Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134308 Прегледи
*

veshti4ka

Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #120 -: Септември 13, 2009, 04:14:07 pm »
Еееее,егати запалката.Тогава виж и в банята. В някой джоб на дреха също. И не ми викай,че не си я местила!  :P Остава да я взел сина ти,за да си пали цигарка и да я е оставил в чекмеджето на бюрото до компютъра. Предавам се.  ;D

ми проверих си аз още снощи по джобовете, но я няма в тях. синковеца никога не я пипа и не пуши  :P  а и ако я беше взел щеше да ми я върне все пак досега...  ебаси... направо се е изпарила  :'( :'( :'( 

*

Skarlet

« Отговор #121 -: Септември 13, 2009, 04:17:21 pm »
Понеже управителите на 3 дом са във 2-ри, а там също показва спалня,търси ниско по земята около гардероба или секции/ама не помня да има такива/. Някъде имаш ли лекарства или аптечка?

*

veshti4ka

« Отговор #122 -: Септември 13, 2009, 04:20:23 pm »
Понеже управителите на 3 дом са във 2-ри, а там също показва спалня,търси ниско по земята около гардероба или секции/ама не помня да има такива/. Някъде имаш ли лекарства или аптечка?

ми влязох в спалнята но на пода няма нищо, а и вчера чистих с прахосмукачката - ако имаше нещо щеше да се види. имам аптечка в една кутия върху гардероба в спалнята  ???

*

Skarlet

« Отговор #123 -: Септември 13, 2009, 04:34:02 pm »
Ми,тогава виж около нещо синьо-тюркоазено-кутия,обувки,цвете. Не разбрах,провери ли при аптечката?

*

veshti4ka

« Отговор #124 -: Септември 13, 2009, 04:41:01 pm »
Ми,тогава виж около нещо синьо-тюркоазено-кутия,обувки,цвете. Не разбрах,провери ли при аптечката?

не в аптечката я няма. единственото тюркоазено е един панер на секцията - в него има метална запалка, но не е ТАЗИ запалка, а около панера я няма... тюркоазено цвете нямам и такива обувки нямам...  :(

*

Skarlet

« Отговор #125 -: Септември 13, 2009, 04:47:44 pm »
Ами,вече ми се изпразни главата.  ;D Тъй като Юпитер е във 2 дом,виж и в/около нещо жълто-зелено. Венера в Лъв-червено,зелено в 8 дом-сиво,кафяво. Шах с пешката.Но според мен сигурно е в спалнята-виж библиотека,високи рафтове.Бах ли кво е и къде е! Неам думи.Ти ме разби.По-лесно човек ша намеря,отколкото запалката ти.  :P

*

veshti4ka

« Отговор #126 -: Септември 13, 2009, 04:54:09 pm »
егати... предавам се  :(  няма я никъде... цял следобед търча от компютъра да чета какво сте писали и обикалям като муха без глава на местата където оказвате, а и на всякъде - е няма я  :'( :'( :'(  вече нямам сили да я търся... ако е речено ще изскочи от някъде...  :-\ :'(

благодаря ви много за помоща  :-* :-* :-*

*

Skarlet

« Отговор #127 -: Септември 13, 2009, 04:59:26 pm »
Да не си я захлупила с някоя астрологично-езотерична книжка,беее. Ядосвам се пък. Остава някой наистина да ти я е откраднал-Марс и Луната в 7 дом.Я си напъни малко мозъка.

« Отговор #128 -: Септември 13, 2009, 04:59:41 pm »
Важното е, че направихме виртуална разходка из дома на Вещичка.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #129 -: Септември 13, 2009, 05:09:10 pm »
Да не си я захлупила с някоя астрологично-езотерична книжка,беее. Ядосвам се пък. Остава някой наистина да ти я е откраднал-Марс и Луната в 7 дом.Я си напъни малко мозъка.

абе сутринта разчистих всички разпиляни книги из къщи и ги прибрах по местата им. само "корпус херметикум" е пльоснат на дивана, но запалката я няма под него...  но нещо ме чопли, че може и да е открадната... но пък от кого  :o

*

Skarlet

« Отговор #130 -: Септември 13, 2009, 05:18:55 pm »
Сетих се и нещо друго,заради Уран-а в Риби. Ако имаш дъждобран или пък чадър,някъде чанта за плаж,хавлии за баня.

*

veshti4ka

« Отговор #131 -: Септември 13, 2009, 05:19:40 pm »
ето го хола - залагам си главата, че тази запалка не съм я местила от тази стая в друга и не съм я давала на никого. къде е тогава  :o  прозорците на стаята гледат точно на юг...
« Последна редакция: Септември 13, 2009, 07:50:02 pm от Вещичка »

*

Skarlet

« Отговор #132 -: Септември 13, 2009, 05:28:28 pm »
Хола ти го помня наизуст.  ;D Само не помня,че са починали малко рибките. В 7 дом има Луна и Марс. По принцип там се гледа за крадци. Луната управлява 7 дом,а Марс-10 и 11. За 10 дом не мога вече да включа,но в 11 дом са приятелите. Освен да ти е идвала приятелка на гости и някой да я е чопнал без да иска /или умишлено/.

*

veshti4ka

« Отговор #133 -: Септември 13, 2009, 05:31:13 pm »
Хола ти го помня наизуст.  ;D Само не помня,че са починали малко рибките. В 7 дом има Луна и Марс. По принцип там се гледа за крадци. Луната управлява 7 дом,а Марс-10 и 11. За 10 дом не мога вече да включа,но в 11 дом са приятелите. Освен да ти е идвала приятелка на гости и някой да я е чопнал без да иска /или умишлено/.

>:( >:( >:( >:( >:(  вече това си го мисля сериозно... след като успяхте да намерите вещите на всички, които са питали, остава само кражбата  :'(  мамка му и прасе...

*

Skarlet

« Отговор #134 -: Септември 13, 2009, 05:48:33 pm »
Да ти кажа,много не ми се връзва кражбата,щото за изчезнали вещи се гледа управителя на 2 дом,планетите във 2 дом,техните диспозитари по знак и дом. Я да обобщим-управител на 2 дом е Уран,който е в 3 дом в Риби.Вещта е невидима-джоб,чекмедже,в чанта и други затворени пространства,брат,сестра,кола,гараж,врата. Уран се свързва и с прозорци. 3 дом се свързва с книги,стълбище,бюро,телевизор. Юпитер и Нептун управляват Уран в Риби и са във взаимна рецепция-това мисля,че е добър знак за намиране/а пък са и ретро/.Може да има забавяне при намирането. Юпитер се свързва с библиотеки,рафтове. Нептун пък с вода,лекарства,вода/баня/. 2 дом-при пари и ценности,спалня,секция.Вече се изморих и не моем да мислим повече. Ако се сетиш нещо още,свиркай.И аз ще мисля пак. Сега да сложа да приготвя вечерята,че ще ме бият.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #135 -: Септември 13, 2009, 05:54:33 pm »
току що изтеглих 2 карти таро - едната указва тъмен мъж, а другата - измама  :-X >:( :'(

Нухето беше прав като каза, че мъж може да я е взел... обаче в задачата се пита кой е той  :o  като мъже в къщи не са идвали... а аз не съм я изнасяла от къщи... ама че работа...  но и аз се уморих вече, щото освен че търсих запалка и къпах и чистих от бълхи едно малко кученце дето децата ми го домъкнаха от улицата  ;D  а то се изака в кухната мииииииииииииии  :'( :'( :'(

*

Skarlet

« Отговор #136 -: Септември 13, 2009, 06:02:34 pm »
току що изтеглих 2 карти таро - едната указва тъмен мъж, а другата - измама  :-X >:( :'(

Нухето беше прав като каза, че мъж може да я е взел... обаче в задачата се пита кой е той  :o  като мъже в къщи не са идвали.
[/quote

Може и да е така. Помисли кой от мъжки пол е идвал. Забравих да спомена,че Сатурн съуправлява 2 дом. Така погледнато може и да е вече далече,защото е в 9 дом. Но Дева се свързва освен всичко изброено до тук като шкафове,рафтове,книги,килери,библиотеки и с градини/както ти е написал Христо/. Слез на двора под терасата и провери в градината хубаво.Пък ако и там я няма,тогава се замисли за крадеца.

*

veshti4ka

« Отговор #137 -: Септември 13, 2009, 07:37:55 pm »
Вижън, не е между китките щото преди два дни ги прибрах от терасата и ги наредих там - проверила съм всичко... а в градината едва ли ще е, но утре сутрин и там ще поровя...

п.с. Вижън, цветовете са портокалово оранжеви и млечно сиви - кьораво червено няма в къщи  ???

*

veshti4ka

« Отговор #138 -: Септември 15, 2009, 06:33:03 pm »
хахаааааааааааааааааааа намери се бре  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  мамка и запалка  ;D

оказа се, че дечицата на Марая са помислили, че запалката е на шофьора и са я прибрали да не си я загубел  :-[ току що говорих с нея  ;D   пък аз даже плаках заради запалката, защото ми беше криво да кажа на сина ми, че съм я загубила. наистина има много силна сантиментална стойност за мен  :-[  като дойдат другия път нанасам ще си я имам отново  :P

де го пише това у хорара ся  :P ;D ::)

пълна мъгла - нито хорар, нито таро, нито махала познаха  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #139 -: Септември 15, 2009, 06:38:53 pm »
де го пише това у хорара ся  :P ;D ::)

Аз казах, че хорара не е радикален, защото АС-то му е в  първия градус  на знака  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.