Привет!
Радвам се, че темата ви се струва интересна.
Така първо да поясня, че и двете карти са на момичета.
За тази със стелиума в 12ти - И аз познавам други хора, пак със силен Козирог и пак в 12ти. В две от картите даже няма въздух или огън (дори заети въздушни и огнени домове) и пак преобладава хипер общителност. Да, наистина тази карта е по-трудна, момичето среща пречки и проблеми, но ги преодолява без да се оплаква или да иска съвети. (Козирог

) Ако трябва да сравнявам, ще трябва да отбележа, че и двете имат сходен харакатер и външен вид (среден ръст, слаба фигура), общителни, с много познати, егоистични в някаква степен. Уран, момичето има някакви цели, просто и' липсва понякога нужната концентрация. Управителят Сатурн е в 1-ви -> стремеж към изява, понякога даже и към това да командва, но по-скоро по един манипулативен начин.
За стелиума в 3ти - Това, което се сещам за разлики м/у картите е нетактичността на момичето във втората. Докато на това в 1-вата думите са почти винаги премерени, то домът на Близнаци си казва своето. Това момиче успява да има проблеми с всякакъв вид авторитетна фигура. Може би си поставя и по-ниски цели, но въпреки това характерно и за двете е, че се занимават с много неща наведнъж. И двете злобеят понякога, но първата по доста заобиколен начин, а втората доста пряко, използвайки всички нецензурни думи, които се сети. Сатурн в 4ти смекчава малко козирожкото, забелязала съм, че се движи с хора, които имат твърде много вода в картите.
Мис Каприз, за момичето във втората карта - не мисля, че си пада много по четенето. Много е дейна, но не пътува особено. Има афинитет към чужбината във всички случаи, обаче (Луна в 9ти, Юпитер на асц). Разбира се с всякакви хора, отворена е към всякакъв тип мислене, понякога се съобразява до такава степен, че оставам с впечатлението, че няма свое. По-особени взаимоотношения - разведени родители, има брат, но мисля, че се разбират нормално.
Засега толкова ще пиша. Има и още нещо интересно - и двете имат много специфични гласове, без говорни дефекти.