работа , работа и пак работа. в институция ли работиш? банка , фонд , здравно заведение?
някое наследство от някоя баба?!
вероятно ще направиш "коледно почистване" по 7-ми дом...
,но това ,което ще остане ще е много стойностно и качествено. 
Съгласна съм за ролята на "напрегнатите" аспекти като движещи сили, ама тя нашата - малко като лисицата и гроздето. Кат' съм тъпкана само с йодове и Т-квадрати, кво друго да си викам освен "Уууу, хак им е на тия с тригоните, нека им е лесно, мързели с мързели

".
Бабите, бог да ги прости, свършиха отдавна. Имам едни зарязани акции, дето съм им изпуснала края преди мноого години и се си викам да взема да проверя кво стана с тях, ама.
Не работя в банка или в болница, но работата ми зависи много от комуникация с наши и чужди държавни и обществени институции. Дано да съм си вършила прилежно задачките по квадратурата до сега, за да не ме газят много Сатурн и Плутон през следващите две години, ама квото такова. По седми ме мързи да разчиствам, добре си ми е така-и с партньорите, и с враговете си знаем кътните зъби.

Между другото, Хело, за транзитния квадрат Плутон-Плутон верно пише, че ко си поработил яко по-отпреди, носи мистични изживявания и досег с други реалии, но е много опасно, ако вземеш, та се подведеш по тези изживявания и се хързулнеш към магьосничество, вуду практики и прочее вещерства, с цел овладяване и подчиняване на чуждата воля и животец. А за акцентирани скорпиони по-сладко от властта нема, та си е проблем.