Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858819 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3820 -: Февруари 05, 2011, 03:07:49 am »
Лас Кис , факт е , че има мъже , които са сковани и трудно изразяват чувствата си , но все си мисля , че жената е тази , която провокира израза им ...Понякога не е и нужно да чуваме думите , по-важно е да усещаме скрития смисъл на действията... ;) :blink:

Съгласна съм,Марая,но когато действията и думите си противоречат се обърквам.  :-\
В синастрията има хубав тригон Слънце-Луна, като Слънцето на Last Kiss допълва тригона Луна-Юпитер в картата на младежа до голям огнен тригон. Но комуникацията е някак затруднена (квадрат Меркурий-Меркурий), а и на пръв поглед няма кой знае каква "химия" в синастрията. Младежът е с огнена Луна, но има ретроградна Венера в Дева. В емоционален план дори ако пали бързо, с тази Венера трудно прави изборите си - седем пъти мери, един път режи.
Би било добре да се видят композитът и комбинът за повече яснота, както и текущият прогресивен статус в картата на младежа.  :blink:

Да,така е,пали бързо,ама толкоз...понякога се отдава на импулса,но после си се прибира кротко в ''черупката'',то затова връзката ни трая 1 ден  :unsure:
Качвам композита с наталните карти,макар че темата тук е за натални,ако трябва ще ги кача в другата тема.А комбина как се прави в астро.ком?
Иначе комуникацията ни...аз си казвам почти всичко,дето ми е на сърцето и душата,а той е по-скрит,понякога всякаш слага стени между нас,което ме дразни,защото аз не искам да го нараня,но...

« Отговор #3821 -: Февруари 05, 2011, 03:19:25 am »
Ласт Кис, при теб пък е обратно - Сатурн е минал през АС и те е накарал да мислиш сериозно за любовта и връзките (да търсиш стабилност в отношенията), а Юпитер ще премине много скоро през DC-то ти и ще ти се отворят нови хоризонти в партньорствата. Сатурн сега ти квадратира Урана и Нептуна и от там се чувстваш подтисната и самотна, но пък е в тригон с наталния Сатурн (У4), което ти предоставя възможност да поставиш солидни основи на това, с което се занимаваш. Мисля, че ти предстоят доста нови познанства в скоро време. Нови хора ще влязат в живота ти от пролетта нататък. Емоционална пролет, както и при останалите хора с оси и планети в кардиналните знаци. Транзитен Юпитер ще направи опозиция към наталния, а след това - квадратура към Уран (натален У5) и Нептун - може някоя нова романтична любов да излезе то този аспект. По същото време Юпитер все още ще е в секстил с натален Сатурн на К5 - може да поискаш да задълбочиш новата любов. Ти като се влюбиш, май е за дълго, нали? Въпреки че при по-сериозните връзки има някои проблеми (предпологам това заради широката опозиция между У5 и У7). Може много да избързваш с преминаването от флирта към връзката. Не знам, само предполагам. Така че извинявай.
В края на април транзитни Юпитер и Марс ще са в съвпад в 7-мия ти дом и в квадрат с Марс (натален У7). Може би в този период и на теб няма да ти е до сериозна връзка, а ще предпочиташ да се наслаждаваш на живота. Мисля, че ще си във вихъра на купона тогава - много движение, ентусиазъм, енергия. Ще привличаш хората с лъчезарното си излъчване на щастливка и ще видиш колко много възможности (вкл. и за любов) има около теб. Дерзай! Мисля, че е за хубаво, че в този период Сатурн ще се е върнал на наталния ти Юпитер, за да можеш и да се възползваш сериозно от новите познанства и възможности, които Юпитер ще ти предостави (а и да не се загубиш съвсем в купона, и за да не прекалиш много с оптимизма). Защото опасността при Юпитер е, че с него шансът лесно идва и лесно си отива, ако човек не направи усилие да го задържи.

Колкото до Луната ти - да, тя в 12-ти дом, вярно, но не е скрита (т.е. не е в интерсептиран знак) и има тригон към У5 Уран, секстил към Марс (У7) - наистина не би трябвало да имаш проблеми в изразяване на чувствата си пред други хора, както казваш и ти самата.

Аз по принцип търся сериозна връзка,може би заради Венера в съвпад със Сатурн в натала.Да,сега ми е някак самотно и за жалост мислите ми отиват в грешната посока,смисъл да мисля за лъва  :( истината е,че в момента само от него зависи да започнем връзка,но вече не ми останаха надежди за това.
Дай Боже,да излезе нова любов,ама да е споделена,че вече почнах да се уморявам.
Да,по принцип е за дълго влюбването,аз бързо се влюбвам,трудно ги разлюбвам,за жалост  ;D Иначе да,бързо минавам от флирта в желание за връзка,което е моя някаква грешка,твърде много се ентусиазирам явно и не мисля достатъчно май.  :-\
За купон не знам,аз последните години съм извън купона,не ,защото не искам,ами защото нямах много контакти и приятелства,а и някак купона,който правят не е точно по вкуса ми,не знам защо.
Иначе съмнявам се да не ми е до сериозна връзка,аз толкоз време чакам да ми се случи,че по-скоро би ме направила щастлива,отколкото да бягам от нея,но знае ли човек какво ще му е на главата след някой месец...

Да,да,изразявам се без проблеми,особено пък чувствата,ако трябва и в стихотворна форма ще ги представя,но някак се чувстван не доотценена от хората,за които го правя...иначе мисля,че съм силна в убежденията си,вадя тежката артилерия,но с тоя Лъв нищо не помага 
:( направо ме отказва от всякаде,такъв вироглавец,ама и аз упорита,страшно е  :rolleyes:

Благодаря ти много,Мирабелла, за отделеното време!А брак виждали се в натала?  :-\ то верно,че далече,ама...

« Отговор #3822 -: Февруари 05, 2011, 03:29:31 am »
Не виждам проблеми относно брак. Още повече, че ти имаш нужда от сериозна и дъблока връзка, за да се чувстваш сигурна, така че не би бягала от възможност за брак. Опозициите на Марс с Уран и Нептун са доста по-широки от хармоничните му аспекти. Казват, че в Рак Марс е слаб (в падение), но Ракът е семеен знак, цени семейството (както и Лъвът и др. знаци), така че У7 в Рак, в 10-ти дом има нужда от брак и стабилно семейство. Опозицията на У5 с У7, както и квадратурата между Слънце и Луна (и аз я имам) създават проблеми при формирането на стабилни взаимоотношения с противоположния пол, но не непреодолими проблеми. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3823 -: Февруари 05, 2011, 03:30:47 am »
Качвам композита с наталните карти,макар че темата тук е за натални,ако трябва ще ги кача в другата тема.А комбина как се прави в астро.ком?

Избираш картата на Дейвисън в астро.кома.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3824 -: Февруари 05, 2011, 03:51:37 am »
Не виждам проблеми относно брак. Още повече, че ти имаш нужда от сериозна и дъблока връзка, за да се чувстваш сигурна, така че не би бягала от възможност за брак. Опозициите на Марс с Уран и Нептун са доста по-широки от хармоничните му аспекти. Казват, че в Рак Марс е слаб (в падение), но Ракът е семеен знак, цени семейството (както и Лъвът и др. знаци), така че У7 в Рак, в 10-ти дом има нужда от брак и стабилно семейство. Опозицията на У5 с У7, както и квадратурата между Слънце и Луна (и аз я имам) създават проблеми при формирането на стабилни взаимоотношения с противоположния пол, но не непреодолими проблеми. :blink:

Благодаря,Мирабелла!Така е.Какъв вид проблеми визираш при формирането на сериозни взаимоотношения?

Избираш картата на Дейвисън в астро.кома.

Благодаря,имаше две опции-коректед и ънкоректед,избрах коректед.Ще я кача тук,ако решите,че не е за тук,ще я преместя.
Вижда ли се нещо интересно или няма особено голяма динамика?

« Отговор #3825 -: Февруари 05, 2011, 03:58:22 am »

Благодаря,Мирабелла!Така е.Какъв вид проблеми визираш при формирането на сериозни взаимоотношения?

Това, което писах - че може би малко избързваш да преминеш от флирта към сериозното ходене. Влюбваш се бързо и трайно без да си проучила, дали обектът иска или е готов за сериозна връзка. Но то така става често в живота. При мен също.

« Отговор #3826 -: Февруари 05, 2011, 04:01:11 am »

Това, което писах - че може би малко избързваш да преминеш от флирта към сериозното ходене. Влюбваш се бързо и трайно без да си проучила, дали обектът иска или е готов за сериозна връзка. Но то така става често в живота. При мен също.

Разбирам,да,истина е,ще трябва малко да се опитам да я карам по-полека,ама като се знам,не съм сигурна,че ще се получи.  :-[ Благодаря ти!  :88:

« Отговор #3827 -: Февруари 05, 2011, 05:15:38 am »

Би било добре да се видят композитът и комбинът за повече яснота, както и текущият прогресивен статус в картата на младежа.  :blink:

Качвам прогресиите и дирекциите на натала му.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3828 -: Февруари 05, 2011, 05:38:27 am »
Той с какво се занимава в момента?
По принцип не са изключени промени, засягащи статуса, професията, но на младежа сигурно още му е рано за тези неща. Но в момента като че ли натам е насочил вниманието си. А може да е нещо свързано с образование, обучение.
С прогресивна Луна в Козирог близо до МС надали ще е настроен много романтично, за любовни трепети. А и в момента не може да се каже дали и доколко е наясно какво иска - прогресивна Луна в съвпад с Нептун.
След около 3 месеца прогр. Луна ще направи секстил с нат. Плутон в 7 дом - пробвай тогава с нова офанзива да пробиеш защитната стена.  ;D Успех!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3829 -: Февруари 05, 2011, 05:49:00 am »
Той с какво се занимава в момента?
По принцип не са изключени промени, засягащи статуса, професията, но на младежа сигурно още му е рано за тези неща. Но в момента като че ли натам е насочил вниманието си. А може да е нещо свързано с образование, обучение.
С прогресивна Луна в Козирог близо до МС надали ще е настроен много романтично, за любовни трепети. А и в момента не може да се каже дали и доколко е наясно какво иска - прогресивна Луна в съвпад с Нептун.
След около 3 месеца прогр. Луна ще направи секстил с нат. Плутон в 7 дом - пробвай тогава с нова офанзива да пробиеш защитната стена.  ;D Успех!

Ами учи в момента,повтаря,но тази година трябва да завърши на всяка цена,иска военнен да става.Силно се е запътил на там,макар че аз не съм много ентусиазирана за идеята,ама....
И аз мисля,че не знае какво иска,ама нали все се надявам....
Е,Лили,стига се майтапиш,нямам намерение да го чакам толкоз време,пък и той смята да се мести,смисъл да ходи да учи за военнен в друг град,колкото по-далече,по-добре според него,няма шанс,ако го чакам дотогава.  :(

« Отговор #3830 -: Февруари 06, 2011, 04:31:43 am »
Как да кача натална карта

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3831 -: Февруари 07, 2011, 02:33:35 am »
Ето картата.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3832 -: Февруари 07, 2011, 02:35:50 am »
И така по картата след около 3 месеца ще има светлина в тунела... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3833 -: Февруари 07, 2011, 02:41:15 am »
Според теб настоящите ми преживяваня на плутон ли се дължат или на юпитер.Според наблюденията ми сатурн въпреки че в натала е в изгнание и с лоши аспекти не ми създава големи проблеми.Когато транзитираше през 2-ри натален дом започна продължителен период на финансова сигурност.Когато влезе в 6-ти започнах работа,която въпреки че не е добре платена ми дава някаква сигурност и ми харесва.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3834 -: Февруари 07, 2011, 02:45:06 am »
Според теб настоящите ми преживяваня на плутон ли се дължат или на юпитер.Според наблюденията ми сатурн въпреки че в натала е в изгнание и с лоши аспекти не ми създава големи проблеми.Когато транзитираше през 2-ри натален дом започна продължителен период на финансова сигурност.Когато влезе в 6-ти започнах работа,която въпреки че не е добре платена ми дава някаква сигурност и ми харесва.

Според мен , твоя проблем е перманентен и идва от липсата на правилна преценка за хората , индикира се от квадратурата на венера/нептун....

*

Uran

• 6041
« Отговор #3835 -: Февруари 07, 2011, 02:48:00 am »
Прог.Луна в 12 дом, дирекционна Венера в съвпад със Сатурн и други още аспекти.
Има ли влошаване на отношенията със съпруга или дир.Плутон в съвпад с нат.Марс, и  прог.Марс в съвпад с нат. Нептун се изразяват чрез нерпиятностите в бизнеса?

« Отговор #3836 -: Февруари 07, 2011, 02:56:40 am »
Цитат
И така по картата след около 3 месеца ще има светлина в тунелаСпоред мен , твоя проблем е перманентен и идва от липсата на правилна преценка за хората , индикира се от квадратурата на венера/нептун....
квадрат венера нептун?Нептун в момента прави квадрат с наталното си положение или говориш за прогресия или дирекция-много не съм наясно с тях.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3837 -: Февруари 07, 2011, 03:07:09 am »
Цитат
И така по картата след около 3 месеца ще има светлина в тунелаСпоред мен , твоя проблем е перманентен и идва от липсата на правилна преценка за хората , индикира се от квадратурата на венера/нептун....
квадрат венера нептун?Нептун в момента прави квадрат с наталното си положение или говориш за прогресия или дирекция-много не съм наясно с тях.

Цитираш два отделни поста в един! А това не е коректно....
Визирам пр. луна , която след 3 месеца ще настъпи нат. АСЦ.....

Казвам ПЕРМАНЕНТНО, защото в натала е заложен АСПЕКТА КАРЕ МЕЖДУ ВЕНЕРА /НЕПТУН , А И НЕПТУН Е В 7-МИ ДОМ...Ти просто нямаш правилна преценка за хората...

« Отговор #3838 -: Февруари 07, 2011, 03:34:33 am »
Извинявай все още не съм наясно и с това как да поставям цитатите.Първо исках да те питам за светлината в тунела/като удавника и сламката/ а после съм хванала другата тема.Дай малко подробности моля те.Чувствам че примката около врата ми се затяга и не виждам изход.Благодаря

*

Марая

• 28287
« Отговор #3839 -: Февруари 07, 2011, 03:39:02 am »
Извинявай все още не съм наясно и с това как да поставям цитатите.Първо исках да те питам за светлината в тунела/като удавника и сламката/ а после съм хванала другата тема.Дай малко подробности моля те.Чувствам че примката около врата ми се затяга и не виждам изход.Благодаря

Видно от картата срещу теб се водят дела...И имаш финансови проблеми , мисля , че си обвинена в злоупотреба с документи и пари....
Всичкото това не е от вчера , а от няколко години....Ситуацията е преминала своя пик , след три месеца ще ти просветне...
Намери си добър адвокат...Като гледам картата и в близките 2,5 ще имаш проблеми , но няма да е толкова трудно...