Тъй, чудя се отдавна да питам един така въпрос, който не е като да ми е важен, но просто исках да чуя други мнения... аз така като заседна на някоя тема и със седмици си мисля по нея.
Значи, моят Мерк е Ретро, Изгорен, в Рак в 6ти дом и е много смотан. Това съм го споменавала няколко пъти преди.
Хора, много ме тормози тоя Мерк, направо ми идва да го зашлевя на моменти. Не ми идват думи като говоря, забравям някой важни доводи като споря, ей такива неща.. Но най-вече е проблемен, когато искам да обясня нещо. Знам за какво говоря, знам как става нещо, но не мога да го обясня, еййй никакви думи не ми идват. Говоря и пиша като олигофрен, няма да коментирам по колко пъти на ден като говоря използвам супер елементарни думи, защото не ми идват правилните, и думи като "таковата" "туй" и т.н са ми първи в акъла. Другото нещо е като пиша, правя много тъпи грешки, често размествам и думи. Левичарка съм, ако това има значение. Но не съм тъпа, в никакъв случай. Лауреат съм по Икономика, имам 123212 спечелени състезания на високо ниво. Интересен е и факта, че дадени думи ми идват на Английски, но не и на Български. Факт е, че говоря Английски на моменти по-добре от родният си Български.. Направо за срам... Сече ми пипито, но стане ли дума за разговори, писания и изпитвания, в които моят Мерк трябва да се прояви е задънена улица.
Има ли други изгорени, ретро меркове в гадни знаци и домове, или само аз изглеждам като олигофрен..
И какво точно е проявлението на ИЗГОРЕН Мерк, РЕТРО Мерк, и т.н,,,