Здравей Гост

транзитите на уран през наталните домове

• 108 Отговора
  • 15079 Прегледи
Re:транзитите на уран през наталните домове
« Отговор #100 -: Септември 09, 2010, 09:53:16 pm »
Марая..., Марая, къде я върна на бял свят пак тази тема...За съжаление нищо от това не се случи.Освен да чакам Юпитер през МЦ. За мен астрологията явно не работи. :-[

А може и да чакаш Юпитер да мине Хирона ти и да събуди Пепеляшката в теб  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #101 -: Септември 09, 2010, 09:58:03 pm »
Марая..., Марая, къде я върна на бял свят пак тази тема...За съжаление нищо от това не се случи.Освен да чакам Юпитер през МЦ. За мен астрологията явно не работи. :-[

Баш там ми е в момента, но други мисли имам в глЪвЪтЪ си.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Септември 09, 2010, 10:25:24 pm »

:86: Бай дЪ уей ,на бУГарски ,че докато мина на английски... ;D ;D ,треска ме тресе като мина от там Юпитер , баж връз Хирона , и днеска ....докат тук ме драчат свраките- принца звъни! Срам ме е  :-[ :-[ наистина ,лично е! Няма ли да им додЕ акъл на младите мъже... :-[ :-[? КО дЪ прайм , оти ги ручахме жабетата- УРАН СЕКСТИЛ ВЕНЕРА.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #103 -: Септември 09, 2010, 11:15:12 pm »

О.., и него ще дочакам.В началото на юни другата година.Като мине и той-друго ще се зададе. ;D ;D ;D

« Отговор #104 -: Септември 10, 2010, 03:15:54 pm »
Моя Уран сега транзитира през 6ти дом в Риби и има квадратура и опозиция с Луната,тригон със Слънцето.
По принцип мястото му в 6ти дом показва смяна на работата,макар че не на професията,даваща ти повече свобода и горе-долу е така,но в случея не сменям работа.
Квадратурата с Луната наистина ме прави много емоционална,нестабилна в чувствата си,дори нетърпелива(макар че такава съм си по принцип,явно засилва ефекта),а опозицията с Луната предполага неочаквани събития в емоционалния и личен живот,промяна в поведението ми и наистина съм забелязала,че последно време съм някак по-отворена,сякаш отново съм си аз  :blink: , а може пък да не е точно този ефекта,не знам.
А тригона със Слънцето предполага,че ми трябва някакво разнообразие,бягане от ежедневието,но за момента ежедневието ми не е чак толкоз напрегнато,за момента де.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #105 -: Септември 16, 2010, 01:22:53 pm »
Мислите ли,че при транзит на уран към слънцето,човек може да има изява в радиото или телевизията?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #106 -: Септември 16, 2010, 01:28:42 pm »
Мислите ли,че при транзит на уран към слънцето,човек може да има изява в радиото или телевизията?
ами Уран какво ти управлява в натала и къде е..?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #107 -: Септември 16, 2010, 01:40:07 pm »
ами Уран какво ти управлява в натала и къде е..?

Управлява 7ми и 8ми дом,намира се в 3ти опозиция меркурий.В момента е съвпад слънце :lol:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #108 -: Септември 16, 2010, 10:08:16 pm »
може да има смяна на патньор, родител от мъжки пол как е със здравето?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.