Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71718 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Плутон
« Отговор #260 -: Ноември 25, 2009, 07:56:58 am »
;D ,виж първо какви аспекти имат в натала двете планети,виж и какво управляват

Пък моите в натала са в квадрат, и това е най-точният ми аспект - шест дъгови секунди. И какво, викаш значи, че настоящите едновременно опозиция и съвпад няма кво толкова да им се плаша, а? То, като цял живот си ги  живея тия двамата квадратно  ;), сега поне трябва да имам шанс да им хвана цаката. Нали квадратурата те подлага на външни изпитания, върху които по никой начин не влияеш, а при съвпад и опозиция - сам си правиш сеира ;D. Сатурн управлява седми и осми, а Плутон - шести.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #261 -: Ноември 25, 2009, 08:20:44 am »
;D ,виж първо какви аспекти имат в натала двете планети,виж и какво управляват

Пък моите в натала са в квадрат, и това е най-точният ми аспект - шест дъгови секунди. И какво, викаш значи, че настоящите едновременно опозиция и съвпад няма кво толкова да им се плаша, а? То, като цял живот си ги  живея тия двамата квадратно  ;), сега поне трябва да имам шанс да им хвана цаката. Нали квадратурата те подлага на външни изпитания, върху които по никой начин не влияеш, а при съвпад и опозиция - сам си правиш сеира ;D. Сатурн управлява седми и осми, а Плутон - шести.

знаеш ли ::) , може да ти се стори налудничаво като поведние на мисълта ,нооо ....за мен квадратурата е по-положителна от много тригони ,както тригон подхлъзва друго едва ли може да ти предложи динена кора.
астролозите , живеят винаги в уранова опозиция и не е толкова страшна за тях урановата криза ;D ,ние свикваме с енергийте които съпътстват натала.
каквото и да е квадратурата е действие , а действието е движение.
работа , работа и пак работа. в институция ли работиш? банка , фонд , здравно заведение?
! ???
някое наследство от някоя баба?!  ;) вероятно ще направиш "коледно почистване" по 7-ми дом... ;D ,но това ,което ще остане ще е много стойностно и качествено. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #262 -: Ноември 25, 2009, 08:37:04 am »
Това за тригоните и аз съм го забелязала.Падне ти от някъде късмет и вземеш,че се отпуснеш,решиш,че е време вече и на теб да ти дойде времето за добри неща,и хоп!,докато се радваш  на късмета си вземе,че ти избяга под носа-щото някой друг с квадратрура ти го отнел :)
Скоро една позната получи договор,за изпълнение,за който вече беше спряла да се надява-точно имаше тригон Венера/Плутон.Работата беше по Венера -трябваше да прекрои старите сценични костюми на един театър и да ги подготви за някакъв голям спектакъл.Трансформация и творчество!Обаче докато черпеше и се радваше,пропуснала да подаде някакви документи-изтървала срока или не знам какво точно.Сега ближе рани милата,но друга фирма вече започнала да шие костюмите.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #263 -: Ноември 25, 2009, 08:49:13 am »
Да,май наистина е така.Мен като ме затресе квадратурата,която я имам и по натал Марс-Уран,се наех като парен локомотив и ме накара да се заема толкова сериозно,че не спрях докато не стана на моето.Обстоятелствата наистина дойдоха отвън и не можах да изтърпя без да направя нещо.Просто се заех с пълна сила.Единственото нещо,за което съжалявам е защо вечно за работата се вълнувам толкова,а за  личния ми живот не ми пука.Все си казвам ако не е този друг ще е,да си гледа работата.Иначе и там бих постигнала чудеса. ;D
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 10:31:23 am от Мia21 »

*

Марая

• 28287
« Отговор #264 -: Ноември 25, 2009, 10:16:21 am »
Да,май наистина е така.Мен като ме затресе квадратурата,която я имам и по натал Марс-Уран,се наех като парен лакомотив и ме накара да се заема толкова сериозно,че не спрях докато не стана на моето.Обстоятелствата наистина дойдоха отвън и не можах да изтърпя без да направя нещо.Просто се заех с пълна сила.Единственото нещо,за което съжалявам е защо вечно за работата се вълнувам толкова,а за  личния ми живот не ми пука.Все си казвам ако не е този друг ще е,да си гледа работата.Иначе и там бих постигнала чудеса. ;D

управителя на иц , управителите на 5-ти и мц скоро няма ли да си заформят едно каренце?! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #265 -: Ноември 25, 2009, 10:49:25 am »
      :) :) :) - Марая - твоята планета не е Плутон, трябва да е Вулкан  ;D....виж там негде из твоята карта...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #266 -: Ноември 25, 2009, 12:19:14 pm »
работа , работа и пак работа. в институция ли работиш? банка , фонд , здравно заведение?
някое наследство от някоя баба?!  ;) вероятно ще направиш "коледно почистване" по 7-ми дом... ;D ,но това ,което ще остане ще е много стойностно и качествено. ;)

Съгласна съм за ролята на "напрегнатите" аспекти като движещи сили, ама тя нашата - малко като лисицата и гроздето. Кат' съм тъпкана само с йодове и Т-квадрати, кво друго да си викам освен "Уууу, хак им е на тия с тригоните, нека им е лесно, мързели с мързели :P".
Бабите, бог да ги прости, свършиха отдавна. Имам едни зарязани акции, дето съм им изпуснала края преди мноого години и се си викам да взема да проверя кво стана с тях, ама.
Не работя в банка или в болница, но работата ми зависи много от комуникация с наши и чужди държавни и обществени институции. Дано да съм си вършила прилежно задачките по квадратурата до сега, за да не ме газят много Сатурн и Плутон през следващите две години, ама квото такова. По седми ме мързи да разчиствам, добре си ми е така-и с партньорите, и с враговете си знаем кътните зъби.  :P

Между другото, Хело, за транзитния квадрат Плутон-Плутон верно пише, че ко си поработил яко по-отпреди, носи мистични изживявания и досег с други реалии, но е много опасно, ако вземеш, та се подведеш по тези изживявания и се хързулнеш към магьосничество, вуду практики и прочее вещерства, с цел овладяване и подчиняване на чуждата воля и животец. А за акцентирани скорпиони по-сладко от властта нема, та си е проблем. :o
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Skarlet

« Отговор #267 -: Ноември 25, 2009, 12:30:32 pm »

Между другото, Хело, за транзитния квадрат Плутон-Плутон верно пише, че ко си поработил яко по-отпреди, носи мистични изживявания и досег с други реалии, но е много опасно, ако вземеш, та се подведеш по тези изживявания и се хързулнеш към магьосничество, вуду практики и прочее вещерства, с цел овладяване и подчиняване на чуждата воля и животец. А за акцентирани скорпиони по-сладко от властта нема, та си е проблем. :o

Не знам дали знаете приказката: "Волът рие,рие,па хвърля върху гърба си." Та,който залитне от правия път и върши лошотии,всичко рикошира върху него самия. Всичко се заплаща на този свят. Затова и виси този подпис в профила ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #268 -: Ноември 25, 2009, 01:07:32 pm »
      :) :) :) - Марая - твоята планета не е Плутон, трябва да е Вулкан  ;D....виж там негде из твоята карта...

;D ;D ,до слънцето е винаги ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #269 -: Ноември 25, 2009, 03:19:05 pm »

Не знам дали знаете приказката: "Волът рие,рие,па хвърля върху гърба си." Та,който залитне от правия път и върши лошотии,всичко рикошира върху него самия. Всичко се заплаща на този свят. Затова и виси този подпис в профила ми.

Не съм сигурна Скарлет. Лошотиите и злото, което някой направи не рикошират върху него даже напротив, забелязвам че такива хора са ценени и това ги води към успех. Уилям Лили хубаво го е казал -  много хубаво звучи, но не е истина. Хубави ценности, които и аз споделям, но за жалост явно не са на мода вече.   :-X :D  
« Последна редакция: Декември 13, 2009, 11:12:39 am от Asol »

*

Skarlet

« Отговор #270 -: Ноември 25, 2009, 03:34:34 pm »
Да ти кажа, Asol, все ми е тая за ценностите и лошотиите на другите. Аз също си имам трески за дялане,но лошо никога не бих направила никому. Клетва съм давала. Имам четири случки в живота си,които ме втрещиха и от тогава вярвам във възмездието за лошотията. Може би има нещо,което ме пази,за да се случи така с тези хора. Но това е друга тема и не й е днес ред.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #271 -: Ноември 25, 2009, 08:45:30 pm »
управителя на иц , управителите на 5-ти и мц скоро няма ли да си заформят едно каренце?! ;D

Управителите ми точно на тези домове са толкова "умрели",че не зная какво трябва да ги събуди,за да се задействат.В общи линии са "прелетни птички"-Меркурий/ИЦ/,Венера/5-ти/и МЦ/Нептун/,по-мога да се надявам на съуправителите на 5-ти-Плутон и Юпитер,ама те са заключени домове,така че,не мога да ти кажа действат или не действат.Някой ако знае как трябва да застанат,та да се случи нещо ще съм му много благодарна... :D

« Отговор #272 -: Ноември 26, 2009, 07:31:41 am »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=dfafile3JJwrv-u1250769931&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=245&mth=gw&sday=26&smon=11&syr=2009&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Плутон - Сатурн -При съвпад, квадрат и опозиция – дисхармония, финансова криза, тежки задължения, преследване от страна на закона, атака по сигурността, в краен случай смърт на близки хора. Възможни са заплахи, шантаж, изнудване. Конфликти с общи пари. Нечестни начини за постигане на финансова изгода. Параноя или страх от смъртта също са възможни. Ситуации на силова борба, публични скандали, работа с мафията, подземния свят, жестоки хора или други мрачни обстоятелства.
6-ти дом – интерес към подобряване на методите на работа.
Проявява се голяма сила на волята по отношение на работата. Работата може да бъде свързана със секретна дейност, наука или финанси, нови технологии. Възможни са големи промени в здравето за добро или лошо, а също и в маниера на обличане, хранене или лечение. В краен случай при лоши аспекти се развива тежко заболяване. :o

Така ли се тълкува, това че Плутон отива в 6 дом в Козирог, и как да разбера докога ще стои там ??

Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #273 -: Ноември 26, 2009, 07:36:46 am »
Vanianeli,не приемай всичко дословно,което четеш.Има толкова много подробности,около транзитите,зависи и управители на кои домове са планетите,така че не се притеснявай излишно. ;)

« Отговор #274 -: Ноември 26, 2009, 07:55:52 am »
Mia21 искам горе долу  да се ориентирам...какво носи подобен транзит и да наблюдавам...факт обаче е, че от 2 дни ме боли главата без да спира независимо, че пих хапче
А докога ще стои там Плутон и за всеки ден ли се прави такава транзитна карта??
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #275 -: Ноември 26, 2009, 08:01:14 am »
Този транзит ни чака цяло поколение-съвпад на Сатурн с Плутон.Мен също ме очаква същото.Само,че всичко си зависи от индивидуалната карта,какво активира,управителите кои са,кои домове ще засегне.
При теб Сатурн е управител на 7-ми и съуправител на 6-ти,а Плутон е управител на 5-ти и съуправител на 4-ти.
Главата може да те боли от бързодвижещите се планети,едва ли е от Плутон.

Плутон ще е в Козирог до 2024 година.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #276 -: Ноември 26, 2009, 08:52:47 am »
Главата може да те боли от бързодвижещите се планети,едва ли е от Плутон.

Марс например.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #277 -: Ноември 26, 2009, 09:32:21 am »
Mia21 искам горе долу  да се ориентирам...какво носи подобен транзит и да наблюдавам...факт обаче е, че от 2 дни ме боли главата без да спира независимо, че пих хапче
А докога ще стои там Плутон и за всеки ден ли се прави такава транзитна карта??
Да,днес прочетох,от Карел Ръшман,че при транзит на марс в 1ви,може да даде главоболие.
В момента марс ми минава през 1ви,но да чукна на дърво нямам такова...(да не ме чуе дявола 8)).

*

elfidka

• 3129
« Отговор #278 -: Ноември 26, 2009, 12:53:07 pm »
Аз имам един много сериозен въпрос.
Тъй като Плутон се счита за планетата на трансформациите и смъртта,а при мен е господар на 4 дом и се намира в 2 -ри, в стелиум със Слънцето и Марса /сагнификаторите на мъжа в една женска карта/, то означава ли, непременно, че ще съм веселата вдовица ?
Питам, заради починалия ми на скоро бивш съпруг. Е верно че беше бивш, но все пак.
Незнам сряскащо си е ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #279 -: Ноември 26, 2009, 12:57:41 pm »
Значи,това събитие става ,когато транзитния Плутон е в моя 5 дом и  прави квадратури с наталните Плутон,Марс и Слънце....Може да се каже, дори и че е в широк съвпад с Наталното ми Юпи, господар на 5 дом и също в 5 дом на натала.
Господари на 7 дом са Уран, който в наталами е в 3 дом и сега транзитира в 8 -ми и Нептун, койте се  намира в 4 дом в Натала и транзитира през 7 -ми.
Това прим мен са си индикации по 5 и седми дом .....
и ся ?
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 01:13:58 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!