Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861695 Прегледи
*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #6080 -: Август 27, 2013, 11:22:11 pm »
много внимателно си подбира партньорките не само за връзка, а дори и само за секс.

Предполагам търси комуникативни, интелигентни момичета ? Поне от това, което виждам в картата е така :blink: .
Да, определено интелигентни :)
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #6081 -: Август 28, 2013, 07:31:01 am »
Smarta, впечатлена съм от твоите анализи и съм изкушена да кача и моята карта. Ако имаш възможност да кажеш нещо по нея, ще ти бъда много благодарна. :blink:

« Отговор #6082 -: Август 28, 2013, 01:55:49 pm »
И аз също съм доста впечатлен :) Ако някой има благоволението да погледне и моята карта, защото не искам да ставам нахален, нека ми пише, ще съм много благодарен :)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #6083 -: Август 28, 2013, 02:00:07 pm »
Много хора с Г на последък  :lol: :lol: :lol: обърквате ме  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #6084 -: Август 29, 2013, 02:21:14 pm »
Ето все пак ако някой, който разбира иска да погледне  :rolleyes:

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #6085 -: Август 29, 2013, 02:46:15 pm »
Привет на всички   :blink:
Като една видна рибка доста се интересувам от астрология и ще се радвам, ако ми помагате с тълкуванието на някои въпроси.
За начало имам две въпросчета. Какво ще кажете за жена със съвпад на Асцендент, Марс и Сатурн в Дева (не съм аз)? И второто ми въпросче е свързано с най-голямото ми притеснение в личната ми натална карта - Плутон в 5 дом, в опозиция с Луната. Знам, че това е показател за загуба на дете. Достатъчен ли е сам по себе си и къде да търся с нещо да го оборя?

Предварително ви благодаря!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6086 -: Август 29, 2013, 03:23:48 pm »
galiusha, ти си доста чувствителна и все се мъчиш да го прикриеш. Имам чувството, че хората се объркват от реакциите ти. По принцип си позитивна и весела, в следващ момент се затваряш в себе си, после изведнъж реагираш импулсивно и рязко на нещо, после може да се сконфузиш от това и пак да се затвориш. Трудно се отпускаш, може да имаш главоболия и странни промени в настроението. Имаш много приятели, много интереси, обичаш да се събирате и да си бъбрите. Взимаш доста на сериозно приятелските си връзки, може така да изглежда, но не са някакви повърхностни контакти. С приятелите ти сигурно се запознаваш покрай работата ти най-вече. Работата ти може да е свързана със здравеопазването или някакви социални дейности. В професионален план най-голямо удоволствие би ти носило да се грижиш за хората. Имаш нужда от сериозен и стабилен мъж, който обаче да е сензитивен и чувствителен, да е способен да те утешава, да е щедър и широкоскроен, да не е някой стиснат. На любовните отношения гледаш сериозно и са много важни за теб. Имаш нужда любовта да е романтична (не точно във вид на розови сърца), дълбока, че даже драматична. Има нещо драматично във връзките ти, особено в разделите. Възможно е да си мислиш, че нямаш сполука в любовта. Ако е вярно, да знаеш, че е заради опозицията на Венера с Плутон. Възприемаш родителите си като хармонично разбиращи се, единият добре организиран, енергичен и социален, другият състрадателен, отговорен и отдаден на половинката си. Имаш някакви трудности със самооценката си, не си достатъчно уверена в себе си. Това сигурно те тласка да се доказваш. Затова пък имаш късмет.

Подписът ти се описва от Луна в Близнаци в 12 дом. 12 дом "накъсва" усещането ти за щастие до поредица от мигове.

Нещо не съм във форма напоследък. :(
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #6087 -: Август 29, 2013, 03:32:49 pm »
galiusha, ти си доста чувствителна и все се мъчиш да го прикриеш. Имам чувството, че хората се объркват от реакциите ти. По принцип си позитивна и весела, в следващ момент се затваряш в себе си, после изведнъж реагираш импулсивно и рязко на нещо, после може да се сконфузиш от това и пак да се затвориш. Трудно се отпускаш, може да имаш главоболия и странни промени в настроението. Имаш много приятели, много интереси, обичаш да се събирате и да си бъбрите. Взимаш доста на сериозно приятелските си връзки, може така да изглежда, но не са някакви повърхностни контакти. С приятелите ти сигурно се запознаваш покрай работата ти най-вече. Работата ти може да е свързана със здравеопазването или някакви социални дейности. В професионален план най-голямо удоволствие би ти носило да се грижиш за хората. Имаш нужда от сериозен и стабилен мъж, който обаче да е сензитивен и чувствителен, да е способен да те утешава, да е щедър и широкоскроен, да не е някой стиснат. На любовните отношения гледаш сериозно и са много важни за теб. Имаш нужда любовта да е романтична (не точно във вид на розови сърца), дълбока, че даже драматична. Има нещо драматично във връзките ти, особено в разделите. Възможно е да си мислиш, че нямаш сполука в любовта. Ако е вярно, да знаеш, че е заради опозицията на Венера с Плутон. Възприемаш родителите си като хармонично разбиращи се, единият добре организиран, енергичен и социален, другият състрадателен, отговорен и отдаден на половинката си. Имаш някакви трудности със самооценката си, не си достатъчно уверена в себе си. Това сигурно те тласка да се доказваш. Затова пък имаш късмет.

Подписът ти се описва от Луна в Близнаци в 12 дом. 12 дом "накъсва" усещането ти за щастие до поредица от мигове.

Нещо не съм във форма напоследък. :(
Ами доста вярно ме разтълкува, само това за родителите... те са разведени от както се помня, баща ми изобщо съм го отписала като такъв, а колкото до щастието, чувствам се щастлив човек, радвам се на всеки миг от живота, дори и негативните моменти ги приемам, че са за добро.Благодаря ти за отделеното време, ако не те затруднявам можеш ли да ми кажеш нещо относно семейство, деца..
 :88:
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6088 -: Август 29, 2013, 03:34:45 pm »
Привет на всички   :blink:
Като една видна рибка доста се интересувам от астрология и ще се радвам, ако ми помагате с тълкуванието на някои въпроси.
За начало имам две въпросчета. Какво ще кажете за жена със съвпад на Асцендент, Марс и Сатурн в Дева (не съм аз)?

Организирана, уравновесена (видимо, иначе доста тревожна), свръхотговорна, неумееща да се отпуска и напрегната, понякога импулсивна, често пъти дистанцирана в нова обстановка и най-вече с нови хора. Но да знаеш, че на парче да се анализира карта не си е съвсем работа.

И второто ми въпросче е свързано с най-голямото ми притеснение в личната ми натална карта - Плутон в 5 дом, в опозиция с Луната. Знам, че това е показател за загуба на дете. Достатъчен ли е сам по себе си и къде да търся с нещо да го оборя?

Предварително ви благодаря!

Всеки показател за нещо трябва да се потвърди три пъти в картата или поне така съм чела. Плутон в 5 дом прави човека страстен, отдаден, донякъде обсебващ любимия и децата си, силно страдащ при раздяла, при изневяра или някакво предателство. Обаче сам по себе си не е достатъчен да си изкарваш акъла. Щеше да е по-притеснително Плутон от 5 да прави квадрат към Луната в 8 примерно. Само че аз не съм капацитет, особено по този въпрос, затова нека други ти отговорят. Мога само да ти кажа, че по един показател няма защо да се панира човек.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6089 -: Август 29, 2013, 03:43:17 pm »
Ами доста вярно ме разтълкува, само това за родителите... те са разведени от както се помня, баща ми изобщо съм го отписала като такъв, а колкото до щастието, чувствам се щастлив човек, радвам се на всеки миг от живота, дори и негативните моменти ги приемам, че са за добро.Благодаря ти за отделеното време, ако не те затруднявам можеш ли да ми кажеш нещо относно семейство, деца..

Използвах една система за управителите на 4 и 10 дом, която доста добре работи по мое наблюдение. Друга такава е да се гледа положението на Слънцето и Луната и тя те описва вече точно, защото Слънцето и Луната не се докосват, нямат комуникация по между си, но Слънцето ти е в опозиция със Сатурн, това го коментирахме преди две страници в картата на една друга девойка, която също е раснала без баща. По принцип това дава проблеми с родителите, единия или двамата, по-често бащата, понякога липсата на родител. Но не във всяка карта е така. Обобщено някакъв авторитет е спъвал израстването на личността, с действията си или с липсата си (и липсата на подкрепа и защита). А втори баща имаш ли или някой, който да е заместил бащинските функции и да се разбира добре с майка ти?

Какво по-конкретно те вълнува за семейство и деца?

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #6090 -: Август 29, 2013, 03:46:43 pm »
Благодаря ти, Smarta!
За тройното потвърждение и аз съм го чувала, затова попитах какво друго да гледам, ако искам да оборя това предположение.

А между другото понякога и един аспект е достатъчен, но потвърден в две карти. Един пример - при сестрата - Слънце в опозиция със Сатурн, при брата - Луна в опозиция със Сатурн. Познайте какво - рано починала майка...

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #6091 -: Август 29, 2013, 03:50:29 pm »

Използвах една система за управителите на 4 и 10 дом, която доста добре работи по мое наблюдение. Друга такава е да се гледа положението на Слънцето и Луната и тя те описва вече точно, защото Слънцето и Луната не се докосват, нямат комуникация по между си, но Слънцето ти е в опозиция със Сатурн, това го коментирахме преди две страници в картата на една друга девойка, която също е раснала без баща. По принцип това дава проблеми с родителите, единия или двамата, по-често бащата, понякога липсата на родител. Но не във всяка карта е така. Обобщено някакъв авторитет е спъвал израстването на личността, с действията си или с липсата си (и липсата на подкрепа и защита). А втори баща имаш ли или някой, който да е заместил бащинските функции и да се разбира добре с майка ти?

Не нямало е никой, майка ми е единствения ни родител, затова пък ни отгледа доста добре. Ами интересува ме имам ли добри показатели относно деца, с бившия ми съпруг сме опитвали известно време и не се получи, макар че от тогава мина доста време, не знам защо сега ми е влязла такава муха в главата и чак сега взех да се тревожа..

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6092 -: Август 29, 2013, 03:52:51 pm »
Виж картата на Галюша горе - и тя има Слънце опозиция Сатурн. Само, че баща и е изчезнал. При един мой познат тази опозиция е дала развод на родителите в началото на пубертета му, а преди това много строг баща. В картата на баба ми Слънце е в съвпад с Луната и Сатурн - майка и починала на нейните 14, а баща и в двайсетте и години. Картите никога не бъркат, може да сочат проблем, но как ще се развие? Иначе ако се вземат картите на цялото семейство, могат повече неща да се разберат отколкото само в една карта.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6093 -: Август 29, 2013, 03:55:45 pm »

Не нямало е никой, майка ми е единствения ни родител, затова пък ни отгледа доста добре. Ами интересува ме имам ли добри показатели относно деца, с бившия ми съпруг сме опитвали известно време и не се получи, макар че от тогава мина доста време, не знам защо сега ми е влязла такава муха в главата и чак сега взех да се тревожа..
Не виждам сериозни причини да си нямаш деца. Обаче за това по-скоро да се иде на доктор мисля, а астрологията може да даде подходящите моменти за разни процедури. Може причината да не е станало с бившия ти да е при него. Виж си транзитите и прогресиите дали не ти закачат 5, 8 дом и затова да си се загрижила.

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #6094 -: Август 29, 2013, 04:00:29 pm »
Мхм, явно този аспект Слънце-Сатурн е доста силен.
А какво ще кажеш за опозицията Слънце-Луна? Слънце в 11-ти в Рак, Луна в 5-ти в Козирог.

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #6095 -: Август 29, 2013, 04:01:42 pm »
Благодаря ти Smarta, много си мила  :88:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6096 -: Август 29, 2013, 04:04:24 pm »
Мхм, явно този аспект Слънце-Сатурн е доста силен.
А какво ще кажеш за опозицията Слънце-Луна? Слънце в 11-ти в Рак, Луна в 5-ти в Козирог.

Моите наблюдения по карти, без да съм последна инстанция или изчерпателна до край, показват противоборство на родителите. Понякога до семейни войни. Но дори и да го няма при родителите, това на първо място отразява вътрешното състояние на човека, че неговата воля и неговите чувства са в дисхармония.

ПП. Ех, изписах още... и отиде... Време е да ви напускам.
« Последна редакция: Август 29, 2013, 04:14:55 pm от Smarta »

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #6097 -: Август 29, 2013, 04:09:55 pm »
Благодаря за тълкуването, Smarta :)

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6098 -: Август 30, 2013, 11:14:26 pm »
Smarta, впечатлена съм от твоите анализи и съм изкушена да кача и моята карта. Ако имаш възможност да кажеш нещо по нея, ще ти бъда много благодарна. :blink:

Здравей Гери! Ти си наред.

Започвам от нещо, което се коментира в друга една популярна сега тема, защото ми е активно в съзнанието и ми направи впечатление в твоята карта. Думам за Слънце квадрат Плутон. Темата се напълни с качествено съдържание, така че иди и прочети за себе си, за да не повтарям написаното. Към това, че е тежък аспект и колко е тежък, искам да добавя факта, че и двете планети Слънце и Плутон (единствени в хороскопа ти) са анаретни, т.е. в 29-тия градус на знака си (това пък ми свети от една друга, също тъй популярна сега тема). Не е практика да се тълкува значението на знака на бавните планети, защото засягат цели поколения, но чувствам, че точно това трябва да направя сега. Но ще започна от Слънцето.

Твоето съзнание в течение на този живот, но може би и на предишен, а може и на цяла верига животи, се е занимавало с въпроса за отговорността (Слънце в Козирог). Този въпрос може да е изкристализирал вече при тебе, но по ми се струва, че напротив - търсиш му точните пропорции. Слънцето ти се помещава в 11 ти дом, който се свързва с приятелите, групите по интереси, хобитата, обществените организации, далечното бъдеще, мечтите, надеждите... Трябва да съчетаеш двете теми - отговорността ти спрямо другите. Не тези други, които са твои близки - партньор, деца, родители, колеги и т.н., а да го кажем на ниво човечество и негови отделни малки и големи групи. Свикни да гледаш всичко в 11 и 12 дом, както и всичко във Водолей и Риби, като територия, на която въпросът "какво искам от живота" е погрешен, а правилният е "какво иска животът от мен". Когато се пречупи кръгът на МС горе, човек вече е реализирал максималните си възможности, къде пълноценно, къде не, това зависи от всеки индивидуално и усилията му, но мине ли МС, влезе ли в 11 дом, човек (или планетите му, които са там) вече не подчинява нещата наоколо, за да реализира себе си, а трябва да намери правилната формула, с която да се превърне в проводник на вселенските енергии в името на развитието на човечеството. Ти това с твоя рибешки асцендент би трябвало много добре да го схванеш. Припомни си, че знакът на Христос е риба и какво символизира Христос. Волята ти също е устремена в тази посока - Марс ти е в Риби.

Плутонът ти се намира във Везни. Половин градус преди края на знака. Цялото поколение на Плутон във Везни чисти партньорските отношения от батаците на предишните поколения. Ти си призвана (това е точната дума) да се сдобиеш с особена проницателност в това отношение и то не само заради 29-ия градус - твоят Плутон три пъти се занимава с отговорността: първо квадрата със Слънце в Козирог и второ съвпада със Сатурн. Третият показател - тригонът с Нептун в 10 дом (традиционният дом на Сатурн), като Нептун управлява АС-то ти, т.е. къде е твоята роля в изясняване на отговорността в партньорските отношения между хората в посока на създаване на един друг вид общество в бъдещето - по-хуманно, по-човечно общество (Водолей, 11 дом). А на ниво личност - всеки да стане по-независим, по-самостоятелен и отговорен за себе си, взаимното обсебване във връзките, зависимостта, манипулациите... ти си знаеш. В тая тема ти можеш и сигурно влагаш сърцето си - Венерата ти е във Водолей в 12 дом. И трябва да направиш нещо по въпроса в този живот, за да постигнеш удовлетворение. Сега да видим как. (Мисълта ми не е много подредена тази вечер, за което се извинявам, сигурно ще се обяснявам повече.)

Първо, за да ме разбереш, трябва да ти кажа нещо, което може да си знаеш, а може и да не знаеш. Има една средновековна алхимична поговорка, която казва, че "Когато клоните на дървото докоснат небесата, корените му трябва да достигнат преизподнята." На човешки език това означава следното: колкото повече се извисява съзнанието ти и отива отвъд частния ти живот в посока служба на другите (което е видно в твоята карта с всички тия планети над хоризонта и натрупани в 11-12), толкова повече ще загребваш от блатото на човешкото несъзнавано (направи си справка с Юнг) и ще вадиш, вадиш, вадиш... Обаче, мила Гери, да знаеш, че като вадиш, чистиш през себе си. Те това са корените в преизподнята. Каквото всмукат, минава през стъблото, където трябва да се превърне в животворни сокове и да се изтласка към върховете на клоните, за да надхврълят себе си и да отидат още по-нагоре. Затова всичките тези драми, които се случват в живота ти и те оставят ням свидетел на собствената ти съдба, са с цел, да достигнеш чрез тях до ново съзнание. Това е всъщност смисълът на всеки аспект за всеки човек - ново съзнание. Всяко ново осъзнаване, всяка малка победа над себе си, е една голяма победа за цялото човечество. Не знам дали си запозната с един род експерименти, повечето хора са срещали варианта с маймуните, мен серията с плъховете по ме кефи. Пускали са единични плъхове едновременно в еднакви лабиринти без да имат контакт един с друг. Лутат се насам натам, докато първият не намери изхода. В мига, когато го намери, всички плъхове се обръщат и тръгват в правилната посока, все едно разполагат в вътрешни радиостанции. Това е косвено доказателство за наличието на общо информационно поле на тая планета, с което всички сме свързани. При хората се наблюдава, когато двама-трима независими учени правят едно и също откритие едновременно, но по-интересното е, че са стигнали до него по различни пътища, и после се хващат за косите, кой е бил по-пръв! Повечето от нас дори не си дават сметка каква голяма част от личните им мисли въобще не са лични, а са колективните, преобладаващи за конкретния исторически момент. Това е нормално, защото всички имаме за задача да преработваме колективното несъзнавано през себе си. Дано това (което може и да си го знаеш) ти носи някакво успокоение и вътрешна връзка с мисията на живота ти, когато квадратите те натискат. Отклоних се от астрологията.

Връщам се на 29-тия градус по Фаренхайт, имаш за задача да взимаш решения в тези посоки. Ето по-конкретно. Слънце в 29* има свободата да избира собствен път на развитие, което може да даде объркване. То е в широк, но все пак съвпад с Меркурий (планетата на мисленето). В Козирог двете решават въпроса за отговорността, издръжливостта, търпението, необходимостта без никакви излишества. Слънцето ти е в съвпад с Черната Луна. Тук съвпадът е широк от 6*, не би трябвало да се тълкува, но аз ще го направя, защото ми се струва, че нищо случайно няма в това близко разположение. Не знам какво знаеш за Черната Луна, но тя не е реална планета, а фиктивна точка, свързана с Луната (няма да обяснявам техническите неща), чийто смисъл е колектор на чистите идеи (или поне така го обяснява Цветанова, литературата не е чак толкова много за Черната Луна). В този смисъл близостта на твоето Слънце има за цел да отупа от наслоенията въпроса за отговорността, да го прозре в дълбочина и така да го поднесе на другите хора. Този стелиум Слънце/Меркурий/Черна луна прави квадрат към обединените енергии на Плутон и Сатурн. Плутон рине от преизподнята, а Сатурн (който е в знака на Плутон) отсява, структурира и слага всичко в ред. Поне са на едно мнение. Това ти се случва по трудния начин. Обаче може би не е възможно по друг, защото хармоничните аспекти като тригони и секстили носят комфорт, който тика към леност и отпускане по течението, докато напрегнатите с техния постоянен дискомфорт карат човек да осмисля, да променя, да твори. За да се справяш в тези ситуации, трябва да намериш точната пропорция между методите на Сатурн и Плутон. Сатурн изисква самодисциплина, която е самоконтрол и отговорност за поетите ангажименти (което също е контрол). Плутон иска да пречупи всяка форма на контрол, т.е. всяко его, с една много проста цел - когато човек си мисли, че знае и прави каквото и както знае, той е запушена бутилка, в която нищо не може да се налее. Плутон иска да сложи в човека нова сила, нова мъдрост, повече и по-хубави неща от наличното в момента, но за да стане това, се минава през гадничкия тирбушон, който първо те прояжда и те върти като чеверменце, а после ти вади душицата със замах. Трябва да намериш баланса между двете - Сатурн иска контрол, Плутон чупи контрола. И аз го имам този съвпад, малко по-голяма съм от тебе, та знам за какво ти говоря. Ще ти помогне интуицията, имаш тригон на Плутон/Сатурн към Нептун. Нептун ти е в Стрелец, а в този знак планетата търси нови форми на образование, развитие, ценности. И както Нептун ти управлява асцендента, а той пък е пряко свързан с професията и освен това Нептун ти е на МС - трябва да се занимаваш професионално с нови форми на образованието например и то на международно ниво. Е, не се чувствай задължена, но картата ти ти позволява да направиш кариера в чужбина. В 9 дом в Стрелец ти стоят Уран и Юпитер. Юпитер е много силен в това положение, при това има секстил със Слънцето - ще имаш много голям късмет, ако професията ти е свързана с висше образование, със закони, ако работиш в/с чужбина, ако се занимаваш с философските и религиозни въпроси на човечеството. Уран тригон Слънце ти дарява много оригинално мислене, точно подходящо за целта. Квадратът с Марс ще те зарежда с динамична енергия, проблемът е как да я овладяваш, не само заради квадрата, който те ръчка като бодил в гащите, но и заради участието на Уран, чиито изблици са доста импулсивни. Луничката ти е единствената планета под хоризонта (да ти мяза на корен? ;D ) в квадрат с Нептун и тригон с Уран/Юпитер - осланяй се на интуицията си, вътрешният ти глас е силен. Инстинктът, рефлексът е твоята сила, която ще те зарежда. През целия си живот ще имаш нужда да оставаш насаме вътре в себе си, за да се презареждаш и да продължаваш борбата. Към всичко гореописано ще добавя, че за да направиш тези осъзнавания, които са ти заложени в картата, ще трябва да се заровиш дълбоко в корена, в произхода - твоя, на предишните поколения, в традициите, да пиеш вода от извора (там ти е СЛВ - в 4 дом в Рак). Той е директно свързан с Плутон, ще извадиш много на повърхността и ще го преработиш, и със Сатурн - ще го отсееш, ще остане важното, ще трябва да го преосмислиш (квадрат Мерк) и да направиш нещо ново с него или всъщност с него нещо ново от себе си (квадрат Слънце). Венерата ти в 12 дом ще ти помага в това отношение, защото имаш добър достъп не само до собственото си подсъзнание, но и до колективното несъзнавано, които възприемаш на ниво "ценности". Трудно ги интегрираш - Венерата ти не е добре аспектирана. Но Марс е в същия дом, макар и в друг знак и също е канал да изтича тази енергия.

То много хубаво, но това всъщност може и да не те интересува. ;D Хората казват "пей ми за любов... а може би и още нещо!" ;D Имаш нужда от организиран, прецизен и справедлив човек за партньор. Много много държиш на сериозността на партньорските отношения (Сатурн/Плутон в 7, Мерк У7 в Козирог в 11). Тия интерсептирани Везни в 7 (и Венера в 12) още повече говорят за същото... всъщност въпросът е, дали не приемаш всичко това прекалено сериозно? Някак обвито в тайнственост и мистерия? Мълчиш за това и не споделяш с никой? Владеят те тайни любови? Или несподелени? Не знам как да го интерпретирам, ти ми кажи. В любовните отношения си инициативна, даже напориста - Луна У5 в Овен в 1. Чрез любовта и децата се утвърждаваш. Имаш много приятели, добре подбрани и сериозни (Мерк), с които обичаш ежедневно да комуникираш и май да ти идват често на гости (Близнаци на ИЦ)? С парите не знам как се оправяш. Не знам дали и ти знаеш всъщност.

Има още сто неща, които не виждам. И можеше и поне два по-кратко, но не и тая вечер. Дай обратна връзка къде обърках, важно е като си правя такива свободни съчинения по картинка. ;D
« Последна редакция: Август 31, 2013, 12:36:31 am от Smarta »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #6099 -: Август 31, 2013, 06:42:25 am »
Смарта, мога ли да те помоля да погледнеш един натал? Интересуват ме вътрешният сват на човека, бракове и деца.