Здравей Гост

съвпадите на раху и кету в натала

• 88 Отговора
  • 14348 Прегледи
*

Skarlet

Re:съвпадите на раху и кету в натала
« Отговор #20 -: Септември 10, 2009, 10:07:35 pm »
Ако СЛВ показва защо е човек на Земята,какво е неговото предназначение излиза че всички родени в период от година и половина са с една и съща мисия?!

Не може всички,които са родени в този период да са с една и съща "мисия". Гледаш преди всичко в кой дом попада СЛВ,както и планетата-управител на възела-в кой знак и дом е,неговите достойнства или не,аспектите му и т.н.

*

Skarlet

« Отговор #21 -: Септември 10, 2009, 10:10:18 pm »
Ето ви малко инфо за знаците и домовете,в които попадат лунните възли: http://pims.ucoz.net/board/1

Тази информация от сайта на Пими е погрешна.

Например тук http://www.geocities.com/rbltre/astro/nnhouse.html чета, че при СЛВ в 8-ми дом човека трябва да помага на другите да открият собствените си възможности. Страстта трябва да се превърне в състрадание.

Пък Пими пише, че при СЛВ в 8-ми дом  :o  ;D ;D е почти сигурно, че чувството ми за сексуалност е много извратено и има нещо животинско в мен. Ха ха хаааааа!!!  ;D Според нея тези, които са до мен трябва да са готови да ми свалят и Луната. Миииииии, аз още чакам някой да ми свали Луната, ама засега нещо не намирам такива.

Дрън дрън

Ако се опиташ да мислиш с главата си,няма да ти се струва всичко "дрън-дрън". Много е лесно  да ти влее някой всичко наготово. Да,ама - не  ;D
« Последна редакция: Септември 11, 2009, 08:00:12 am от Скарлет »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Септември 11, 2009, 01:08:07 am »
В натала- никакви съвпади с възлите, но на дъщеря ми Слънцето е в точен съвпад с моя СЛВ.
странна работа :)асц на най-малката е в съвпад с моя раху :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Септември 11, 2009, 01:25:28 am »
Южен съвпад ИЦ.
Северен съвпад МС.
Северен съвпад Плуто.
ми....

добър опит по 4-ти.ама ти си го знаеш ;D.а с тоя плуто в съвпад с раху :o,можеш да извадиш на бял свят всички обществени "мръсни желания".кармата е кариера по плутон.....може и политика.всъщност пробвала ли си? :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Септември 11, 2009, 01:38:25 am »
ЮЛВ съвпад с Юпитер-0,47 градуса,не съм успяла за момента да разбера как да го тълкувам.На едно място пише,че е благоприятен аспект,на друго че не е. :-\

кету/юлв/-тяла,минало,опити,изхвърляне и юпитер-размах,ширина, изобилие,духовност....

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Септември 11, 2009, 01:42:46 am »
ЮЛВ съвпад със стационарен Сатурн - орбис 2,32 градуса, в 4 дом, в близнаци = лично на мен ми действа като спирачка при повтаряне на стари кармични модели и като учител от старите прераждания.

СЛВ съвпад с Тита на Скорпион - абсолютно точен съвпад и съвпад с Центъра на Галактиката - орбис ~1 градус, в 10 дом, в стрелец = за съвпада с Центъра на Галактиката мога само да гадая  ;D , но съвпада с Тита е доста интересен. преди хиляди години Тита е била на 0 градуса от еклиптиката и е била една от най-важните звезди за Атлантите. от нея е започвало Началото и там е свършвала Наградата. около тази звезда живеят осем високоразвити цивилизации, една от които е била създател на телата на Атлантите в трето измерение, когато идват за първи път на Земята.  в близост до Тита на Скорпион има уникални форми на живот, създаван от различни цивилации в продължение на цялата история на Млечният път. това е нещо като жив природо-научен музей на Галактиката. там са създадени изкуствени условия, подходящи за всеки един вид. това е уникално място, несъвместимо с нашите разбирания за пространство. твърди се, че тази звезда на Шестата раса ще даде разум. - това са цитати от книгата "Неподвижни звезди" на Анелия Цветанова.

на мен ми прави впечатление съвпада на ЮЛВ/КЕТУ/ със сатурн.това са ограничения и лишения в един от човешките знаци-близнаци.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Септември 11, 2009, 01:45:48 am »
ЮЛВ в съвпад с ретроградна Венера в 5 дом - по тропическа система
Кету в 7 дом - по сидерална

Такива ми ти работи...

ей , ма ти голема лИБОВЧИИКА  се оказа ;D,ми сподели го тоя опит де.... ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Септември 11, 2009, 01:48:19 am »
Някой друг да има като мен съвпад на СЛВ и Хирон? Да каже дали лекува душите на хората.

Аз ще съм ногу спициялен човек с този СЛВ, който е в съвпад с Хирон, който пък е в съвпад със Слънцето, което е в съвпад с Венера.

хело , хирон е там ,където е и незаслужената болка.той не е само лечител ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Септември 11, 2009, 01:51:04 am »
Ако СЛВ показва защо е човек на Земята,какво е неговото предназначение излиза че всички родени в период от година и половина са с една и съща мисия?!

ха-ха-ха!въпроса защо е на земята е в това къде е раху/слв/ , но какво е неговото предназначение се определя от домовете.... :)

*

veshti4ka

« Отговор #29 -: Септември 11, 2009, 06:34:40 am »
ЮЛВ съвпад със стационарен Сатурн - орбис 2,32 градуса, в 4 дом, в близнаци = лично на мен ми действа като спирачка при повтаряне на стари кармични модели и като учител от старите прераждания.

СЛВ съвпад с Тита на Скорпион - абсолютно точен съвпад и съвпад с Центъра на Галактиката - орбис ~1 градус, в 10 дом, в стрелец = за съвпада с Центъра на Галактиката мога само да гадая  ;D , но съвпада с Тита е доста интересен. преди хиляди години Тита е била на 0 градуса от еклиптиката и е била една от най-важните звезди за Атлантите. от нея е започвало Началото и там е свършвала Наградата. около тази звезда живеят осем високоразвити цивилизации, една от които е била създател на телата на Атлантите в трето измерение, когато идват за първи път на Земята.  в близост до Тита на Скорпион има уникални форми на живот, създаван от различни цивилации в продължение на цялата история на Млечният път. това е нещо като жив природо-научен музей на Галактиката. там са създадени изкуствени условия, подходящи за всеки един вид. това е уникално място, несъвместимо с нашите разбирания за пространство. твърди се, че тази звезда на Шестата раса ще даде разум. - това са цитати от книгата "Неподвижни звезди" на Анелия Цветанова.

на мен ми прави впечатление съвпада на ЮЛВ/КЕТУ/ със сатурн.това са ограничения и лишения в един от човешките знаци-близнаци.

ами тцъ - не са ограничения  ;)  я пак си помисли - управителите на двата възела са в съвпад, а двете планети в съвпад са в съвпад с Ас... ако изобщо има ограничения - то те са в собствения ми ум  ;D  недейте буквализира всичко... понякога нещата не са толкова буквални, а и възприятията на всеки човек са различни. има неща които за мен са ограничения, но за теб не са и обратно... всичко е субективно и относително  ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Септември 11, 2009, 09:17:52 am »
адаш,ограниченията са си ограничения :).има доброволни такива , особенно когато са осъзнати по ,сатурн.
Цитат
ами тцъ - не са ограничения  ;)  я пак си помисли - управителите на двата възела са в съвпад, а двете планети в съвпад са в съвпад с Ас... ако изобщо има ограничения - то те са в собствения ми ум  ;D  недейте буквализира всичко... понякога нещата не са толкова буквални, а и възприятията на всеки човек са различни. има неща които за мен са ограничения, но за теб не са и обратно... всичко е субективно и относително  ::)
[quote/]

съвпада на двата управителя сам по себе си говори за невъзможноста да бъде развита енергията по слв.и точно това е вида ограничение. дали са в ума ни или в обкръжението ни -няма значение. :(
слв - е пътя,които следва да поемеме , а южния е онова към което се връщаме ,там където имаме опит и използваме усвоения модел на поведение.сама по себе си нодалната ос е огледална :).съвпада на управителите е фокусирана енергия ,ограничена именно по сатурн. ;) :)
« Последна редакция: Април 30, 2012, 01:24:19 pm от Марая »

« Отговор #31 -: Септември 11, 2009, 09:42:07 am »
Ааа вижте кво намерих, темите се припокриват....Марая, явно по това време започват да те човъркат някви  въпроси, свързани с кармата  :) http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2507.0.html

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Септември 11, 2009, 09:47:36 am »
Ааа вижте кво намерих, темите се припокриват....Марая, явно по това време започват да те човъркат някви  въпроси, свързани с кармата  :) http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2507.0.html

има разлика в темите! въобще не се припокриват.тук говорим за натала , а там за транзитите.... ;D,аспектите ;D.
а и вече беше тръгнало усирането в друга тема , по отношение на нодалната ос.
нищо не ме човърка по отношение на кармата. ;D ;D тези аспекти ги преживях,да му мислят другите.и да се учат. ;) :)

*

veshti4ka

« Отговор #33 -: Септември 11, 2009, 09:53:59 am »

съвпада на двата управителя сам по себе си говори за невъзможноста да бъде развита енергията по слв.и точно това е вида ограничение. дали са в ума ни или в обкръжението ни -няма значение. :(
слв - е пътя,които следва да поемеме , а южния е онова към което се връщаме ,там където имаме опит и използваме усвоения модел на поведение.сама по себе си нодалната ос е огледална :).съвпада на управителите е фокусирана енергия ,ограничена именно по сатурн. ;) :)

адаш, направо ме изумяваш  :o :o :o :o :o :o  не е така изобщо и мога да споря с теб до десето пришествие  :P  ас-то + управителите са в тригон към ЮЛВ и секстил към СЛВ - това е лека енергетика + това Сатурна е СТАЦИОНАРЕН!!!

стационарен Сатурн не действа като спирачка. той е БЕЗВРЕМИЕТО, съществуването отвъд ограничения и спирачки. стационарността му дава лекота и финес и не действа по същия начин като директен или ретрограден... стационарният Сатурн е кармичната награда за един дух и е една от характеристиките за последна или наградна инкарнация...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #34 -: Септември 11, 2009, 10:08:50 am »

Не бих го тълкувал така .Всеки аспект между управителите на възлите,говори за осъзната връзка между кармичното минало и еволюционното бъдеще,използване на миналия опит/качества за постигане на сегашните задачи,за голямата нужда от баланс по възлите.Съвпадът действа като единомислие,обединява енергията в една посока много лесно.Ясно е,че Вещичка ще има за инструмент своя ум и познания(Меркурий),виждането си за света и вярата си обединени в едно(Юпитер).
Напрегнатите аспекти между упр на възлите само показват,че човек може трудно да балансира между двата възела,това да е свързано с кризи,но все пак ще усеща явното му притегляне да се справи и с двата еднакво добре,че дори и да се научи на това онова докато го прави.

стационарен Сатурн не действа като спирачка. той е БЕЗВРЕМИЕТО, съществуването отвъд ограничения и спирачки. стационарността му дава лекота и финес и не действа по същия начин като директен или ретрограден... стационарният Сатурн е кармичната награда за един дух и е една от характеристиките за последна или наградна инкарнация...

Е стига с тоя стационарен Сатурн,бре!  ;D Това е само едно от нещата.Сатурн си е Сатурн-закона,кармата,там където създаваш най-стабилна структура ако ще и да е вечна (стационарност).Носи си ограничения,стига си го отричала-да ги речем граници в които да се вместваме.На теб ти е кацнал на ЮЛВ в 4ти и те закотвя в дома,семейните ангажименти и т.н. и дава най-сериозните ти уроци и ограничения именно чрез тази област.Ако искаш го отричай,но си е факт.Можеш по цял ден да си разширяваш ума и да медитираш,но Сатурн в 4ти дом винаги ще те връща към семейните задължения и там каквато карма имаш да изплащаш в тази сфера! :D Сатурн на ЮЛВ може дори да блокира развитието на СЛВ в 10 дом! Защото семейните фактори и условия,тези в дома могат да бъдат доста ограничаващи или сурови.А и като цяло Сатурн обича познатото и сигурното...

Едит: Вещичке защо си мислиш,че именно управителя на ЮЛВ-Меркурий е ретро ? Това не говори за много "освободен" възел ако въобще мога така да се изразя  ::)
И недей се тряска,с Мерк/Юпитер във Водолей може и да си безпристрастна,но позицията им в 1 дом е трудна за постигане на обективност спрямо себе си  ;)

« Последна редакция: Септември 11, 2009, 10:20:40 am от Синухе »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #35 -: Септември 11, 2009, 10:16:32 am »
Брееей,имало светлина в тунела!Една хубава новина за мен тази сутрин с моя СЛВ в 5-ти... ;D

СЛВ в 11-ти дом; ЮЛВ в 5-ти дом
По натал: Отказ от занимания с децата и от личното творчество. Любовта и романтиката отстъпват място на обществените ангажименти. Трябва да се занимавате с приятелите си, да се стремите към новото. Организиране на нова общност. В този живот ви се дава право да реализирате мечтите си и свободния си избор, да промените съдбата си както ви е угодно.

Мани ги тия глупости.Възлите са еднакво важни,стига с тези отказвания! Разбира се някъде нещата могат сериозно да натежат ,но това не значи да нарушаваме баланса!  ::)

Айде ми разтълкувай възлите,да видим как ще се оплетеш и дали горното описание ще им пасне ха ха  ;D

ЮЛВ Водолей 5ти дом / СЛВ 11 дом Лъв
Уран в 3 дом анарета упр 6 дом /  Слънце в 5 дом упр 12 дом
Марс и Меркурий съвпад ЮЛВ   (марс е в 6ти,упр 8 дом; Мерк е в 5ти упр 1 и 10 дом)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #36 -: Септември 11, 2009, 10:17:46 am »
Чеки,че обърках поста...И ти веднага го пейстна! ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #37 -: Септември 11, 2009, 10:21:36 am »
Кой е казал ,че ретро Мерка е бавен! (транзитен+прогресивен)  ;)

Ще ми е интересно дали ще се напънеш със задачката  ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Септември 11, 2009, 10:23:06 am »

адаш, направо ме изумяваш  :o :o :o :o :o :o  не е така изобщо и мога да споря с теб до десето пришествие  :P  ас-то + управителите са в тригон към ЮЛВ и секстил към СЛВ - това е лека енергетика + това Сатурна е СТАЦИОНАРЕН!!!

аз не споря,споделям си мнението :P ;) няма по-силен аспект от съвпада.тригона не винаги е толкова лесен и положителен. ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #39 -: Септември 11, 2009, 10:24:50 am »
Нухе,много сложни астрологични работи за мен...Чеки малко,още четене ми трябва! ;D
Ей туй,по-долу било!!!Какви деца,какви пет лева,като мен съвсееем други работи ме вълнуват... ;D ;D ;D
Верно,не са много верни май... ::)

СЛВ в 5-ти дом; ЮЛВ в 11-ти дом
По натал: Вашата карма са децата: „Плодете се и се размножавайте!” ...За сметка свободните си занимания и на времето, прекарано с приятели. Трябва да се заемете с децата, с младото поколение. Не се занимавайте с другите и не очаквайте нищо от колектива.
При транзит: човек се оттегля от приятелството, но бере плодовете и благата на личното творчество. През това време се „разбягват” всички приятели , колективът около вас се разпада, вие се занимавате с творческа дейност или с отглеждането на децата.

Мен точно колектива повече ме вълнува!Какво е туй плодене!!! :P ;D
« Последна редакция: Септември 11, 2009, 10:29:57 am от Мia21 »