А харесва ли ти Анелия-певицата,Док?Има подобно излъчване...може би малко по-меко,но пак е с изсечена,ръбеста физиономия
Цитат на: Helo в Август 17, 2009, 09:31:34 pmМного са и груби чертите на лицето. И наподобява мъж. Док, а иска ли ти се тя да те напляска по дупето? зодия Везни е
Много са и груби чертите на лицето. И наподобява мъж. Док, а иска ли ти се тя да те напляска по дупето?
Абе , не съм много съгласен за женственото излъчване покрай снимката дето беше изтипосала , а и не съм споменавал такова о отношение на теб
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Август 17, 2009, 09:52:43 pmАбе , не съм много съгласен за женственото излъчване покрай снимката дето беше изтипосала , а и не съм споменавал такова о отношение на теб А каква съм според теб, мъжествена ли?
Качвам я за малко моята снимка,но ще я махна.Замаскирах придружващите ме,за да не ми се разсърдят естествено. В момента съм без бретон,с фибичка. Сега да не ме оплюете и мене,хей.
Заоблени са и чертите,но има подобно излъчване.Ами може да се вземете ;DСамо сватба не е имало тук май
Съгласен с мен или съгласен да вземеш Мия
Цитат на: missKapriz в Август 17, 2009, 10:10:34 pmСъгласен с мен или съгласен да вземеш Мия и за двете
Ехееееее,заформя се купон!Ама "момата"се тиши нещо 8)Мияяяя,ще вземеш ло Док ,в радост и тъга , докато смъртта ви раздели