Здравей Гост

ПРЕДРОЖДЕНИ ЗАТЪМНЕНИЯ - СЛЪНЧЕВИ И ЛУННИ

• 85 Отговора
  • 14176 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: ПРЕДРОЖДЕНИ ЗАТЪМНЕНИЯ - СЛЪНЧЕВИ И ЛУННИ
« Отговор #80 -: Ноември 05, 2012, 09:42:32 pm »
Мухълът, гъбичките и разни там плесени да не са и те по Нептун?  ;D

Я виж как работи моята карта - аналогията е едно към едно!  ;D

да бе  :rolf: :rolf: :rolf:
сори, не е смешно

*

Lillie

• 30532
« Отговор #81 -: Ноември 05, 2012, 09:46:06 pm »
а в солара индикации има ли?

Сега го погледнах пак, доста двойнствено изглеждат нещата. В началото на годината, когато го гледах, бях с доста по-различни очаквания...

Сол. Асц. в Близнаци, в края на 7 дом, сол. Дсц. в съвпад с нат. Нептун в края на първи дом (натално управляващ ИЦ). Сол. Луна и Венера в съвпад с нат. Юпитер в 7 дом.

Доста ме беше заблудил тоя солар - стори ми се по-активна партньорската тематика, пък тая тема я нямаше никаква в рамките на цялата година... Размазах се от работа, имаше големи промени в професионален план, пък тая тема не ми се вижда особено активна в солара.

Ще излезе най-неработещият солар от всички досега май...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #82 -: Ноември 05, 2012, 09:48:41 pm »
Слънцето в кой дом на солара е?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Ноември 05, 2012, 09:51:09 pm »
В 11ти, в съвпад с Уран. И управителят на сол. АС е там, но е ретро в Риби. Може и това да е знак за доста неясноти по някои въпроси, през цялото време съм зависима от обстоятелствата.

Както казах, партньорската тематика никаква я няма, всичко е пълна мъгла.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #84 -: Ноември 06, 2012, 12:08:27 pm »

Доста интересно с тези пренатални.
При мен и двете са в 10 дом.
Слънчево - съвпад на Венера и Юпитер със затъмнението и съвпад с мои натални СЛВ и Марс като У6 и 7(може и като съу на 2Д да го гледам)

Лунно - 2 седм преди раждането, като върху натални СЛВ, Марс, Юпитер има и Луна от затъмнението.

Според вас как се тълкува такъв акцент в 10 и върху СЛВ?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #85 -: Ноември 09, 2012, 10:36:59 pm »
Според Жан Спилър затъмненията преди раждането са ключът към житейския път и съдбата на човека.
Слънчевото затъмнение, предхождащо раждането, определя енергията, която Вселената е заложила във вас и която вие следва да раздадете на останалите.
Лунното затъмнение е онова, което е необходимо за собственото ви духовно израстване : онова, което трябва да научите, мястото където ви боли.
Според теорията на кармата и прераждането, особено значение в живота ви имат хората, чийто лична планета съвпада ТОЧНО /до градус / с градуса на вашето ПРЕНАТАЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ.
Имате ли наблюдения и можете ли да го потвърдите от личен опит ?
А какво значение биха имали хората,чиято лична планета съвпада със светилата ни от пренаталното Лунно затъмнение?Ще подпомогнат за духовното ни израстване ли?Иначе по въпроса на Грейс:пренаталното Слънчево затъмнение е в съвпад с Юпитера на съпруга ми(само че орбиса е градус и половина)Юпи му е в Д4 и управлява интерсептиран в 4-ти дом Стрелец