Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75768 Прегледи
*

Flora

• *
  • 140
Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #200 -: Август 14, 2009, 11:50:24 pm »
Док трясни 2-3 мъжки комплимента и страстите ще затихнат :P
така както се успокояват жени
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Lillie

• 30532
« Отговор #201 -: Август 14, 2009, 11:57:56 pm »
Док трясни 2-3 мъжки комплимента и страстите ще затихнат :P
така както се успокояват жени

Вместо да вадим усмирителните ризи, един комплимент би свършил същата работа.
Хайде Док, кажи ни, тук ли сме се събрали най-красивите, най-прекрасните, най-ЕнтИлЕгентните и духовни създания? Приказните феи от мокрите сънища... пЪрдон, мечтите  :-[ на всеки един мъж?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #202 -: Август 15, 2009, 12:00:16 am »
Мен лигнята рядко ме тряска, не му е мястото във форума, но що пък да не се отпусна и аз веднъж, гледайки каква е тенденцията... Рядко провокирам, но са ми интересни реакциите на хората... :)

Сериозна съм в сериозните теми. Стига да има такива де.
Но "прекалено сериозна" надали. Не и в живота...  :)
« Последна редакция: Август 15, 2009, 12:05:47 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #203 -: Август 15, 2009, 04:15:21 am »
Док, то че е кокошарник,кокошарник е...ама всеки кокошарник си има нужда от петли нали така.Като много се разкудкудякат  да подскочи да надуе гърди па да изкукурига  ;D
 Пък и съм сигурна ,че си ни слабост на доста от кокошчиците в този форум и като вземеш много да ни изневеряваш започваш да ни липсваш :)
  А иначе искам да те питам вкомпозита и комбина на двама човека управителя на 1дом като се намира в 4дом и е фокусна точка на тау квадратура без придружаващи "леки"аспекти,как може да се тълкува.Че тези двамата например няма да могат да създадат общ дом или пък ще бъде трудно да го постигнат.В композита северния възел е в 4-ти, а упр. на дома е Уран намиращ се в 12/ тези планети в 12 са ми мътна индия/ и има секстил с Юпитер.
 Знам,че в тези теми се справяш много добре а по темите за комбин и композит не намирам подробна информация.Например за управителите на домовете къде попадат и какви аспекти сключват.Не е като да тълкуваме натала, нещата се видоизменят.И още нещо ми прави впечатление.Напр. в композита с моя мъж преобладават сините аспекти. е има и някоя друга квадратурка но то без тях няма израстване както се казва.Вече в комбина става обратното, преобладават твърдите аспекти и нещата се променят.Та в този ред на мисли тъйкато съм чела ,че композит можеш да си направиш с приятел,колега и т.н а при брачни двойки е добре да се гледа комбин/смисъл разбираме хора,които са живяли заедно в продължение на години/може ли това да означава,че с времето тази връзка става по трудна.И един вид комбина да показва по-далечното бъдеще на двойката.
   Итъй като май много объркано го написах щедам прост пример,че аз обичам на мен да ми се обястява като на тъпоумна.
 Та редставяме си  мъж и жена,който са ривлечени по един или друг начин и въпреки,че имат определени различия с течение на времето се нагаждат един към друг и взаимоотношенията им след време стават по-гладки. И обратния случай в началото са били въодушевени колко много си приличат и как едва ли не имат едни вкусове и цели а с течение на времето разбират ,че това съвсем не е така и оставаме с впечатлението,четова са напълно различни хора и напълно неподходящи един за друг
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #204 -: Август 15, 2009, 08:04:34 am »
Док се ослушва като гущер у маркуч.

Браво!!! Това е добро попадение!!!!  5 минути се смях непрекъснато!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #205 -: Август 15, 2009, 08:46:37 am »
    ;D ;D ;D -eeeй тук падало голям смях снощи.....изтървала съм, щото излезнахме за по една бира, а тя стана кон до коня... ;D ;D ;D. Ееее поне енергията на този близнашки Марс, изхабихме рипкайки хора....

*

aiia

« Отговор #206 -: Август 15, 2009, 09:42:57 am »

Док, имам конкретно питане,  транз. опозиция Уран/Сатурн на Асц/Дсц,
моят син  е с  Асц Риби и Луната там, много стагниращо действие е опозицията на тр.Сатурн в 7,
е не е само той цъфнал на кардинално място и тр.Плутон в 10д.,тр.Уран в 1д.,
всякаква лична инициативност е блокирана, нищо не се реализира и така е от близо година?

все едно си педал на спирачки, постоянно те натиска нечии крак, пренапрегнатост и блокаж, ефекта е въртеливо движение на едно място, като пумпал..... ::)

Стреличка, и аз съм така като сина ти. При мен обаче АСЦ е Дева на 25 гр. А Плутон е долу. Но ефекта, очевидно е същия. Ами ще си чакаме да преминат точките и чак тогава Гаааааааааааааааааааааз - до ламарината. ;D

« Отговор #207 -: Август 15, 2009, 10:18:43 am »
Така , така ...................... комплименти ще си просите , а?  ;D

Преди време , имаше един старец , който каза така ;
- Жената е като буйна реката . Като реши , че ще тече в определена посока , нама спиране .
Колкото и камъни да сложиш , ще намери начин да ги събори или заобиколи.

Та , колкото комплименти да направя , все няма да ми стигнат камъните .

*

veshti4ka

« Отговор #208 -: Август 15, 2009, 10:44:10 am »
Док, идвай в говорилнята - чакам ти компетентното мнение там  :P

« Отговор #209 -: Август 15, 2009, 10:49:03 am »
Док, то че е кокошарник,кокошарник е...ама всеки кокошарник си има нужда от петли нали така.Като много се разкудкудякат  да подскочи да надуе гърди па да изкукурига  ;D
 Пък и съм сигурна ,че си ни слабост на доста от кокошчиците в този форум и като вземеш много да ни изневеряваш започваш да ни липсваш :)
  А иначе искам да те питам вкомпозита и комбина на двама човека управителя на 1дом като се намира в 4дом и е фокусна точка на тау квадратура без придружаващи "леки"аспекти,как може да се тълкува.Че тези двамата например няма да могат да създадат общ дом или пък ще бъде трудно да го постигнат.В композита северния възел е в 4-ти, а упр. на дома е Уран намиращ се в 12/ тези планети в 12 са ми мътна индия/ и има секстил с Юпитер.
 Знам,че в тези теми се справяш много добре а по темите за комбин и композит не намирам подробна информация.Например за управителите на домовете къде попадат и какви аспекти сключват.Не е като да тълкуваме натала, нещата се видоизменят.И още нещо ми прави впечатление.Напр. в композита с моя мъж преобладават сините аспекти. е има и някоя друга квадратурка но то без тях няма израстване както се казва.Вече в комбина става обратното, преобладават твърдите аспекти и нещата се променят.Та в този ред на мисли тъйкато съм чела ,че композит можеш да си направиш с приятел,колега и т.н а при брачни двойки е добре да се гледа комбин/смисъл разбираме хора,които са живяли заедно в продължение на години/може ли това да означава,че с времето тази връзка става по трудна.И един вид комбина да показва по-далечното бъдеще на двойката.
   Итъй като май много объркано го написах щедам прост пример,че аз обичам на мен да ми се обястява като на тъпоумна.
 Та редставяме си  мъж и жена,който са ривлечени по един или друг начин и въпреки,че имат определени различия с течение на времето се нагаждат един към друг и взаимоотношенията им след време стават по-гладки. И обратния случай в началото са били въодушевени колко много си приличат и как едва ли не имат едни вкусове и цели а с течение на времето разбират ,че това съвсем не е така и оставаме с впечатлението,четова са напълно различни хора и напълно неподходящи един за друг
Квадратурата изисква компенсация , която се открива на срещуположната страна на въпросната фокусна точка .
При теб тя е в 4 дом , затова компенсаторната е в 10 . При това положение всички опити за домашна хармония , ще се свеждат до свръх напрежение при реализиране в кариера /която да дава сигурност в семейството/.
Квадртурата не може да се избегне , защото тя тласка към действия независещи от нашите решения и желания .
При положение , че Уран управител на дома , това води до внезапни промени които са породени от прикрити и мистериозни причини , което е в следствие на положението му в 12 дом.

« Последна редакция: Август 15, 2009, 11:30:44 am от ЗЪБОЛЕКАР »

« Отговор #210 -: Август 15, 2009, 10:56:46 am »
Хело, нали ти казаха за Марса, Луната, Сатурн и Уран - ето ти ги причините ;D
Флора, аз не знам дали изглеждам отвеяна, ама съм, та не знам дали ми личи :) Ама с мерк господар на асц във везни в съвпад със Слънце във Везни няма как да не ме вее вятърът на бял кон :)
Зъболекар, я кажи дали на това може да се дължи моята отвеяност и склонността ми да загубвам това-онова и после неочаквано да го намирам :)

Аз чакам отговор :)
Намам обяснение.
Покаваш ми едно нокътче и ми каваш , що съм разсеяна .
Как да ти дам отговор ?

*

Nebesna

« Отговор #211 -: Август 15, 2009, 11:14:45 am »
Док, аз чакам продължението в темата за композита на тълкуванието на композитните планети и техните аспекти. Стигнахте до някъде и спряхте. А това за мен беше итересно.

« Отговор #212 -: Август 15, 2009, 11:28:04 am »
Док, аз чакам продължението в темата за композита на тълкуванието на композитните планети и техните аспекти. Стигнахте до някъде и спряхте. А това за мен беше итересно.
Нямам много време за момента , но като застудее ще съм по-свободен от ангажимени и ще продължим.
И на мен ми се иска да пусна и комбина , но е къртовски труд .

*

veshti4ka

« Отговор #213 -: Август 15, 2009, 11:30:45 am »
Е, за такъв въпрос цяла карта ли да качвам  ;D
А за да докажа, че не само Хело  може да задава странни и нелогични въпроси, ще те питам дали това, че стоя по един час в банята има връзка с това, че нямам вода в картата ;D Та се опитвам да я наваксам несъзнателно :) Като се заливам с вода :)

ооооооо да 100% си е така  ;)  аз нямам земя в картата си, но обожавам да нося зелено, да се търкалям по поляните и да ходя в гората - наваксваш някак си  ;D ;D ;D

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #214 -: Август 15, 2009, 11:34:46 am »
аз имам един по-кратък въпрос- как се отразява опозиция на натална луна в с транзитен плутон, ако луната в картата е силна
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

« Отговор #215 -: Август 15, 2009, 11:40:23 am »
Ще има да си чакаш  :P

На патагонски ли да ви напиша , че в две карти отражението на един и същ аспект е различно.

*

Nebesna

« Отговор #216 -: Август 15, 2009, 11:45:03 am »
Аз имам много вода в картата си и малко огън (само Асц. ми е в огнен знак). Обожавам плажа. Но не обичам да се излагам на силно слънце.

*

veshti4ka

« Отговор #217 -: Август 15, 2009, 11:46:09 am »
ми аз ти казвам от личен опит - земята я наваксвам по всякакви начини и това си е /нямам нищичко в земя - дори и домовете на материята ми са празни.../... и на мен ми беше смешно, но после се усетих откъде идва тая ми любов към растенията и земята...

огъня може и от Слънцето да си го наваксваш, не само от камини и свещи  ;D

« Отговор #218 -: Август 15, 2009, 11:46:17 am »
Противоречие с женско съсловие , емоционално страдание , емоционални връзки и т. н.

Това е като учебно помагало за Плутон/Луна

*

Nebesna

« Отговор #219 -: Август 15, 2009, 11:49:55 am »
аз имам един по-кратък въпрос- как се отразява опозиция на натална луна в с транзитен плутон, ако луната в картата е силна

Пази си репродуктивните органи, прегледай си гърдите. ходи редовно на профилактични прегледи - безплатни са.