиш :P

« Отговор #158 -: Август 14, 2009, 10:51:11 pm »
Марсът в Близнаци ли дава тая вербална агресия горе?  ??? И толкоз много приказки за отрицателно време?

Просто Луната е в Близнаци и се е запътила към Марс.

*

aiia

« Отговор #159 -: Август 14, 2009, 10:51:38 pm »
Марсът в Близнаци ли дава тая вербална агресия горе?  ??? И толкоз много приказки за отрицателно време?

Ох, ай да не си говорим за тоз Марс в Близнаци, че вече душа бера.
Кукнал ми се е на МЦ-то в квадрат с Асц. Не мога да спя, а по принцип съм ''спящата красавица''. Спя по 2 часа на денонощие. Какво става не знам, толкова енергия имам... вчера като балканче на баир се набирах по едни улици, само и само да я изразходвам таз енергия. Пууууууу кога ще влезе в Рак, още 2 седмици... ???