Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857167 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2660 -: Август 13, 2010, 09:02:16 pm »
айде  и действай повече, не само да разтягаш лицева мускул, усмивки , ами по същество, просто трупаш опит, тука един друг покаян телец беще натрупал доста опит по темата,
ма риболова е за майстори, не за писатели и мислители ;)

аз утре отивам на рафтинг-крафтинг и риболов по Дефилето ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

« Отговор #2661 -: Август 13, 2010, 09:06:55 pm »
Тао квадрадът Плутон и светила се отключва, когато трябва...
И е обсебващ, и е задържащ и т.н., особено ако едно от светилата е в 8ми дом, може много неща подсъзнателно да остават скрити за нас самите...
Отключва се, когато сме готови след многото преживяна болка да я поемем отново, за да изпитаме и реципрочното и щастие. До тогава си оставаме само праволинейни, успявайки силно да задържим "лошото" настрана, за сметка на появата на "доброто" :blink:
Ако, пък програмата ни е друга - то влагаме сърце и душа там, потискайки всичко останало, макар и съзнанието да "говори" друго...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2662 -: Август 13, 2010, 09:14:56 pm »
И е обсебващ, и е задържащ и т.н., особено ако едно от светилата е в 8ми дом, може много неща подсъзнателно да остават скрити за нас самите...

Еми да видим... Може някой ден и да се наложи да изживея скритата си тъмна страна на Отело.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2663 -: Август 13, 2010, 09:20:55 pm »
прятеля ми ме обвинява, че все съм търсила за какво да съм недоволна...и другот, че съм обичала да създавам напрежение и да се караме...според него това ми доставяло удоволствие..като се караме....обичала съм да ми е гадно един вид.....
кажете има ли вярно в думите му или.... :-\ :unsure:
недоволството ми вероятно идва от Козирожките истории и Сатурн и всичко в Скорпион....Слънцето и Луната ми са в тригон...не би трябвало да съм недоволна....или пък, защото Луната ми е в падение и повлиява Слънцето силно...в същност тя го управлява.... :unsure:
според вас верни ли са думите на прителя ми....хората винаги им е трудно да се погледнат от страни обективно и да преценята повечето неща... :(

:unsure:

« Отговор #2664 -: Август 13, 2010, 09:24:54 pm »
прятеля ми ме обвинява, ....

А миии, процедирай като BBC /Би БИ Си/ - ако информацията ти се потвърди от два независими източтика - вярно е. ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2665 -: Август 13, 2010, 09:30:28 pm »
значи трябва да си потърся втори независим източник...?
правилно ли съм разбрала?
 ;D

« Отговор #2666 -: Август 13, 2010, 09:31:39 pm »
 ;D да
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2667 -: Август 13, 2010, 09:36:06 pm »
Слънцето и Луната ми са в тригон...не би трябвало да съм недоволна....

Да, ама не е важно само какъв е аспектът между светилата, а и как са поставени по знак, какви други аспекти имат.
В твоя случай светилата са в съвпад с малефици - Луната е в падение и в съвпад с Плутон, а Слънцето е в съвпад с Марс, който също е в падение.

Давам ви за пример една карта - тригон между светилата, Луната е в хармоничните Везни, Венера е в хрисимите Риби.  ;D Песен направо!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2668 -: Август 13, 2010, 09:43:29 pm »

Да, ама не е важно само какъв е аспектът между светилата, а и как са поставени по знак, какви други аспекти имат.
В твоя случай светилата са в съвпад с малефици - Луната е в падение и в съвпад с Плутон, а Слънцето е в съвпад с Марс, който също е в падение.

предположих аз, че Плутон е намесен....и явно и Марс, макар да си мисля, че той няма много глас в цялата работа....
моя натал е пример как всички планети могат да са много кофти поставени и много силни... :-X :-X

*

Divna

« Отговор #2669 -: Август 13, 2010, 10:25:13 pm »
Ванила, и твойта ли Луна, скорпионска била?!
Да знаеш щом веднъж е почнал да ти го казва, така ще си откара до веки веков. А при него как е поставена луната?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2670 -: Август 13, 2010, 10:27:51 pm »
 ;D ;D ;D..и двамата сме картинка...неговата е козирожка...
днес много се замислих...друг път не се замислям много....

« Отговор #2671 -: Август 14, 2010, 06:50:55 am »
щом е Козирожка, добре ще ти приземява , на Скорпи Луна само земята попива всичко без да се отрови, стабилизира на моменти свръх емоционалността й, макар ,че тя го възприема като безчувственост,когато нейните сетива са пренапрегнати
мойта Скорпи- живее с Телешка Луна , вече 26 г.
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #2672 -: Август 14, 2010, 07:12:23 am »
;D ;D ;D..и двамата сме картинка...неговата е козирожка...
днес много се замислих...друг път не се замислям много....

Подхождате си.

*

abroad

« Отговор #2673 -: Август 14, 2010, 07:42:59 am »

Еми да видим... Може някой ден и да се наложи да изживея скритата си тъмна страна на Отело.  ;D

Ааа, аз не говоря за циркаджийски истории ;D
Такъв Плутон пипа тънко и докато се усетиш /ако изобщо успееш, де/ си обгърнат здраво от пипалата.
Присъщ му е пълен контрол над емоции и действия и има фиксиращ ефект ;D
Често стратегическата манипулация му е втора природа, ревността може да се изрази чрез нея

*

Divna

« Отговор #2674 -: Август 14, 2010, 08:05:27 am »
Небесна и Стреличка, не бива да се изхожда само от позицията на луните в синастрията. На мен например козирожката луна не ми действа добре, защото тя машинално ми квадратира Слънце и Плутон.
Имах краткотрайна връзка с мъж, на който Луната му беше в Козирог. Не се чувствах много комфортно в компанията му. Беше много странно. Уж мойта Луна е обсебваща, а в момента, в който ми предложи да живеем заедно аз избягах и повече не му се обадих (везнишкия ми Уран му квадратираше козирожката Венера). Обзе ме невероятна паника. Някакъв страх да не изгубя свободата си. А иначе мъжът беше изключително галантна личност.

*

Nebesna

« Отговор #2675 -: Август 14, 2010, 08:23:43 am »
Небесна и Стреличка, не бива да се изхожда само от позицията на луните в синастрията. На мен например козирожката луна не ми действа добре, защото тя машинално ми квадратира Слънце и Плутон.

Да, бе, всичко се гледа комплексно. Аз говоря за Луните в Скорпион и Козирог.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2676 -: Август 14, 2010, 08:25:51 am »
имаме опозиция Луна(неговата)/Марс...но този аспект въобще Луна/Марс съм забелязала, че много често го има при дълготрайни или по-силни(май не е това точната дума) отношения...
Юпитера му ми квадратира Маркурий, Сатурна му моя Марс....

*

Divna

« Отговор #2677 -: Август 14, 2010, 08:30:33 am »
имаме опозиция Луна(неговата)/Марс...но този аспект въобще Луна/Марс съм забелязала, че много често го има при дълготрайни или по-силни(май не е това точната дума) отношения...
Юпитера му ми квадратира Маркурий, Сатурна му моя Марс....

С приятеля ми имаме опозиция Луна/Марс - силно сексуално привличане. При нас и нодалната ос там се включва като допълнение. Имаме също и квадратура Меркурий/Юпитер  ;D.
Сложи ако желаеш синастрията ви в темата за синастрии.

« Отговор #2678 -: Август 14, 2010, 10:04:00 am »

Астрологията е надграждане , мисъл ,логика! Това е наука ,която се учи цял живот....
Дай картата на момичето!

Спомних си за това и реших да ви покажа и нейната карта (час - неизвестен). Любопитно ми е какво мислите за нея (надявам се да не ставъм нагъл вече :P).
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2679 -: Август 14, 2010, 12:42:28 pm »
Жалко, че часът на раждане е неизвестен.
По принцип синастричните съвпади и опозици Венера/Луна действат доста магнетично.
Интересно дали и по Ведическа система при вас са в съвпад, защото може да се окаже, че нейната Луна е в сидералния Водолей, докато твоята Венера със сигурност остава в Риби.

Имате и още два аспекта, даващи силно привличане - нейната Венера в опозиция с твоето Слънце и нейните Слънце/Марс в опозиция с твоята Венера. Тези аспекти по принцип дават съвместимост по-скоро на сексуална, отколкото на ментална основа.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.