Здравей Гост

helo- нейната тема и страница

• 114 Отговора
  • 20040 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:helo- нейната тема и страница
« Отговор #40 -: Август 17, 2009, 02:57:29 am »
Знам, Козирозите са по принцип песимисти, но моята приятелка е с Асцендент в последните градуси на Стрелеца и цял първи дом в Козирог, Слънце и Меркурий в Козирог. Понякога е с ниско самочувствие, а понякога ме изненадва със самоиронията си. Познавам и други с меркурий в Козирог, които са ме попикавали от смях. Умеят да се шегуват с едно такова подвеждащо сериозно изражение. Мисля, че те стигат един предел, в който хуморът ги измъква от депресията като един вид защита.

аз съм на мнение ,че на мерка в козирог въобще не му е до шеги!той си има и без това ,толкова много работа в праволинейнотомислене на сериозни неща , точно на този меркурий му липсва способноста да се самоиронизира и надсмее над себе си.той е прагматичен и методичен.точен до безпърдоност.честолюбов ум,проницателен ,дисциплинирана мисъл. не е от мерка , все си мисля ,че за смеха и усмивките биха могли да бъдат отговорни юпитер и венера.а за мисълта ,мотивирала смеха меркурий.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #41 -: Август 17, 2009, 03:00:37 am »
пропуснах в предишния пост и не исках да се редактирам , да допълня-аспект на меркурий към юпи и венера.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #42 -: Август 17, 2009, 08:07:38 am »
Като сме тръгнали,няма се спираме   :
хело -хелоин -хероин  ;D

Предавам щафетата да видим дали някой ще измисли още нещо по веригата   :P

хело -хелоин - хероин -руини

« Отговор #43 -: Август 17, 2009, 08:35:49 am »
Аз да поясня що написах Хело-Хелоин , щото май се загуби смисла  ;D

Тя е като бродещ празник на ужасите в темите на форума . Къде се появи само смут и паника .
Може и Везни да е на АСЦ , щото предизвиква вниманието на околните  , а това , че има Скорпион в целият си първи дом го изкривява до нетипични прояви за Везна  :-\

« Отговор #44 -: Август 17, 2009, 08:44:42 am »
Мързелът ,който рекламира е типичен за слънчевият и знак . Познавам доста телци и ако не им се налага да свършат нещо могат с дни да се излежават в блаженство .
И то не става дума за типично мързелуване , защото като започнт да работят са като хали , а всичко им идва от слабостта да се наслаждават на стореното от тях на етапи . Работят , работят , а после в някой момент спрат и застинат . Полюбуват се на творението си и отново набират скорост.

« Отговор #45 -: Август 17, 2009, 09:07:57 am »
Кой Слънца могат да са с Меркурий в Козирог - Стрелец, Козирог и Водолей, като изключим
Козирога, останалите две са шемети и безумни оптимисти, така че, чувството за хумор
идва от там , тъй като и аз постоянно се базикам или с другите,или със себе си, хубаво е да предизвикваш усмивки у хората, като  ответна реакция при комуникация, вместо присвити вежди или стегнати юмруци, животът е кратък за да го пилееш в негативност,
забавлявай се на макс.... :)

Слънце Стрелец и Меркурий в Козирог с асц.Дева
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #46 -: Август 17, 2009, 09:19:30 am »
   Верно Стреличке, аз съм Козирог и с Меркурий в Козирог, честно казано малко са хората, които ме приемат насериозно, /извън работата естествено/. Бъзиктарка съм си, имам приятелка, която е Стрелец, планетите ни са в едни и същи знаци, разликата е само в Слънцето и Луната в Дева. Тя е доста по-сериозна от мен, кажи речи даже и хаплива...А при мен и да ми се плаче, намирам си поводи да се смея...и тогава що сълзи имам насъбрани всичко се излива - ама от смях...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #47 -: Август 17, 2009, 10:55:02 am »
Като стана дума за Плутон в 1-ви,се сетих за един мой приятел,на който едно от хобитата беше да чете и събира информация за масовите убийци в света.Постоянно се интересуваше и им знаеше с точност автобиографиите по години,какво са извършили,как,какви присъди имат и т.н. :o
Другата му страст беше футбола,правече някакви схеми с играчите.Ако този застане там,другия на друго място,не знам си кой щял да вкара гол...,некви такива... ;D
Беше с Асцендент Дева,Плутон там /на АЦ-ТО/и Слънце в Близнаци,Луна в Овен. ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #48 -: Август 17, 2009, 10:56:02 am »
Сега да разводним темата на Хело...като стана дума за Козирог и чувство за хумор, аз обожавам техните особени шеги, такива едни иронични, дълбокомислени, завоалирани ... нещо като английски тип хумор, предпочитам го пред бурните и груби шеги на Стрелец-а.  :)
Има някакъв финес в Козирожкото чувство за хумор според мен.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #49 -: Август 17, 2009, 11:01:33 am »
Като стана дума за Плутон в 1-ви,се сетих за един мой приятел,на който едно от хобитата беше да чете и събира информация за масовите убийци в света.Постоянно се интересуваше и им знаеше с точност автобиографиите по години,какво са извършили,как,какви присъди имат и т.н. :o

Ами и аз допреди няколко години гледах много криминални предавания по руските телевизии, но документални филми с реални престъпления, както и новините за престъпления "Черезвичайное произшествие" по НТВ мир. Сега вече не гледам за престъпления, но тогава освен, че гледах, също и мислех кой човек на какви престъпления е способен и какво ли би го подтикнало към това. (Както каза Небесна - Марс и Сатурн в съвпад в 1-ви дом дават зацикляне на дадена тема. Е, аз бях зациклила на престъпленията за известно време.  ;)) Освен това като гледах хората около мен - познати и непознати все си мислех на какви ли престъпления са способни при определени обстоятелства. Виждах потенциалния престъпнук у другите. Вече минах периода на престъпленията, но все още виждам потенциални престъпници при някои хора и точно кои престъпления биха извършили. Много съм подозрителна точно заради Плутона.  ;D
Беше ми много интересно! Нима на вас никога не са ви били интересни подобни неща?! 

А автобиографиите на престъпниците са важни, за да се проследи кое е това, което ги е накарало да извършат престъпление. Не е чудно, че им е събирал автобиографиите. Мога да разбера приятеля ти. ;)
 ;D

« Последна редакция: Август 17, 2009, 11:18:59 am от Helo »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #50 -: Август 17, 2009, 11:47:52 am »

аз съм на мнение ,че на мерка в козирог въобще не му е до шеги!той си има и без това ,толкова много работа в праволинейнотомислене на сериозни неща , точно на този меркурий му липсва способноста да се самоиронизира и надсмее над себе си.той е прагматичен и методичен.точен до безпърдоност.честолюбов ум,проницателен ,дисциплинирана мисъл. не е от мерка , все си мисля ,че за смеха и усмивките биха могли да бъдат отговорни юпитер и венера.а за мисълта ,мотивирала смеха меркурий.

Марая това за Меркурий в Козирог обикновено важи за много класически случаи,но определено не всички с такъв Меркурий имат съответните качества или им липсва способността да се самоиронизират.Познавам Козирози с Меркурий в Козирог,което определено владеят последното,Дейзи споделя същото.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #51 -: Август 17, 2009, 11:50:15 am »
Освен това като гледах хората около мен - познати и непознати все си мислех на какви ли престъпления са способни при определени обстоятелства. Виждах потенциалния престъпнук у другите. Вече минах периода на престъпленията, но все още виждам потенциални престъпници при някои хора и точно кои престъпления биха извършили.

Хело ти сама си показваш кое е водещо при теб-АСЦ е свързан със самоидентификацията,това с което се ангажира съзнанието-я ми кажи ти тия работи къде ги слагаш-при Везни или Скорпион  ::)

« Отговор #52 -: Август 17, 2009, 11:53:38 am »
 ;D Синухе , на работа съм бе човек . Колегите ме гледат странно , щото си поревавам от смях .

*

Синухе

• 4978
« Отговор #53 -: Август 17, 2009, 11:59:40 am »
А,сори  :-[  ;D
Ми хвани си метлата временно,за да не изпадаш в странни ситуации  ;)

« Отговор #54 -: Август 17, 2009, 12:05:08 pm »
А,сори  :-[  ;D
Ми хвани си метлата временно,за да не изпадаш в странни ситуации  ;)
Вече не ми дават метлата ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #55 -: Август 17, 2009, 12:08:18 pm »
Ми вземи на заем метлата на Вещичка хахаха  ;D ;D ;D  (Разбрах те)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Август 17, 2009, 02:49:48 pm »
Добре де, защо моят скорпионски Асцендент е по-везнишки от на Хело Асцендента? Дори на външен вид повече с Везни ме оприличават, отколкото с изгряващ Скорпион.
Не обичам криминалета и трупни истории... По финес и стил мога да бия всяка изгряваща, слънчева и лунна Везна, стига да поискам... И, най-интересното, разглеждам всяко нещо от двете му страни. Реша ли да изтъквам минуси, веднага правя контра и изброявам всички плюсове след това. Не е ли странно за три лични планети в Овен?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #57 -: Август 17, 2009, 02:53:44 pm »
А ми може би затова се занимаваш и с индийска астрология, защото запдната не ти дава отговорите.
Аз, например, не усеща планететите си по сидерал и може би затова никога няма да проявя интерес към индийската.

Не, че това беше отговор на въпроса ти  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Август 17, 2009, 02:59:23 pm »
Аз, например, не усеща планететите си по сидерал и може би затова никога няма да проявя интерес към индийската.

Имаш Уран в съвпад със Слънцето, а при индийците УранЯт отива в десета глуха.  :)
Западната астрология е със силен ураниански оттенък, ведическата се свързва с други планетни влияния...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Август 17, 2009, 03:47:32 pm »

Имаш Уран в съвпад със Слънцето, а при индийците УранЯт отива в десета глуха.  :)
Западната астрология е със силен ураниански оттенък, ведическата се свързва с други планетни влияния...
що ма лили,така правят индийците с ураня? :)