Здравей Гост

КЕЧ

• 373 Отговора
  • 83927 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:КЕЧ
« Отговор #240 -: Март 28, 2010, 05:06:18 pm »
Е малко красота пък в таз тема, кво толкоз.  ;D И без туй аз я развалих вече в съзнанието си като си представих колко ли змии се въртят там из тез камънаци. Тез чудовища ще ме побъркат.    

е сега ти метнах ръкавицата ;D ;D ;D, змия съм по китайския ;D Фнимавай! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #241 -: Март 28, 2010, 05:07:13 pm »
 ;D Мятай си кожата, ако щеш...според теб аз какво съм..?  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #242 -: Март 28, 2010, 05:09:35 pm »
;D Мятай си кожата, ако щеш...според теб аз какво съм..?  :P

същото ,но метално ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #243 -: Март 28, 2010, 05:10:19 pm »
С една дума дрънча та чак дрънкам!  ;D 

Между другото по какво се отличават змиите? Кажи нещо накратко, че ми стана любопитно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #244 -: Март 28, 2010, 05:11:20 pm »
Марайче, мани тия едри снимки, че ми пречат на изгледа, вещичка се крие зад тех и не мом я отстрелям качествено.

Кайли ,прояви малко търпение  ;D,ей сега ще изкочи из камъняка! ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #245 -: Март 28, 2010, 05:18:29 pm »
С една дума дрънча та чак дрънкам!  ;D 

Между другото по какво се отличават змиите? Кажи нещо накратко, че ми стана любопитно.

отивай да гласуваш и там ще ти разкажа ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #246 -: Март 28, 2010, 06:04:30 pm »
Цитат
ти предлагам да ме целунеш отзад

...ми щом само това знаеш, шъ тъ целуна...
А ще ми кажеш ли защо твъдението, че изказаната истина не е истина е глупост според теб.  :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #247 -: Март 28, 2010, 06:10:30 pm »
Цитат
ти предлагам да ме целунеш отзад

...ми щом само това знаеш, шъ тъ целуна...

:-X :-X :-X :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #248 -: Март 28, 2010, 06:12:22 pm »
Уж кеч пък работата отива на лесбо парти.  :57:

*

Uran

• 6041
« Отговор #249 -: Март 28, 2010, 06:13:27 pm »
 Гледахте ли вчера "Отечествен фронт" по нова? ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #250 -: Март 28, 2010, 06:21:36 pm »
Девойки, не разводнявайте работата, а наливайте масло в огъня. Ама ха.
Кво за фронта?  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #251 -: Март 28, 2010, 06:35:48 pm »
Уж кеч пък работата отива на лесбо парти.  :57:

:57: :57: :93:

*

Nebesna

« Отговор #252 -: Март 28, 2010, 06:36:09 pm »
Гледахте ли вчера "Отечествен фронт" по нова? ;)

Не можах да я изтрая тази ...куха лейка.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #253 -: Март 28, 2010, 06:37:47 pm »
Не съм гледала. Нещо интересно ли е?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #254 -: Март 28, 2010, 08:30:36 pm »
Мятам се и аз в Кеча, но по друг въпрос.
Така съм набрала на един мухльо, просто не е истина!
Малтретира моя приятелка, която е бременна от него, вече навлиза в шестия месец.
Сега ми се обади, плачеше, беше изпаднала в истерия, обикаляше улиците в дъжда. Поканих я да дойде у нас, тя се притесни, че ако го направи, ще има още по-големи проблеми с оня.
Нито може да го напусне в това положение, нито пък това се търпи. Представете си мъж постоянно да повтаря на бременната си половинка, че я мрази, че не може да я понася, че му е безразлична, че не му пука и за бебето... Представете си мъж, който има такава луда параноя, че постоянно повтаря на половинката си в напредваща бременност, след като се е прибрала след работа или от другаде, "С кого си се чукала пак бе жено, къде ходиш?". Представете си мъж, който вдига ежедневни скандали за "не както трябва" подредени кърпи и хавлии и прочие, и прочие... Представете си мъж, който постоянно повтаря на бременната си жена, че е тъпа, грозна и не става за нищо!
За съжаление момичето не може и да се върне при родителите си, с които е прекъснала отношения заради тоя мухльо, защото той й забранява, а и е ходил да вдига панаири и да ги заплашва в тях, доколкото знам. Та хорицата вече не искат да се месят, тя е единствена дъщеря, казаха й сама да си оправя живота.

Кажете, има ли някакъв телефон за защита правата на жените?
Става въпрос за психическо малтретиране на бременна жена.

Хороскопа на мухльото съм качвала тук в друга тема и по друг повод. Знам, че не е редно да му го пожелавам, но искам тоя изрод да си получи заслуженото!  :91:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #255 -: Март 28, 2010, 08:34:58 pm »
Лили, потресена съм. Значи аз мога да ти намеря, имам някъде записан и навремето познавах жената на асоциацията във Варна, мисля ще се сети за мен. Обаче имай предвид, че ситуацията е доста сложна. Ако тя е зависима от него, те няма да могат да й помогнат, щото тя вероятно пак ще се върне и той ще й отмъщава, както си знае. Милата...направо, незнам. Настоявай поне за тази вечер да остане при теб, дано успееш да я убедиш. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #256 -: Март 28, 2010, 08:38:31 pm »
Отказа се да идва в нас, защото е много притеснена. Няма къде и да иде, ако нещо се случи.
Зависима е от него изцяло.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #257 -: Март 28, 2010, 08:39:05 pm »
Лили, има някакви организации, но едва ли ще й оправят дереджето. Мухльовците явно се роят и стават все повече и повече. Оня ден и една моя приятелка ми се оплака/ и тя е бременна в седмия месец-с второ/, че ще се развежда с мъжа си,защото той си имал любовница-от два месеца и нея не можел да я гледа въобще.Не се прибирал, не го интересува семейството му, постоянно си пишел с оная къде свари и искал развод и то веднага. Приятелката ми вече се била изнесла.
Какво да ти кажа...УжасТ!
Уникални изруди!!! :angry:
« Последна редакция: Март 28, 2010, 08:43:57 pm от Mia21 »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #258 -: Март 28, 2010, 08:43:06 pm »
Ако се обадиш какво смяташ, ще може ли нещо да се постигне по въпроса да я защитиш...? Почвам да го търся за всеки случай по-късно след като свърша една работа и ще ти го дам. Много се притеснявам за това момиче, тия мъже жал поне към бременните нямат ли...каква грубост и жестокост.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #259 -: Март 28, 2010, 08:46:18 pm »
 1)   може а се обади на  Анимус - те имат гореща линия за жени пострадали от насилие ( което не винаги е бой)-02/ 981 76 86 линията е денонощна и може поне да си поговоир и да си каже какво й е на непознат - понякога така е по- леко

2) ако тя сама не иска да се отдели - никой не може да я защити- а както го разказваш  тя самата не  е наясно (  вигдала съм го- втурваш се помагаш и тя пак се връща при насилника)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.