Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75746 Прегледи
Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #380 -: Август 20, 2009, 12:38:37 pm »
Небесна, напълно съм съгласна с теб!

Небесна,също се включва в числото на добрите астролози!
НО според мен,не е добре да коментираме кой е по-по-най,т.к така можем да обидим някого.Прекрасно се вижда,от всички които са тук,кои са те.
Добрите астролози и сами доста добре си се отличават,с това което пишат!И най-големия невежа в тази област,четейки може да го проумее...
Болезнено  обиден ще се почувства този , който усеща , че в написаното се крие истина .
Останалите просто ще приемат фактите .

« Отговор #381 -: Август 20, 2009, 12:39:53 pm »
Док е решил да дава ниска оценка за себе си...хубаво. Не виждам защо трябва да си давам оценки. До където я знам астрологията - до там. Не смятам, че ще навредя на някого със знанията си, както и не смятам, че който и много знаещ по темата ще му помогне. КЪм себе си съм достатъчно самокритична.

То, колчам ти професионални астролози бродят по ефирите и блещят глупости. До сега не съм прочела или чула точна астрологична прогноза в мунданен аспект. А се предполага, че това са хора, посветили изцяло времето си на това. Всичко се анализира пост фактум.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

123

« Отговор #382 -: Август 20, 2009, 12:42:32 pm »

Ето вижте какви мерки се вземат в други астрофоруми -направих си регистрацията и влязох в един форум,но оттам любезно ми обясниха,че за да стана редовен член е нужна ПРЕПОРЪКА на някой от форума.Е наистина това е много крайна мярка.Но за да го направят това сигурно и те са имали подобен проблем като сегашния тук.

Хубаво би било да се попрочитат стари теми преди да се стига до някакви заключения /Под стари нямам предвид такива от края на 2008г. или началото на 2009г./, не само от гледна точка на познания, а и за да се усети атмосферата на форума и аурата на създателите му.
И тогава става ясно защо този форум се отличава от всички останали, в добрия смисъл на думата.
И за да се запази такъв подобни военни маниери не са от най-подходящите...За съжаление е възможно да загуби характерната си особена идентичност.

*

123

« Отговор #383 -: Август 20, 2009, 12:48:12 pm »
ако това се отнася до мен, мисля че не си ме разбрал!!!

??? Последният, когото Зъболекар визира в случая, струва ми се си ти...
А и не става дума за оценки и самооценки
Междуредието понякога е по-съществената част от останалото

*

Helo

« Отговор #384 -: Август 20, 2009, 12:52:46 pm »
Док е решил да дава ниска оценка за себе си...хубаво. Не виждам защо трябва да си давам оценки. До където я знам астрологията - до там. Не смятам, че ще навредя на някого със знанията си, както и не смятам, че който и много знаещ по темата ще му помогне. КЪм себе си съм достатъчно самокритична.

То, колчам ти професионални астролози бродят по ефирите и блещят глупости. До сега не съм прочела или чула точна астрологична прогноза в мунданен аспект. А се предполага, че това са хора, посветили изцяло времето си на това. Всичко се анализира пост фактум.

Да! Сещам се, че когато избраха правителството на Станишев май във в-к Труд беше, бяха публикували на първите две страници прогнози на разни екстрасенси. Но не помня дали имаше астролози там. Почти всички предсказваха, че правителството няма да изкара целия си мандат. Е да, ама изкара целия мандат.

Тъй като моите интереси се простират и извън астрологията, аз ни най-малко не се кахъря от факта, че не съм я усвоила тази наука. То който иска, ако има възможност за това ще я усвои до известна степен. Пък и това, че някой сега не знае не означава, че след 2-3 години няма да знае много. Аз само за една година колко много научих - ама не в астрологията, а в други науки. Но то е заради моят характер непрестанно да търся, да се ровя. Човек трябва да го влече нещо, да има желание да го прави.

Какъв ви е проблема, че мерите кой колко знания има? Две глави мислят по-добре от една! А и всеки си има своите моменти на "прозрения". Ако един не види едно нещо, то друг може да го види.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #385 -: Август 20, 2009, 12:53:32 pm »
 :-* ,кви сте сладки :)
да си кажа мнението ;D и аз барабар петко с мъжете ;D.не ,че имам право на оценка и не съм в изпитна комисия,но като право на глас ;D
синухе -отличен 6  /предсказателна и астропсихология ,кармична също./
лили- 6 предсказателна и астропсихология.
небесна-6 хорар.
зъболекар-синастрия и композит.
инти 6 -астропсихология.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #386 -: Август 21, 2009, 07:26:27 am »
Мислех да пусна една тема "Аспектите, които не усещаме". Какво имам предвид - аз съм с ретро Марс в Телец, но нямам впечатление да си вредя. Усещам тромавостта при старта на телеца, усещам ретроградието, но Бога ми квадрата му към Юпитер - не. Може би, защото един точен секстил на Сатурн го държи   ::)
От личен опит мога да кажа че не съм усещала и аз някои аспекти от картата ми но в последствие стигам до извода че става ли въпрос за особата ми не съм съвсем безпристастна.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Mia21

• 2502
« Отговор #387 -: Август 22, 2009, 08:59:16 am »
Доки,тъй като си вещ по синастриите ще ми позволиш ли да ти задам едно въпросче?Как се тълкува съвпад на Плутон при мъжа със Северен възел на жената и на всичкото отгоре всичко това прави опозиция с Венера и Меркурий на Южен възъл при жената,които са също в точен  съвпад.Много интересна ми се вижда в тази карта.
Зная,че Плутон носи кармичност,но това положение хубаво ли е или по скоро не.Не става дума за мен,така че моля те не ме щади при отговора си,какъвто и да е той.
Предварително ти благодаря!

« Отговор #388 -: Август 22, 2009, 11:33:01 am »
Всяка планета , която е свързана със СЛВ покзва трудни уроци , а всяка със ЮЛВ желание да се избяга от тях и връщане към лесното и това , което познаваме.
Плутон дава трансформация , Венера е любовта , Меркурий мисленето . Включи си значението и за опозиция и виж какво се получава  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #389 -: Август 22, 2009, 11:35:32 am »
Всяка планета , която е свързана със СЛВ покзва трудни уроци , а всяка със ЮЛВ желание да се избяга от тях и връщане към лесното и това , което познаваме.
Плутон дава трансформация , Венера е любовта , Меркурий мисленето . Включи си значението и за опозиция и виж какво се получава  ;D

Моля те,не ме карай да мисля сега,че съм ядосана.Не ме мъчи... :-[

Трансформацията ще попречи на любовта и мисленето ли?По принцип има ли шанс такава връзка да оцелее,каквито и да са другите аспекти?

« Отговор #390 -: Август 22, 2009, 11:46:16 am »
Ма , то не е трудно да се мисли, бе мило  ;D!
Най-простичкото е да си го представиш . Идва един мъж, който се опитва да трансформира начина на мислене и обич на жената , това създава конфликт , който изисква равновесие / опозицията/  . Жената си знае лесния начин и т,н.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #391 -: Август 22, 2009, 12:02:03 pm »
Док,а когато на сев. възел на единия е десцендентът на другият,значи работа по партньорски отношения за сметка на изявено самолюбие и пренебрегване на същите в миналото ли? :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #392 -: Август 22, 2009, 12:03:35 pm »
Ма , то не е трудно да се мисли, бе мило  ;D!
Най-простичкото е да си го представиш . Идва един мъж, който се опитва да трансформира начина на мислене и обич на жената , това създава конфликт , който изисква равновесие / опозицията/  . Жената си знае лесния начин и т,н.

Как да мисля като снощи бях до 4 часа на диско?!Направо съм размазана и ми се спи... :-[

« Отговор #393 -: Август 22, 2009, 12:12:59 pm »
Док,а когато на сев. възел на единия е десцендентът на другият,значи работа по партньорски отношения за сметка на изявено самолюбие и пренебрегване на същите в миналото ли? :)
Приема се , че е съдбовно партньорство .

« Отговор #394 -: Август 23, 2009, 12:41:59 pm »
За няколко дена напущахте толкова теми , които ако се запитате няма да можете да отговорите  защо сте ги пуснали или отговор е ;
- ми , щото си мислех , че ще е интересно .

Поне да бяхте се пробвали да разсъждавте , а то само си чешете езиците .
Небесна , темата за здравословните проблеми за какво я пусна ?
или тая с моделирнето на съдбата .
Същото се отнася и за Марая .
Захванали сте  да се борите за бройки на теми ли ?
Вещичка от своя страна успява да обърне на махленска седянка всяка тема .

Момичета , не ме разбирайте погрешно , но сте го подкарали пре просото .
Харесвам ви , но това ,което правите  определено не ми допада .

*

veshti4ka

« Отговор #395 -: Август 23, 2009, 12:58:11 pm »
Док, не ти понасят жените нещо напоследък  :P  я се отпусни малко  ;)

що не слезеш от метлата а  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #396 -: Август 23, 2009, 01:04:23 pm »
ако една тема се дискутира, не виждам какъв е проблема да е пусната  ???  като има интерес - има и теми. търсенето определя пазара  ;)
« Последна редакция: Август 23, 2009, 01:54:37 pm от Вещичка »

*

Nebesna

« Отговор #397 -: Август 23, 2009, 01:08:28 pm »
Ей, Док! Аз ще се върна към темата за вродените аномалии, бъди търпелив. Приготвила съм специален казус, но искам да го обмисля! За мен това е нова материя. Все пак днес имам рожденичка и малко ще почакаш. А по темата за моделирането на съдбата има огромен интерес. Поне на мен ми е интересно да споделяме философските си разсъждения, защото така се опознаваме по-добре. Ти хем не искаш да обсъждаме "сапунени" и "блудкави" казуси?! Пък кво ти стана сега? Ако искаш, обсъждай, ако не искаш недей. Надявам се да се включиш в казуса за вродените аномалии, който смятам да пусна.

ПП. Аз не си следя статистиката. Пиша, когато имам нагласата и пускам теми, когато имам идея за това.

*

Nebesna

« Отговор #398 -: Август 23, 2009, 01:11:40 pm »
А, между другото Вещичка е права - ТЪРСЕНЕТО ОПРЕДЕЛЯ ПРЕДЛАГАНЕТО!

Зачекна се темата за моделирането на собствената съдба в темата за любовта, създаде се полемика. Аз просто прехвърлих въпроса в отделна тема, за да не се отклоняваме и да не спамим. Сега и двете теми се разискват паралелно и самостоятелно. Какво толкова е станало? Ееееее, де! Не ме карай да се оправдавам, ся!  :-[

« Отговор #399 -: Август 23, 2009, 01:22:58 pm »
Истината е, че повечето от дискусиите /не темите/ са по-подходящи за форуми като "Розали". но.....да кажа и другата страна,де  ;D, затова жените сме по-дълголетни, защото сме по-социалните същества и споделянето на вътрешните ни терзания ни освобождава. Иначе, Док е един от мъжете, които някога съм "познавала", който се отнася с голямо уважение към жените.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.