Ласт Кис, при теб пък е обратно - Сатурн е минал през АС и те е накарал да мислиш сериозно за любовта и връзките (да търсиш стабилност в отношенията), а Юпитер ще премине много скоро през DC-то ти и ще ти се отворят нови хоризонти в партньорствата. Сатурн сега ти квадратира Урана и Нептуна и от там се чувстваш подтисната и самотна, но пък е в тригон с наталния Сатурн (У4), което ти предоставя възможност да поставиш солидни основи на това, с което се занимаваш. Мисля, че ти предстоят доста нови познанства в скоро време. Нови хора ще влязат в живота ти от пролетта нататък. Емоционална пролет, както и при останалите хора с оси и планети в кардиналните знаци. Транзитен Юпитер ще направи опозиция към наталния, а след това - квадратура към Уран (натален У5) и Нептун - може някоя нова романтична любов да излезе то този аспект. По същото време Юпитер все още ще е в секстил с натален Сатурн на К5 - може да поискаш да задълбочиш новата любов. Ти като се влюбиш, май е за дълго, нали? Въпреки че при по-сериозните връзки има някои проблеми (предпологам това заради широката опозиция между У5 и У7). Може много да избързваш с преминаването от флирта към връзката. Не знам, само предполагам. Така че извинявай.
В края на април транзитни Юпитер и Марс ще са в съвпад в 7-мия ти дом и в квадрат с Марс (натален У7). Може би в този период и на теб няма да ти е до сериозна връзка, а ще предпочиташ да се наслаждаваш на живота. Мисля, че ще си във вихъра на купона тогава - много движение, ентусиазъм, енергия. Ще привличаш хората с лъчезарното си излъчване на щастливка и ще видиш колко много възможности (вкл. и за любов) има около теб. Дерзай! Мисля, че е за хубаво, че в този период Сатурн ще се е върнал на наталния ти Юпитер, за да можеш и да се възползваш сериозно от новите познанства и възможности, които Юпитер ще ти предостави (а и да не се загубиш съвсем в купона, и за да не прекалиш много с оптимизма). Защото опасността при Юпитер е, че с него шансът лесно идва и лесно си отива, ако човек не направи усилие да го задържи.
Колкото до Луната ти - да, тя в 12-ти дом, вярно, но не е скрита (т.е. не е в интерсептиран знак) и има тригон към У5 Уран, секстил към Марс (У7) - наистина не би трябвало да имаш проблеми в изразяване на чувствата си пред други хора, както казваш и ти самата.
Аз по принцип търся сериозна връзка,може би заради Венера в съвпад със Сатурн в натала.Да,сега ми е някак самотно и за жалост мислите ми отиват в грешната посока,смисъл да мисля за лъва

истината е,че в момента само от него зависи да започнем връзка,но вече не ми останаха надежди за това.
Дай Боже,да излезе нова любов,ама да е споделена,че вече почнах да се уморявам.
Да,по принцип е за дълго влюбването,аз бързо се влюбвам,трудно ги разлюбвам,за жалост

Иначе да,бързо минавам от флирта в желание за връзка,което е моя някаква грешка,твърде много се ентусиазирам явно и не мисля достатъчно май.

За купон не знам,аз последните години съм извън купона,не ,защото не искам,ами защото нямах много контакти и приятелства,а и някак купона,който правят не е точно по вкуса ми,не знам защо.
Иначе съмнявам се да не ми е до сериозна връзка,аз толкоз време чакам да ми се случи,че по-скоро би ме направила щастлива,отколкото да бягам от нея,но знае ли човек какво ще му е на главата след някой месец...
Да,да,изразявам се без проблеми,особено пък чувствата,ако трябва и в стихотворна форма ще ги представя,но някак се чувстван не доотценена от хората,за които го правя...иначе мисля,че съм силна в убежденията си,вадя тежката артилерия,но с тоя Лъв нищо не помага

направо ме отказва от всякаде,такъв вироглавец,ама и аз упорита,страшно е :rolleyes:
Благодаря ти много,Мирабелла, за отделеното време!А брак виждали се в натала?

то верно,че далече,ама...