Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75676 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #520 -: Септември 27, 2009, 11:40:19 pm »
Божееее...!!!/кръстя се... ;D/Ама то от каквото бегаш,верно туй ти се пада...  ;);D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #521 -: Септември 27, 2009, 11:42:02 pm »

Ние с Марая ще разцъкаме Рибите... ;D Каква чувствителност и емоционалност?!Едно мислят,второ говорят,трето вършат...
   ;D  ;D  ;D  Е, да,ама.....чакай да не се изказвам,че това важи не само за Слънцата.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #522 -: Септември 27, 2009, 11:44:20 pm »

Ние с Марая ще разцъкаме Рибите... ;D Каква чувствителност и емоционалност?!Едно мислят,второ говорят,трето вършат...
  ;D  ;D  ;D  Е, да,ама.....чакай да не се изказвам,че това важи не само за Слънцата.

Скарлет,нал щеше да лягаш! ;D :-* :-* :-*
Стой си тука,тъкмо стана лафа! ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #523 -: Септември 27, 2009, 11:46:29 pm »

;D  ;D  ;D  Е, да,ама.....чакай да не се изказвам,че това важи не само за Слънцата.

Скарлет,нал щеше да лягаш! ;D :-* :-* :-*

и аз това щях да питам ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #524 -: Септември 27, 2009, 11:48:07 pm »
Ляяягааааам!!!  :-*

*

Марая

• 28287
« Отговор #525 -: Септември 28, 2009, 12:44:28 am »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #526 -: Септември 28, 2009, 01:07:44 am »
Божееее...!!!/кръстя се... ;D/Ама то от каквото бегаш,верно туй ти се пада...  ;);D ;D ;D

Да, обаче с Юпитер и Венерка там, падат се в съвпад с твоята Луница. Този аспект дава усещане за емоционална пълнота. И не само това де... тъй че дерзайте.  :-[ Нашта "дива страст", както пише за съвпадите на Венера и Марс в синастрията, така и не се консумира понеже... Давам ти го на тебе, ама го пази.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #527 -: Септември 28, 2009, 07:36:58 am »
Аз пък туй не мога си обЯсня,ЗАЩО при условие,че имам Луна в Риби,ми се получава така.Уж Слънце-Луна,уж не знам си какво,абе ток ме бие от тези хора,бре?!За жена-да,ама за мъж....не мога да ги възприема въобще,нищо мъжествено не намирам.
А сега,Марая!Нищо,че съм със Слънце в Близнаци! :P ;D
Аз също не мъже Близнаци а Луната ми е там
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Uran

• 6041
« Отговор #528 -: Септември 28, 2009, 07:46:55 am »
Марая,направо ти се чудя и искрено ти съчувствам за Рибите!Абе то нема такива хора!Не мога да ги износвам-въобще.То мрънкала,то все жертви,все замечтани,все отнесени-вятър ги вее на бял кон!Да ме прощават хората с тази зодия,ама страшна работа сте бре...Не мога да ви опиша в какъв потрес изпадам... :-[
За дамската част от рибешкото съсловие нямам кой знае какви наблюдения, но за мъжетеее.... На различен език си говорим. Многото огЕн и въздух в картата ми им идва в повече, а на мен тяхната мнителност и "втори план" не ми понасят. Падат леко сноби и диария ще получат, ако някой има нещо, което те нямат или пък е постигнал повече. Иначе са амбициозни, а и противно на "жертвената характеристика" на занака им, са си епикурейци- ийедене, пийене..тези три неща (може и екстремни спортове, ако ДРУГИТЕ ги упражняват :) :) и 130 те им кила не ги смущават ;D ;D).
п.п.Казвам това на база на лични наблюдения на трима рибоци (толкова познавам :)) ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #529 -: Септември 28, 2009, 07:47:23 am »
Цитат
Ние с Марая ще разцъкаме Рибите... Ухилен Каква чувствителност и емоционалност?!Едно мислят,второ говорят,трето вършат...Ако знаят въобще на земята ли са или на небето...
Малиииии и аз хич не понасям Риби :-X Толкоз са филмирани горките,че и те не знаят къде се намират-имат си свой си свят-измислен,а илюзии-дал Бог :P
Пък за мъже Близнаци нямам думи!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #530 -: Септември 28, 2009, 09:45:48 am »
малеее,не съм сама! :)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #531 -: Септември 28, 2009, 09:51:45 am »
Цитат
Ние с Марая ще разцъкаме Рибите... Ухилен Каква чувствителност и емоционалност?!Едно мислят,второ говорят,трето вършат...Ако знаят въобще на земята ли са или на небето...
Малиииии и аз хич не понасям Риби :-X Толкоз са филмирани горките,че и те не знаят къде се намират-имат си свой си свят-измислен,а илюзии-дал Бог :P

Второ такова чудо на чудесата като рибите не се е родило. Няма и няма оправия с тези хора. Не можеш да разбереш на кой свят са; в кой век са и какво всъщност искат. А и не разбират какво се иска от тях. Не вятър -  урагани ги веят на стада мустанги. .. Иначе, когато решат - могат да влязат под кожата на човек. Но мно-о-о-го мно-о-ого са ми хлъзгави, милите ! :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Helo

« Отговор #532 -: Септември 28, 2009, 10:20:50 am »
Цитат

Аз доскоро не разпитвах хората за зодиите им, ама сега вече го правя и мога да споделя впечатленията си само за една Риба, защото другите хора не ги знам от кои зодии са.  ;D Та тази жена е много оправна. Не е някоя развей прах или прекалено емоционална. За съжаление не и знам асцендента, но ми прилича на Скорпион. На външен вид изглежда като двете жени отровителки, които постнах в темата за убийците, а те и двете са зодия Скорпион.

А Близнаците си ги знаем. Жените са големи клюкарки и това е може би единственото, което ми харесва у тях, защото от тях мога да разбера клюките.  :P ;D ;D Макар, че те са цапнати в устата и какви неща говорят само... и то за всички.

А мъжете Близнаци са такива лъжци.  ;D ;D ;D Само един от примерите, които мога да дам от личен опит е баща ми. За него всичко това е шега. Прави си шеги и със собствената си майка и с моята майка и редовно ги послъгва за нещо. Странното е, че след толкова години, през които го познават, още му се връзват.  ??? И после в повечето случаи дори и не чувства необходимост да им каже, че си е направил майтап, а ги оставя да тънат в неведение и в дълбок размисъл по въпроса и нерядко и да се безпокоят. Като си направи майтап с баба ми и каже нещо измислено по телефона, тя горката после може да се безпокои доста време и накрая, ако се обади пак по телефона, за да пита какво става по този въпрос, чак тогава може да разбере, че всичко е било просто шега ... Мисля, че просто иска да впечатли хората по някакъв начин, без значение какво точно ще им каже. Способен е да излъже и да си направи майтап с всички, без да му пука от никого. И  го прави най-редовно и се забавлява с това.
« Последна редакция: Септември 28, 2009, 10:25:37 am от Helo »

*

Марая

• 28287
« Отговор #533 -: Септември 28, 2009, 10:51:05 am »
хело,клюкарки ли са близнаците??! :o
все ми се струва , че освен клюката ,но не като пренос ,превоз ;D ;D ;D,а интригата,която ще произтече от нея за тях е най-важното....

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #534 -: Септември 28, 2009, 11:40:34 am »
хело,клюкарки ли са близнаците??! :o
все ми се струва , че освен клюката ,но не като пренос ,превоз ;D ;D ;D,а интригата,която ще произтече от нея за тях е най-важното....

Че сме клюкари- клюкари сме, но не е от лошотия. Просто много инфо ( желано или не)преминава през мозъка ни и  трябва  да го излеем някъде. Не е от злина- думите просто текат от устите ни като река. Мерк . много ни натоварва  ;D ;D ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Kaya

• 2893
« Отговор #535 -: Септември 28, 2009, 11:45:36 am »
познавам и доста дърдорливи близнаци  (предимно мъже), но около мен има няколко близнака, които не са нито разговорливи даже напротив, нито заинтересовани от интриги:) но са винаги добре информирани
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #536 -: Септември 28, 2009, 12:03:47 pm »
познавам и доста дърдорливи близнаци  (предимно мъже), но около мен има няколко близнака, които не са нито разговорливи даже напротив, нито заинтересовани от интриги:) но са винаги добре информирани

:)при тези на 100% мерка не е в близнаци ;D.я е в телец,я в рак.
ама близнак с мерка тук....мани ,мани....
думи ,думи,думи ;D ;D

*

Helo

« Отговор #537 -: Септември 28, 2009, 12:45:31 pm »
Като обсъдихме хлъзгавите Риби и приказливите Близнаци, да обсъдим и Раците.  ;D

Нямам наблюдения върху представителите на тази зодия. Какво мислите за тях?

*

Марая

• 28287
« Отговор #538 -: Септември 28, 2009, 05:17:14 pm »
Като обсъдихме хлъзгавите Риби и приказливите Близнаци, да обсъдим и Раците.  ;D

Нямам наблюдения върху представителите на тази зодия. Какво мислите за тях?
ебахме мамата на личната тема на ДОК.хайде за рибите разбрах ,че има асц-риби ,все ще го пеглътне  ;D,ще преглътне и близнаците ;D ;D,нали са му на дсц.ама друго едва ли ще преглътне ;D ;D,ще вкара в действие овена и ела да гледаш ко праЙ марс ;D.
и без това оплюхме достатъчно част от мутабелния кръст.
отваряй си ,ако искаш тема или в твойта дето ти я бях отворила ,щото ,ако подкараме и кардиналните.......... ;D ;D ;D ,немам думи :-X :-[ :P

*

Helo

« Отговор #539 -: Септември 28, 2009, 05:24:08 pm »

щото ,ако подкараме и кардиналните.......... ;D ;D ;D ,немам думи :-X :-[ :P

Айде де!  ;) Да видим какви неща ще кажеш за Телците.  ;D ;)