Ние с Марая ще разцъкаме Рибите... Ухилен Каква чувствителност и емоционалност?!Едно мислят,второ говорят,трето вършат...Ако знаят въобще на земята ли са или на небето...
Малиииии и аз хич не понасям Риби
Толкоз са филмирани горките,че и те не знаят къде се намират-имат си свой си свят-измислен,а илюзии-дал Бог 
Пък за мъже Близнаци нямам думи!!!
Аз доскоро не разпитвах хората за зодиите им, ама сега вече го правя и мога да споделя впечатленията си само за една Риба, защото другите хора не ги знам от кои зодии са.

Та тази жена е много оправна. Не е някоя развей прах или прекалено емоционална. За съжаление не и знам асцендента, но ми прилича на Скорпион. На външен вид изглежда като двете жени отровителки, които постнах в темата за убийците, а те и двете са зодия Скорпион.
А Близнаците си ги знаем. Жените са големи клюкарки и това е може би единственото, което ми харесва у тях, защото от тях мога да разбера клюките.

Макар, че те са цапнати в устата и какви неща говорят само... и то за всички.
А мъжете Близнаци са такива лъжци.

Само един от примерите, които мога да дам от личен опит е баща ми. За него всичко това е шега. Прави си шеги и със собствената си майка и с моята майка и редовно ги послъгва за нещо. Странното е, че след толкова години, през които го познават, още му се връзват.

И после в повечето случаи дори и не чувства необходимост да им каже, че си е направил майтап, а ги оставя да тънат в неведение и в дълбок размисъл по въпроса и нерядко и да се безпокоят. Като си направи майтап с баба ми и каже нещо измислено по телефона, тя горката после може да се безпокои доста време и накрая, ако се обади пак по телефона, за да пита какво става по този въпрос, чак тогава може да разбере, че всичко е било просто шега ... Мисля, че просто иска да впечатли хората по някакъв начин, без значение какво точно ще им каже. Способен е да излъже и да си направи майтап с всички, без да му пука от никого. И го прави най-редовно и се забавлява с това.