Здравей Гост

Пушите ли?

• 331 Отговора
  • 53226 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Пушите ли?
« Отговор #120 -: Август 18, 2009, 08:14:16 pm »
когато съм пропушила за сефте може и да е било от чиста гъзария, но сегашният ми избор е личен и осъзнат.

Ето сама си призна-започнала си да пушеш от чиста реакционна имитация.А си имитирала други,на които мозъка им е вече бил промит.Не е важно в каква среда живееш сега,важно е било кога и защо си започнала да пушиш.Защото навика си е навик-ако си свикнала да вечеряш в 21 часа,ще го правиш и зад Ямбол.Така че избора ти не е никакъв избор-просто сега се опитваш да залъжеш самата себе си,да си вкараш някакво "зряло" отношение към пристрастяването.

а тялото ми си получава неговото!!!

О,да права си-всекидневна доза катран и какво ли не  :-X

Тя свободата е хубаво нещо, ама до тогава докато не пречи на някой друг.

Ето приказка  :)

Тази агресия тепърва ще расте още,за съжаление.Наистина земляните се нуждаем от нещо покъртително,за да се сплотим и да спрем да бъдем агресивни и всички останали простотии,на които сме свидетели всички.И животът ще ни го поднесе съвсем скоро,докато продължава всичко по този начин.  :'(

Така е-някои транзити може и да ръчкат сачки в огъня,но този огън отдавна се е разгорил.Наречето го приближаване към 2012 или друго-човечеството вече здраво си сърба попарката  :(

*

Skarlet

« Отговор #121 -: Август 18, 2009, 08:19:57 pm »

Така е-някои транзити може и да ръчкат сачки в огъня,но този огън отдавна се е разгорил.Наречето го приближаване към 2012 или друго-човечеството вече здраво си сърба попарката  :(

Колкото и да ръчкат транзитите и аспектите съчки в огъня,нали уж имахме свободна воля? В този свободен избор вярват толкова много хора.Аз лично ама никак не вярвам в него.

*

veshti4ka

« Отговор #122 -: Август 18, 2009, 08:21:55 pm »
когато съм пропушила за сефте може и да е било от чиста гъзария, но сегашният ми избор е личен и осъзнат.

Ето сама си призна-започнала си да пушеш от чиста реакционна имитация.А си имитирала други,на които мозъка им е вече бил промит.Не е важно в каква среда живееш сега,важно е било кога и защо си започнала да пушиш.Защото навика си е навик-ако си свикнала да вечеряш в 21 часа,ще го правиш и зад Ямбол.Така че избора ти не е никакъв избор-просто сега се опитваш да залъжеш самата себе си,да си вкараш някакво "зряло" отношение към пристрастяването.

не желая да споря с теб  >:( >:( >:(  ти си закостенял козел и нямаш право да ми даваш наклон на оная работа - ще правя каквото си искам, а ти го обличай в каквито си думи искаш - не можеш да ме промениш или да ми промениш мисленето!!!   8)

*

Nebesna

« Отговор #123 -: Август 18, 2009, 08:23:16 pm »
Хахаха!  ;D ;D ;D

В КЪСНИТЕ НОВИНИ ПО БТВ ЩЕ ДАВАТ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ОГРАНИЧЕНИЕТО НА ПУШЕНЕТО НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА.

Един циганин играе кючек с 5 цигари в устата.  ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #124 -: Август 18, 2009, 08:25:00 pm »
Да,току що съобщиха и за протести в Турция срещу забраната за тютюнопушенето там.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #125 -: Август 18, 2009, 08:28:22 pm »
нямаш право да ми даваш наклон на оная работа

За тази работа ли говориш  ::)  http://www.prikachi.com/users/skali4ka/23F.jpg 

Ми ако е такъв случая,тя работата сама се накланя на някъде  ;D ;D ;D :P

*

Helo

« Отговор #126 -: Август 18, 2009, 08:32:33 pm »

На този оная му работа не му се побира в панталона. Трабвя да ходи с пола.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #127 -: Август 18, 2009, 08:34:10 pm »

Колкото и да ръчкат транзитите и аспектите съчки в огъня,нали уж имахме свободна воля? В този свободен избор вярват толкова много хора.Аз лично ама никак не вярвам в него.

Свободна воля,та свободна воля-повечето са програмирани мисли и действия,минимален процент хора я имат наистина за да се измени като цяло положението,повечето я ползват на минимум.Пък и не е само това-свободната воля твори,но има и време в което трябва да се сблъскаш с последствията на това творене-такъв е периода сега на човечеството.Преди да се предприемат новите избори и съответните инициативи да дадат плод,първо трябва да се разчисти нивата от старите засявки.

В КЪСНИТЕ НОВИНИ ПО БТВ ЩЕ ДАВАТ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ОГРАНИЧЕНИЕТО НА ПУШЕНЕТО НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА.

Ха ха-то за един такъв тъп проблем няма единомислие,пък какво остава за друго.Аз пък не вярвам че човечеството някога ще бъде задружно,това ще стане само след големи катаклизми,измиране физически на по-големия процент маса хора,неспособност да се въплътят старите навици и изправени пред крещящата нужда от оцеляване с нови методи,няма да има къде да мърдат .Идва края на тази пародия в момента...

*

Skarlet

« Отговор #128 -: Август 18, 2009, 08:36:06 pm »

Хахахахааааа,къф наклон???Ми,той направо го е вързал на фльонга.  :o :o ;D ;D Палтото на рамо,хляба в торбичка.Ох,пък тази мама колко е добричка!  ;D ;D

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #129 -: Август 18, 2009, 08:55:24 pm »
Аз все още чакам някой да каже нещо във връзка с астрологията и пушенето  ::)

А за  времето ,в което бях непушач разбрах защо непушачите толкова се възмущават,има за какво  :-[

« Отговор #130 -: Август 18, 2009, 08:57:28 pm »
Аз все още чакам някой да каже нещо във връзка с астрологията и пушенето  ::)

А за  времето ,в което бях непушач разбрах защо непушачите толкова се възмущават,има за какво  :-[

Чувала съм, че няма по-непримирим непушач от бившия пушач.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #131 -: Август 18, 2009, 08:58:32 pm »
Цитат
За тази работа ли говориш  ::)  http://www.prikachi.com/users/skali4ka/23F.jpg  

Уф, че гадноооо! Прилича на слонски хобот. Бррррр!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #132 -: Август 18, 2009, 08:58:53 pm »
Хахаха!  ;D ;D ;D

Един циганин играе кючек с 5 цигари в устата.  ;D ;D ;D

Изводите от това кой ще протестира са ясни ... нивото и осъзнаването. Няма как дори пушачите да не са съгласни с тази забрана. Тя е за добро за всички и най-вече за децата. Останалите ще намерим къде да си палим фаса.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #133 -: Август 18, 2009, 08:59:48 pm »
Чувала съм, че няма по-непримирим непушач от бившия пушач.

Това е верно! Имам такива шефки!

*

Helo

« Отговор #134 -: Август 18, 2009, 11:30:16 pm »
Аз все още чакам някой да каже нещо във връзка с астрологията и пушенето  ::)

А за  времето ,в което бях непушач разбрах защо непушачите толкова се възмущават,има за какво  :-[

Лина, ти имаш ли Луна или асцендент в Овен или Близнаци?

Ти си зодия Телец, нали?

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #135 -: Август 19, 2009, 10:14:24 am »
Винаги съм уважавал правото на непушачите . Когато съм в присъствието дори и на един човек ,който не пуши , определено не паля цигара . Иначе приличам на Слабаков младши.

По-повод острите забележки , бих добавил цитат от библията :

" Не гледай сламката в окото на  ближният си , а виж гредата в своето"

Малко  в контекст:
Срещала съм го като  " Гледаш сламката в окото на съседа, а гредата в своето не виждаш"   :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #136 -: Август 19, 2009, 10:28:13 am »
Сега по темата:
Родителите ми са пушачи и аз пуша от доста отдавна. Спирала съм ги два пъти с двете бременности и кърмения и ... после пак . Това е нещото, което не мога май да откажа, въпреки, че майка ми внезапно преди 10-тина години ги отказа от раз.За мен е май астрологично противопоказно да пуша- асц. Близнаци и Сатурн върху него.; Нептун в 6-ти дом във Везни; Луна в 4 т-и дом в Дева, ама в квадратура с Нептун. Абе имам си го пристрастяването.  От друга страна пък,никога не съм можела да пуша силни цигари и винаги си купувам от най-слабите. Другата ми особенност, е че не мога да запаля цигара от сутринта, а ги започвам от обяд.Но не мога да се преборя. Опитвах и с НИКОТИНЕЛ, ама то просто ми става лошо от никотинов глад. За сметка на това пък не пия алкохол, а  дори и към  леки наркотици имам непоносимост. В къщи не пуша в стаите, заради себе си и децата. И дъвча дъвки и се парфюмирам непрекъснато   ;D ;D ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #137 -: Август 19, 2009, 01:43:00 pm »

Лина, ти имаш ли Луна или асцендент в Овен или Близнаци?

Ти си зодия Телец, нали?

Имам само Асц в Овен ,иначе съм Теле ,че и във 2ри дом .Трябвало е да се родя Близнаци ,но по някакви причини съм си избрала последния ден на Телеца.

Аз пък все се каня да те питам откъде идва ника ти ,от hello ли ? ???

А за цигарите ,докато не бях от другата страна - непушач ,наистина не осъзнавах какво е ,затова сега съм съобразителна .
« Последна редакция: Август 19, 2009, 01:51:13 pm от *Lina* »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Август 19, 2009, 02:02:57 pm »
За тази работа ли говориш  ::) 

Леле, Синухе, не очаквах това от теб!  ;D
Преди време бях попаднала на тази снимка, но я пазех само за близки приятели, за които бях сигурна, че имат чувство за хумор и няма да ме разберат погрешно.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #139 -: Август 19, 2009, 03:34:12 pm »
Леле, Синухе, не очаквах това от теб!  ;D

Аз също не го очаквах от себе си!  ;D

Но попаднах на тази снимка точно вчера и реших,че няма случайни работи ха ха -след като Вещичка ми даде повод  :P