Мятам се и аз в Кеча, но по друг въпрос.
Така съм набрала на един мухльо, просто не е истина!
Малтретира моя приятелка, която е бременна от него, вече навлиза в шестия месец.
Сега ми се обади, плачеше, беше изпаднала в истерия, обикаляше улиците в дъжда. Поканих я да дойде у нас, тя се притесни, че ако го направи, ще има още по-големи проблеми с оня.
Нито може да го напусне в това положение, нито пък това се търпи. Представете си мъж постоянно да повтаря на бременната си половинка, че я мрази, че не може да я понася, че му е безразлична, че не му пука и за бебето... Представете си мъж, който има такава луда параноя, че постоянно повтаря на половинката си в напредваща бременност, след като се е прибрала след работа или от другаде, "С кого си се чукала пак бе жено, къде ходиш?". Представете си мъж, който вдига ежедневни скандали за "не както трябва" подредени кърпи и хавлии и прочие, и прочие... Представете си мъж, който постоянно повтаря на бременната си жена, че е тъпа, грозна и не става за нищо!
За съжаление момичето не може и да се върне при родителите си, с които е прекъснала отношения заради тоя мухльо, защото той й забранява, а и е ходил да вдига панаири и да ги заплашва в тях, доколкото знам. Та хорицата вече не искат да се месят, тя е единствена дъщеря, казаха й сама да си оправя живота.
Кажете, има ли някакъв телефон за защита правата на жените?
Става въпрос за психическо малтретиране на бременна жена.
Хороскопа на мухльото съм качвала тук в друга тема и по друг повод. Знам, че не е редно да му го пожелавам, но искам тоя изрод да си получи заслуженото! :91: