Док, то че е кокошарник,кокошарник е...ама всеки кокошарник си има нужда от петли нали така.Като много се разкудкудякат да подскочи да надуе гърди па да изкукурига

Пък и съм сигурна ,че си ни слабост на доста от кокошчиците в този форум и като вземеш много да ни изневеряваш започваш да ни липсваш

А иначе искам да те питам вкомпозита и комбина на двама човека управителя на 1дом като се намира в 4дом и е фокусна точка на тау квадратура без придружаващи "леки"аспекти,как може да се тълкува.Че тези двамата например няма да могат да създадат общ дом или пък ще бъде трудно да го постигнат.В композита северния възел е в 4-ти, а упр. на дома е Уран намиращ се в 12/ тези планети в 12 са ми мътна индия/ и има секстил с Юпитер.
Знам,че в тези теми се справяш много добре а по темите за комбин и композит не намирам подробна информация.Например за управителите на домовете къде попадат и какви аспекти сключват.Не е като да тълкуваме натала, нещата се видоизменят.И още нещо ми прави впечатление.Напр. в композита с моя мъж преобладават сините аспекти. е има и някоя друга квадратурка но то без тях няма израстване както се казва.Вече в комбина става обратното, преобладават твърдите аспекти и нещата се променят.Та в този ред на мисли тъйкато съм чела ,че композит можеш да си направиш с приятел,колега и т.н а при брачни двойки е добре да се гледа комбин/смисъл разбираме хора,които са живяли заедно в продължение на години/може ли това да означава,че с времето тази връзка става по трудна.И един вид комбина да показва по-далечното бъдеще на двойката.
Итъй като май много объркано го написах щедам прост пример,че аз обичам на мен да ми се обястява като на тъпоумна.
Та редставяме си мъж и жена,който са ривлечени по един или друг начин и въпреки,че имат определени различия с течение на времето се нагаждат един към друг и взаимоотношенията им след време стават по-гладки. И обратния случай в началото са били въодушевени колко много си приличат и как едва ли не имат едни вкусове и цели а с течение на времето разбират ,че това съвсем не е така и оставаме с впечатлението,четова са напълно различни хора и напълно неподходящи един за друг