Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75848 Прегледи
*

missKapriz

Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #260 -: Август 16, 2009, 08:24:24 pm »
И моя син е много злояд,може да кара само на кола-роден е на 01.04 -слаб и висок.Ако му дам да яде-яде,но иначе сам почти не се сеща.

« Отговор #261 -: Август 16, 2009, 08:47:25 pm »
Сладко мога да ям до пръсване . Случвало ми се е да омитам две кутии шоколадови бонбони и да питам а още . Друг път си сядам пред телевизора с буркан сладко от смокини или череши и така се забравям ,че накрая спирам като ми задрънка по дъното.
Нищо не ми се лепи . Все съм си като вълка от Ну,погоди ! -сух и гащите ми се ветреят . ;D

*

Skarlet

« Отговор #262 -: Август 16, 2009, 08:55:14 pm »
Док,това не е от Слънцето в Овен, а от Венера в съвпад с Юпитер на асц.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #263 -: Август 16, 2009, 08:57:40 pm »
А как си със зъбите?   ;)
 Ама кво ли питам , нали си зъболекар , не те е страх от кариеси и цени ;D

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #264 -: Август 16, 2009, 08:59:13 pm »
 :)    
на теб откъде ти идва тая страст скарлет- от овнешката луна или рачешкото слънце?

За коя от всичките ми страсти питаш?  ;D Луната ми влияе много силно,защото ми управлява стелиума в Рак.

ами за сладкото ми беше мисълта :P ами и аз съм така със сладкото ям супер много и не ми се лепи , но щом не е  от слънце в овен тогава незнам откъде е
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Skarlet

« Отговор #265 -: Август 16, 2009, 09:04:01 pm »
Чревоугодниците в зодиака са Рак,Телец,Везни и донякъде Стрелец,заради Юпитер.Юпитер или Луна на асц. също създават предпоставки за напълняване. А моята страст към храната изобщо е и от Марс-а в Телец, и от Слънце и Венера в Рак,и от асц. Везни,и не на последно място имам Юпитер в Стрелец.Няма нещо,което да се яде и аз да не го обичам.Тва е.Само глад за мен.  ;D

« Отговор #266 -: Август 16, 2009, 09:49:32 pm »
Ха, ха ....
Трудно ще се задоми .
И той е с ДСЦ -Дева .

« Отговор #267 -: Август 16, 2009, 10:01:06 pm »
Често дава стари ергени  ;D

« Отговор #268 -: Август 16, 2009, 10:32:53 pm »
то и аз съм прелетна птица ;D

« Отговор #269 -: Август 16, 2009, 10:39:25 pm »
по-скоро рак

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #270 -: Август 16, 2009, 10:59:14 pm »
ама и дц козирог май не е много ок... задомяването ми хич не се вижда скоро:P и една дилема- аз какъв трябва да си търся по профил? все на водолей налитам ама май трябва да им  подбирам повече другите аспекти.. работата е там че моята карта е мн противоречива огън срещу вода..  ,незнам и аз вече
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #271 -: Август 16, 2009, 11:01:48 pm »
vision , за твоя човек незнам ама май ми се струва че тя ако е рак трябва д аима поне нещо огнено или въздушно по-силно в картата, иначе ще го отегчи ... пък той и сега си е достатъчно отгчен тъй като чета.. що не вземеш да пробваш с някоя водолейка ... водолейка с луна в рак и луна в риби?

« Отговор #272 -: Август 16, 2009, 11:40:10 pm »
За набора ; ако момичето е Рак с АСЦ -Стрелец ,и повечко инат , ще чакам покана за сватба .

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #273 -: Август 16, 2009, 11:56:27 pm »
vision , за твоя човек незнам ама май ми се струва че тя ако е рак трябва д аима поне нещо огнено или въздушно по-силно в картата, иначе ще го отегчи ... пък той и сега си е достатъчно отгчен тъй като чета.. що не вземеш да пробваш с някоя водолейка ... водолейка с луна в рак и луна в риби?

да имах каталог с астро карти и снимки на девойки щеше да е лесно, но нямам ;)
има една рачка, която се увърта около него, но е доста малка и не и знам данните, затова се чудех дали да не пусна малко мая да втасат по- бързо взаимоотношенията им :)
луна в риби е интересна идея, но така няма ли да се задълбочат рибешките му пристрастявания към алкохола, знам ли..аз съм му говорила преди време за това, че трябва да си намери свястна жена, но той обръща всичко на майтап, работохолик е, но това е по- скоро пак някакво бягство, защото никой не го юрка, работи за себе си, не го прави и за пари, защото всичко пръска..иначе е точно като репликата от филма ''всичко е любов''- дете инатче и се води с добро :)

да ти кажа индийците съм чувала , че правят нещо такова хехе.. не точно де , имам една позната индийка трябва да я питам пак :) знам , че им правят хороскоп още при раждането и им намират най-подходящ партньор според звездите ... ако имаш катаклог го дай насам че и на en mi trqbva сега :) а иначе идеята на док може и да е по-добра, разбира ги синастриите :)

ами за луната в риби - да то пък ще вземат да се пропият, но пък има и друг вариант- ако тя пие повече от него :P тогава той ще вземе да се осъзнае и заради него и той ще стане по-отговорната страна :) тогава една луничка в рак , слънце водолей, асцендент стрелец :P

« Отговор #274 -: Август 16, 2009, 11:57:36 pm »
Моля ви не се обиждайте, но да се пошегувам по случая, защото за въпросната личност се предяяват някакви претенции към жените.  ::)

Преди няколко дни гледах Ice Age 3 и там мамута, който чакаше дете каза на депресирани си приятел ленивеца: Виж и за теб ще се намерия някоя женска с ниски критерии, без алтернативи и лошо обоняние. ;D

Какво означава стара жена?! Имам приятелки, които са доста по-големи от мен /Сатурн в 11-ти  ;)/ и не са семейни, а биха искали да са. Чудесни жени! За какво му е млада жена. ДА го напусне след 10 години, когато вече наистина е застаряващ и ще го понесе трудно ли....
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #275 -: Август 16, 2009, 11:58:37 pm »
 :)  vision  ти си добра приятелка, такива хора харесвам.. айде ако стане поръчката кажи че да знам и аз къде да поръчвам :)

« Отговор #276 -: Август 17, 2009, 12:09:26 am »
За набора ; ако момичето е Рак с АСЦ -Стрелец ,и повечко инат , ще чакам покана за сватба .

благодаря ти, ще насоча мислите си да срещне такава, може и леко да му го внуша ;)
а годините според теб важни ли са? разликата във възрастта..от китайска астрология изтересуваш ли си, или заради сатурн в 4-ти дом..не го виждам да се оправи с много по- млада от него девойка, а за много по- стара не го давам, но ако се наложи, все пак да е по- голяма от него, нали, тъкмо като е рак, ще му е като майка всякак :)
има нужда от майчински тип жена, нали?но с нещо диво под повърхността, което да го очарова и леко да го плаши/респектира?и по възможност да е родена в последната седмица на зодията..няма нищо невъзможно, само трябва да знае човек конкретно какво да поръча ;)
по-добре да е по-малка ,че е тежък характер и при по-зряла жена номерата му няма да минават ;D

« Отговор #277 -: Август 17, 2009, 12:13:12 am »
по-добре да е по-малка ,че е тежък характер и при по-зряла жена номерата му няма да минават ;D

Точно това имах предвид, че след 10 години ще го напусне. Малката колко време ще остане малка. НО то зависи колко пари предлага насреща и колко дълго време може да ги осигурява.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #278 -: Август 17, 2009, 12:15:38 am »
ми незнам ако профила на момичето е такъв, какъвто искаме, тогава не би трябвало да я интересуват парите, нали я търсим различна все пак
 :)

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #279 -: Август 17, 2009, 12:18:20 am »
ами Док , дай и на теб да ти намираме една такава- за теб по-младата за него по-зрялата :P нали сте много сходни, vision сега ще започне проучването на пазара и да видим аккво ще излезе :)