Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134361 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #200 -: Септември 30, 2009, 04:01:01 pm »
Венера управлява дъщеря ти,тъй като Телец е на куспидата на 5-я ти дом.Обръщаме домовете и 5 става 1.Меркурий управлява нейните 2 и 3 домове/т.е. 6 и 7/-нейната собственост и документи.А Меркурий и Венера са в нейния 5 дом-5 от 5,т.е. 9 дом. Вероятно тя сама си ги е прибрала и не помни. Но Меркурий в Дева в 5 дом може да покаже,че са в детската й стая,на място,на което се забавлява или почива,в джоб,в чекмедже на бюро,на рафт,между книги,учебници или тетрадки или на място,на което пише.
Скарлет ;D ;D, адмирации!!
Бележникът се намери в детската стая под СД-плеъра( забавление)- на бюрото и(мястото, където учи).
Търсим личната карта. :) :) :) :) :) :)

Радвам се,обаче бележника и личната карта за мен са все документи.Може би Слънцето тук ще изиграе ролята на документа за самоличност???  ??? А Слънцето и то е в 6 дом-вероятно пак в нейната стая,но някъде,ако има кътче за разкрасяване,на балкона навън или окоро някакви нейни аксесоари-гримове,бижута,огледало.Бах ли го?  ;D Търсете.
Сигабе ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dнамерихме го под една малка дървена кутийка за бижута. ;D ;D ;D
Мерсииииии!!!!

*

Skarlet

« Отговор #201 -: Септември 30, 2009, 04:15:57 pm »
Стигабе ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D намерихме го под една малка дървена кутийка за бижута. ;D ;D ;D
Мерсииииии!!!!

Хахахаха,честито!  ;D  ;)
« Последна редакция: Септември 30, 2009, 04:51:52 pm от Скарлет »

*

Инти

• 2068
« Отговор #202 -: Септември 30, 2009, 06:06:41 pm »
НАМЕРИХ КОТЕТО , ЖИВО И ЗДРАВО !  :)

БЛАГОДАРЕНИЕ НА СИНУХЕ !

Намерихме го зад блока , до прозорците на мазетата, под една тераса , 10 м срещу една работилница. ( Аурора позна точното местоположение ).
Оказа , се че Рицар Жезли е Синухе.

Благодаря, на всички които се включиха в интерпретациите.

Котето се върна на точен куинконс на Луната към Сатурна в хорара.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #203 -: Септември 30, 2009, 06:14:09 pm »
Много се радвам, Инти! Поне това коте се намери, Слава Богу.  :-*
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #204 -: Септември 30, 2009, 06:36:12 pm »
Цитат
Това пък какво значи-уж куинконса е труден и неблагоприятен аспект,а донесе толкова радостно събитие ???

п.п.Инти,радвам се от сърце за котето ти-аз имам женски мопс,и я обожавам!!!Така,че си представям какво си изживяла

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #205 -: Септември 30, 2009, 06:40:03 pm »
Цитат
Това пък какво значи-уж куинконса е труден и неблагоприятен аспект,а донесе толкова радостно събитие ???

МисКаприз чети повече !  ;)  Куинконса е и връщане към стара ситуация за да се преработи на ново ниво,така че може и да е връщане или завръщане на нещо.
Понякога аспектите работят доста буквално.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #206 -: Септември 30, 2009, 08:41:22 pm »
Ох,преди известно  време си затрих джиесема.  И си умирам от яд. Направих една карта и се опулих срещу нея. Ей така си се пуля и нищо не захапвам...  ??? ??? ??? ???

« Последна редакция: Октомври 16, 2009, 08:29:49 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #207 -: Септември 30, 2009, 08:50:56 pm »
Значи, това което аз виждам, е управителя на 2 дом Мерка е в 5 дом в съвпад с венерата упр на 1 дом + Сатурн. Да съм го прибрала в детската стая, или детето да го е мушнало някъде, само дето я обърнах цялата, а телефна го няма... :(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #208 -: Септември 30, 2009, 08:57:29 pm »
Луната е без курс и май не е редно да се отговаря, но ти - Венера и телефонът ти - Меркурий сте в 5-ти дом.
Да не си го оставила при някое гадже от.... работата  ;D Но между тебе и телефонът ти няма близък аспект, нищо, че са в едни знак и може да не го намериш.

Интересно как излязоха карти в същата връзка и с тарото  :P хехехе

Има ли значение, че Елфидка нарича телефона по име за определане на домът, който е негов сигнификатор /както би било важно, ако питаме за човек/

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #209 -: Септември 30, 2009, 08:59:53 pm »
Аз мисля, че няма значение, как наричаме изгубения предмет...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #210 -: Септември 30, 2009, 09:01:41 pm »
Аурора, а какво означават картите ? Те какво казват ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #211 -: Септември 30, 2009, 09:03:33 pm »
А ми търси го някъде по земята и правилно, че може да е в детската стая. Там има ли бюро?

Картите показват, че може да е "скрит" от любим човек. Последната карта и предпоследната имат отношение към мястото на Венера и Мерк в хорара - пети дом, Дева....
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #212 -: Септември 30, 2009, 09:06:55 pm »
Има една подробност-телефонът е средство за комуникация и е добре да се погледне 3 дом.Той се управлява от Луната,която по принцип винаги съуправлява въпроса.А тя е в 11 дом във Водолей.Меркурий,като естествен управител на 3 дом е в Дева в 5 дом и върви към съвпад със Сатурн. Да си ходила на гости на приятелка /колежка/ или да сте празнували някъде някакъв празник? Кога изчезна този телефон? Има ли 8-9 дни или не? Дай малко паяснения,моля те.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #213 -: Септември 30, 2009, 09:13:47 pm »
О много повече от осем дни са минали. Аз отначало мислех че е откраднат, защото изчезна след едно ходене в  университета, после, че малката го е изхвърлила в кошчето...тя нали все шета наоколо...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Skarlet

« Отговор #214 -: Септември 30, 2009, 09:26:53 pm »
Е,може ли толкова време да не се замислиш къде е този GSM? Луната във Водолей се свързва и с лекционни зали,а Сатурн управлява 9-университет,10-обществена сграда и 11-приятели. Може наистина да си го забравила там.Ама защо са в 5 дом? Претърси ли у дома-шкафове,рафтове,ниско на пода,детската стая? Ама и тази Луна без курс??? Доста време еминало.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #215 -: Септември 30, 2009, 09:33:59 pm »
Ами то, това не беше основната ми линия и за това разбрах после/ 2-3 дена след това, а иначе минаха няколко месеца от тогава. Но след като направих карта, си помислих, че ще се намери...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Skarlet

« Отговор #216 -: Септември 30, 2009, 09:49:16 pm »
Този Марс в 3 дом,в падение,управлява 7 и 12 дом, та много е възможно някой да го е откраднал я в кабинет,я в превозно средство.А 5 дом,освен всичко друго,се свързва и с борсата.Може вече да е продаден или заложен. А какъв му беше цвета-син,черен или друг? Нека каже и някой друг по въпроса. Или да хвърли боб.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #217 -: Септември 30, 2009, 10:18:14 pm »
Вероятно е изчезнал в Университета. Меркурий -естественият сигнификатор на изгубената вещ е в разходящ съвпад с Венера - сигнификатор на питащата и в сходящ съвпад със Сатурн. Сатурн управлява 9-ти дом. Локус фортуна е в 8-ми дом в съвпад с Плутон (управител на 7-ми) -май няма да се намери, а има вероятност и да е откраднат.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #218 -: Октомври 01, 2009, 08:08:44 am »
Извинявам се за снощи, че така се измъкнах, но малката не искаше да заспива...
Телефона беше тъмно син с капаче. Но явно така е трябвало да стане. Това, което най-много ме съмнява е, че малката го е хвърлила в кошчето, защото имам спомен, че го вадих от чантата като се върнах в къщи. Беше му паднала батерията и щях да го зареждам, ама после се отнесох. Яд ме е, че беше хубав и нов телефон   >:( >:( >:(
Ама ще трябва да направя нещо с това кошче, че детето само ходи да пуска разни играчки там.
Прибрано дете, какво да се прави... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #219 -: Октомври 02, 2009, 11:39:23 am »
   Едва вчера забелязах, че заглавието на темата включва и хора  :D...Интересно ми е, макар че въпроса съм си го задавала многократно и едва ли може да се отчете като хорарен въпрос. Но моля Ви, ако иска някой нека хвърли карта Таро ! Въпроса ми е - Ще се върне ли някой ден, бащата на сина ми ?  Не го искам за себе си, а за сина ми - да види че има татко...