Разгледах само аспектите на мидпойнтите между Лунни възли, Лилит, Плутон и Сатурн.
1. Първи случай - мъжът, който изчезна безследно /или бях изоставена/ и от когото имам син.
- Оказа се, че имам най-много аспектирани мои планети с негови мидпойнти. Най-много попадения има с Лилит и Плутон.
- Най-точен аспект между мои СЛВ и ЮЛВ мидпойнт на негови Луна/Уран.
- Най-точен аспект между негов Хирон мидпойнт на мои Плутон/ЮЛВ.
- Синастрично моя Лилит съвпад с негов Плутон, а негова Лилит е съвпад с Марса ми, който в радикса ми е в VІ дом-скорпион и е опозиция на Сатурна ми-ХІІд. Свързвам VІ дом с отработване на кармата, натрупана в миналото.
- Заключение - заплащане на грешка от минал живот. /заключенията се базират на интуицията ми/
2. Втори случай - мъжът, покрай когото много изстрадах и получих като награда и който е първопричина за горното. Който все още обичам.
- Също повече мои планети, явяващи се негови мидпойнти. Най-много попадения има с Лунни възли.
- Най-точен аспект между мой Сатурн=негов Уран/ЮЛВ.
- Най-точен аспект между негово Слънце=мой Меркурий/Сатурн.
- Синастрично моя Лилит съвпад с негов Плутон, негов Нептун съвпад с Марса ми и опозе на Сатурна ми VІ-ХІІд., огледален съвпад между Луна и Сатурн.
- Заключение, сродната ми душа, духовен водач, с когото ни свързва сребърна нишка, човека чрез когото израствам духовно.
3. Трети случай - синът ми, моята награда и моето наказание. Накратко - моя карма.
- Тук вече повечето негови планети се явяват мои мидпойнти. Най-много попадения със Сатурн и Плутон.
- Най-точен аспект между мое Слънце=Меркурий/Сатурн и мой Сатурн=Меркурий/Венера.
- Най-точен аспект между негов Плутон=Юпитер/Нептун.
- Синастрично - негово Слънце съвпад с Марса и Вертекса ми пак оста ми по VІ-ХІІдом.
- Заключение : изкупване на кармични грешки от миналото, също сродна душа, а може и другата ми половинка, явила се в моя живот под формата на мой син. Не знам още.
4. Сегашният ми приятел, който много съм обичала, който ме е пренебрегнал и който предизвиква в мен обида и гняв.
- Моите планети са повече негови мидпойнти, отколкото негови планети мои мидпойнти. Превес има на аспектите с ЮЛВ и Сатурн.
- Най-точен аспект мои СЛВ и ЮЛВ=Венера/Лилит и мой Хирон=Сатурн/Нептун.
- Най-точен аспект между негов Сатурн=СЛВ/Меркурий.
- Синастрично - негов СЛВ и ЮЛВ съвпадат съответно с мой Марс и Сатурн.
- Заключение - урока с този още ми се губи, но лека полека взе да ми се прояснява. Някъде бях чела - че това, което очаквам от него, трябва да го дам на други, за да уравновеся някви кармични блюда. Само тогава той ще забележи, каква реална роля имам аз в неговия живот може би, казвам, защото - моя Венера е мидпойнт на негова Венера и Плутон, моята Венера е в съвпад точен с негов Асцедент, негова Венера е в съвпад с мое Слънце. Моят Марс и Сатурн са мидпойнти на неговите Луна/Сатурн.
Накрая генерално заключения : излиза, че в първи, втори и четвърти случай се оказва, че аз съм човека, който има по-голямо значение в техния живот, тъй като повече техни мидпойнти съвпадат с мои планети. А третия случай - сина ми, той има по-голямо значение в моя живот, отколкото аз в неговия, защото тук вече е обратно - повечето негови планети се явяват мои мидпойнти.
П.С. - Не съм се базирала на никаква литература - просто моя статистика и наблюдения. Всички мидпойнти са с орбиса по-малка от 1 градус.
Та, очаквам и вие да споделите мнение въз основа на лични наблюдения...