Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75602 Прегледи
*

Nebesna

Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #400 -: Август 23, 2009, 01:26:48 pm »
Ми, аз затуй не знам дали не направих грешка, че пуснах такава сериозна тема като вродените аномалии. мисля, че повечето тук ще четат с интерес, но няма да се включат нито с предположения, нито със собствени наблюдения. Аз самата също не съм изследвала въпроса, та се питам, ако поставя картата, дали някой ще се включи с конкретни предположения по въпроса, или ще си коментираме само двамата с Док.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #401 -: Август 23, 2009, 01:30:03 pm »
А, между другото Вещичка е права - ТЪРСЕНЕТО ОПРЕДЕЛЯ ПРЕДЛАГАНЕТО!

Така е, търговските термини "ТЪРСЕНЕТО ОПРЕДЕЛЯ ПРЕДЛАГАНЕТО" навлизат и в духовната сфера, също както на пазара се предлага
сирене без мляко за 3 лева, защото такова се търси  >:(
Естествени минерали и амулети

*

Nebesna

« Отговор #402 -: Август 23, 2009, 01:51:49 pm »
А, между другото Вещичка е права - ТЪРСЕНЕТО ОПРЕДЕЛЯ ПРЕДЛАГАНЕТО!

Така е, търговските термини "ТЪРСЕНЕТО ОПРЕДЕЛЯ ПРЕДЛАГАНЕТО" навлизат и в духовната сфера, също както на пазара се предлага
сирене без мляко за 3 лева, защото такова се търси  >:(

Ами аз пуснах 2 теми - едната, според оформилото се течение, а другата - в разрез с него. Нека всеки си избира къде да пише. Забелязала съм, че Вещичка например, много често поставя въпроси дирекно в темите, като провокира отговори, с което се отколнява от зададените теми. Иначе с нея е интересно да се разговаря. веднъж я попитах защо дълго време не се вясва във форума, а тя ми отговори: "Ами защото аз съм по-силна в езотериката, отколкото в астрологията и не мога да коментирам с вас всички астрологичните аспекти" Ами на мен ми е интересно да общувам с нея. Тука има различни вкусове и се налагат различни тенденции. Понякога следваш тенденциите, понякога ги разчупваш.

Няма нищо лошо в израза "Търсенето определя предлагането" и в духовната сфера, особено когато се търсят духовни отговори.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #403 -: Август 23, 2009, 03:17:06 pm »
Всяка планета , която е свързана със СЛВ покзва трудни уроци , а всяка със ЮЛВ желание да се избяга от тях и връщане към лесното и това , което познаваме.
Плутон дава трансформация , Венера е любовта , Меркурий мисленето . Включи си значението и за опозиция и виж какво се получава  ;D

Аз може би не съм информирана достатъчно, но от това, което съм чела до момента за СЛВ, съм останала с впечатление , че е мястото, където са нашите големи  стремежи и надежди ; точката, която е свързана с положителни събития в живота ни . Защо тогава всяка планета  попадаща там , да показва трудни уроци?  Аз преди години от съвпад съсчужд Сатурн  върху моя ЮЛВ препатих и разбрах какво е кармичен урок в цялост, та си мислех, че контакт на благотворна със СЛВ би трябвало да е точно обратното.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #404 -: Август 23, 2009, 03:58:38 pm »
Северния показва новите уроци , а те по принцип като всичко ново са свързани с труд и учение. Южният показва това , което ни е познато и в труден момент ни е като почва под краката .

« Отговор #405 -: Август 23, 2009, 04:18:25 pm »
      В синастричната ни карта Моя Марс е в съвпад с неговия СЛВ, а ЮЛВ му е в съвпад с моя Сатурн. С какво му помага моя Марс в случая и дали моя Сатурн го ограничава по някакъв начин...или пък му помага да контролира ситуациите...

*

missKapriz

« Отговор #406 -: Август 23, 2009, 04:18:55 pm »
Цитат
Ми, аз затуй не знам дали не направих грешка, че пуснах такава сериозна тема като вродените аномалии. мисля, че повечето тук ще четат с интерес, но няма да се включат нито с предположения, нито със собствени наблюдения. Аз самата също не съм изследвала въпроса, та се питам, ако поставя картата, дали някой ще се включи с конкретни предположения по въпроса, или ще си коментираме само двамата с Док.
Не мисля,че е грешка,даже напротив-на мен ми е безкрайно интересно,както и медицинската астрология въобще.Едва ли ще се включа с коментар,поради некомпетентност,но чета с огромен интерес.А дори и само двамата с Док да коментирате пак ще има какво да се научи,ако се включи и Скарлет още по-добре :)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #407 -: Август 23, 2009, 04:27:12 pm »
      В синастричната ни карта Моя Марс е в съвпад с неговия СЛВ, а ЮЛВ му е в съвпад с моя Сатурн. С какво му помага моя Марс в случая и дали моя Сатурн го ограничава по някакъв начин...или пък му помага да контролира ситуациите...

Много интересни аспекти. За твоята ситуация с Марс не мога да коментирам, защото не съм се сблъсквала с такава, но за Сатурн в съвпад с чужд ЮЛВ (аз бях с ЮЛВ) мога да кажа, че преживях само болка. Не ограничения -просто липса на контрол на ситуацията, а оттам и болка.

« Отговор #408 -: Август 23, 2009, 04:41:25 pm »
Не третирам самата тема като грешка , но се пусна и остана ей, така висяща в нищото . Предполагах , че ще има развитие  , но до днес нямаше и се ядосах.
Темата с моделирането на съдбата си реве за раздел мистика .

Както и да е.
Лили ми липсва с подредените си теми и ясна обосновка , теми които ми помагаха да уча  :-X
С "лична ЗЪБОЛЕКАРСКА" се шегувах , че форумът е заприличал на изповедалня .
- ами в моя хороскоп има това и това ..............мрън, мрън , мрън
-Е, и к'во от туй ?
-Голямата ми тръпка е с тия и тия аспекти .
-голям праз

Нищо от това ;
Аз съм с такива и такива апекти , планети, знаци , домове,
На мен ми харесват такъв тип хора . Голямата си любов я срещнах при такива транзити към моята карта и т. н/

*

Mia21

• 2502
« Отговор #409 -: Август 23, 2009, 04:46:54 pm »
Не третирам самата тема като грешка , но се пусна и остана ей, така висяща в нищото . Предполагах , че ще има развитие  , но до днес нямаше и се ядосах.
Темата с моделирането на съдбата си реве за раздел мистика .

Както и да е.
Лили ми липсва с подредените си теми и ясна обосновка , теми които ми помагаха да уча  :-X
С "лична ЗЪБОЛЕКАРСКА" се шегувах , че форумът е заприличал на изповедалня .
- ами в моя хороскоп има това и това ..............мрън, мрън , мрън
-Е, и к'во от туй ?
-Голямата ми тръпка е с тия и тия аспекти .
-голям праз

Нищо от това ;
Аз съм с такива и такива апекти , планети, знаци , домове,
На мен ми харесват такъв тип хора . Голямата си любов я срещнах при такива транзити към моята карта и т. н/

Добре,Доки,ами вземи пусни ти някоя нова тема,която до сега да не е обсъждана,някакъв нов казус.Не може само да изразяваш несъгласие,а реално да нямаш никакво предложение.Така не става... :)

« Отговор #410 -: Август 23, 2009, 04:48:11 pm »
Е, Док, няма да ти казвам, че ти се един от поощряващите такива въпроси. Ревне ли някой ти пръв тичкаш.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #411 -: Август 23, 2009, 04:49:36 pm »
       Ако разсъждаваме така - Сатурн си мисли че знае отговорите от настоящия живот и иска да осъществи контрола над събитията, то ЮЛВ идва с готовите отговори от предишен живот и нехае за събитията в реалния, то тогава се получава сблъсък...Болката в случая е взаимна...Само дето не мога да разбера аз ли попивам неговата болка или той моята. В случая той има емпатична Луна /Риби/, а моята Луна в съвпад/по-голяма орбиса/ с неговото Слънце.

« Отговор #412 -: Август 23, 2009, 04:51:51 pm »
   Оооо, Док, сори че така сме те разгневили....

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #413 -: Август 23, 2009, 04:54:25 pm »
Сори и от мен, ама какво да направя, като не мога да се сдържа да не споделя нещо, което съм преживяла лично, а случая беше такъв. :-X

*

Mia21

• 2502
« Отговор #414 -: Август 23, 2009, 04:55:06 pm »
Е, Док, няма да ти казвам, че ти се един от поощряващите такива въпроси. Ревне ли някой ти пръв тичкаш.

Какво значи ревне ли някой?!След като е ревнал,значи има защо.Ето ти нов казус за разрешаване-какво се случва с този човек,какво показва картата му.Тя астрологията не е само суха материя,теория.Най-важната част е практиката.Ако е така всеки ще назубри написаното в книгите и ще стане астролог.

PC:В аstro.com има дори цял подфорум -"Post your chart and tell your story". ;)
« Последна редакция: Август 23, 2009, 05:03:55 pm от Мia21 »

« Отговор #415 -: Август 23, 2009, 05:04:54 pm »
Значи това, което съм написала.

« Отговор #416 -: Август 23, 2009, 05:06:09 pm »
Щом така се получава , ще спра  да отговарям .

*

Mia21

• 2502
« Отговор #417 -: Август 23, 2009, 05:10:25 pm »

Какво значи ревне ли някой?!
Значи това, което съм написала.

Моят въпрос е РЕТОРИЧЕН.

« Отговор #418 -: Август 23, 2009, 05:13:58 pm »
Щом така се получава , ще спра  да отговарям .

Да видим за колко дълго.

« Отговор #419 -: Август 23, 2009, 05:14:56 pm »
завинаги Аурора,завинаги