Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46461 Прегледи
*

tadj-all

Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #400 -: Ноември 14, 2010, 02:55:41 am »
Марая,
пасувай и не се обвързвай с решението още от сега.

Нека Венерата мине още един път през Марса му(управителя на 4-ти дом) и южния му възел.

Нека и Юпитер да се разкара от Луната му...
Тогава ще му видиш "истинското" лице на намеренията му сега.

П.п: Не съм гледал подробно, а и като е ефектиран човек - не е хубаво да се гледа.

Хвърляй само веднъж ези-тура и виж, какво ще се падне...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #401 -: Ноември 14, 2010, 03:13:05 am »
Марая,
пасувай и не се обвързвай с решението още от сега.

Нека Венерата мине още един път през Марса му(управителя на 4-ти дом) и южния му възел.

Нека и Юпитер да се разкара от Луната му...
Тогава ще му видиш "истинското" лице на намеренията му сега.

П.п: Не съм гледал подробно, а и като е ефектиран човек - не е хубаво да се гледа.

Хвърляй само веднъж ези-тура и виж, какво ще се падне...

Хвърлих И-ДЗИН...Ще ти разкажа... :wub: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #402 -: Ноември 14, 2010, 05:39:22 am »
Марая, според мен вземи такова решение след като Венера се изправи. Сега мисли и претегляй. По хорара ще ти пиша утре. Хубава вечер.  :blink: 

Mersi mnogo Slyn4ice! :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #403 -: Ноември 14, 2010, 02:30:58 pm »
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
« Отговор #404 -: Ноември 14, 2010, 05:23:26 pm »

« Отговор #405 -: Ноември 14, 2010, 08:59:22 pm »
ДА ПОВЯРВАМ ЛИ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ?
БУРГАС
13.11.2010Г.
19:20 мин....

Марая колкото и да ти е трудно-вътре в теб се случва нещо нещо ново неочаквано нещо което те променя.Въпросът  е важен за теб и ти се иска да чуеш нещо ново но не чуваш Луната е в точен квадрат със Слънцето макар и разпадащ се а и те са сигнификатори на мъжа и жената а и „Луната прави аспект е ретроградната Венера и макар че е тригон очаквай някакво разочарование.”СЛВ е съвпад с ДС което ми говори це искаш нещо ново нещо което не си чувала досега.Няма аспект между вашите сигнификатори У1 и У7-Луна и Сатурн а и Сатурн е в твоя 4-ти дом което ме навежда на мисълта че си взела някакво решение за край.Неговите сигнификатори в хорара са Слънце и Сатурн и двете получават добри аспекти влага доста енергия да те убеди да му повярваш.Решението си е изцяло твое но се пази от измами.
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #406 -: Ноември 14, 2010, 09:10:19 pm »
ДА ПОВЯРВАМ ЛИ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ?
БУРГАС
13.11.2010Г.
19:20 мин....

Марая колкото и да ти е трудно-вътре в теб се случва нещо нещо ново неочаквано нещо което те променя.Въпросът  е важен за теб и ти се иска да чуеш нещо ново но не чуваш Луната е в точен квадрат със Слънцето макар и разпадащ се а и те са сигнификатори на мъжа и жената а и „Луната прави аспект е ретроградната Венера и макар че е тригон очаквай някакво разочарование.”СЛВ е съвпад с ДС което ми говори це искаш нещо ново нещо което не си чувала досега.Няма аспект между вашите сигнификатори У1 и У7-Луна и Сатурн а и Сатурн е в твоя 4-ти дом което ме навежда на мисълта че си взела някакво решение за край.Неговите сигнификатори в хорара са Слънце и Сатурн и двете получават добри аспекти влага доста енергия да те убеди да му повярваш.Решението си е изцяло твое но се пази от измами.

Благодаря ти Меригадже...
Преди малко той тръгна...Децата го изпратиха...Казаха , че бил доста разочарован. Права си , исках да чуя нещо , което не чух....Много мъничко , а много важно за мен. Обеща ми всичко което поисках , но последното ми каза , че не може....А това ме навежда на мисълта , че ме лъже... искам развод и съм готова да живея с него едва тогава...
Май ще е поредната битка...
 :-\

« Отговор #407 -: Ноември 14, 2010, 09:36:19 pm »
Решенията са вътре в теб но ти предстои нещо ново нов живот нови хоризонти доколкто си спомням имаш Юпитер в Близнаци близко по градус до моя Юпитер.В момента мундания съвпад Нептун Хирон ти прави тригон с наталния Юпитер а януари мундания съвпад Уран Юпитер прави квадрат точно с този натален Юпитер така че промените са необратими са в ход остава да ги приемеш.Гледах картата но твоя човек в началото на годината има прогресивно Новолуние в съвпад с натален Марс у4 и у9 дирекционен Плутон също прави съвпад с натален Марс.Транзитен Нептун ще се върти около година на ДС-то му-мисля че и на него му предстоят промени но при него са свързани повече с край на нещо.
Докато дишаш...надявай се!

*

Divna

« Отговор #408 -: Ноември 14, 2010, 09:46:32 pm »
Марая, не съм запозната с българската правосъдна система, тъй като се разведох в чужбина, но мисля, че имаше някакъв закон, който гласеше, че ако 5г. не живеете заедно, то тогава дори и да не желае да ти даде развод /по взаимно споразумение/, то държавата машинално ти дава развода. Има ли нещо такова или съм в поредния филм?

*

Марая

• 28287
« Отговор #409 -: Ноември 14, 2010, 09:46:33 pm »
Меригадже ,
По прогресии ми предстои ингрес на слънце във водолей , като в момента слънцето е в/у натална венера.
СД луна е в съвпад с натален юпитер , който е на 27:54 в близнаци. Прогресивния марс е в сходящ тригон с пр.Юпитер , СД венера е в съвпад с МЦ....И да , промяната чука на вратата ми , наред с казаното до тук ПР.Луна най-накрая прави единствено хармонични аспекти....
Вероятно това е причината , която ме кара да искам промяната...или свободата си...Преминавайки през всички възможно най-твърди аспекти , Уран и Юпитер след около 2 месеца ще заформят тригон към упр. на 7-ми и 10 , а по-късно и към слънцето...
С две думи предстоят няколко години в които знам , че звездите ще ми дадат шанс да хвана здраво кормилото на живота си ..., но най-тъмно наистина е на разсъмване.... :rolleyes: :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #410 -: Ноември 15, 2010, 12:48:29 am »
Меригадже ,
По прогресии ми предстои ингрес на слънце във водолей , като в момента слънцето е в/у натална венера.
СД луна е в съвпад с натален юпитер , който е на 27:54 в близнаци. Прогресивния марс е в сходящ тригон с пр.Юпитер , СД венера е в съвпад с МЦ....И да , промяната чука на вратата ми , наред с казаното до тук ПР.Луна най-накрая прави единствено хармонични аспекти....
Вероятно това е причината , която ме кара да искам промяната...или свободата си...Преминавайки през всички възможно най-твърди аспекти , Уран и Юпитер след около 2 месеца ще заформят тригон към упр. на 7-ми и 10 , а по-късно и към слънцето...
С две думи предстоят няколко години в които знам , че звездите ще ми дадат шанс да хвана здраво кормилото на живота си ..., но най-тъмно наистина е на разсъмване.... :rolleyes: :unsure:

Не си , при нас 5-те г. не са минали... :rolleyes: ;D

*

Divna

« Отговор #411 -: Ноември 15, 2010, 01:24:51 am »
Има ли още много?

*

Марая

• 28287
« Отговор #412 -: Ноември 15, 2010, 01:25:32 am »
Има ли още много?

2г. :blink:

*

Divna

« Отговор #413 -: Ноември 15, 2010, 01:40:23 am »
Има ли още много?

Е, повечето са минали.  :blink:

Знаеш ли, че ние с моя бившия през същата година се разделихме /2007/.

*

Марая

• 28287
« Отговор #414 -: Ноември 15, 2010, 02:01:28 am »
Има ли още много?

Е, повечето са минали.  :blink:

Знаеш ли, че ние с моя бившия през същата година се разделихме /2007/.

Въпроса е в това , че нЕам нерви.... ;D ;D
Че пътя по който вървя е далеч от неговия....Това са две различни посоки.
Другото сложно нещо е това , че нищо от типа на чувствата никога не се връща....
Болката е силна в началото , после остава белега , а от белега също боли! :blink: :( ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ZNhXGKLMMY0
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 04:39:40 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #415 -: Ноември 26, 2010, 09:46:04 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #416 -: Декември 05, 2010, 05:53:15 pm »
Тъй като доста неща съм споделила във форума с удоволствие Ви споделям нещо което ме накара да прихна от смях...

Разговор м/у майка стрелец р.06.12. и син риби 11.03:

-Стига това е френска супа...,язък , че си родена с нея на една и съща дата...Не ставаш!
-Нямам претенции , аз върща каквото мога!- Тя
-Отивай до директорката на у-щето , щото майка им , от тоя компютър няма време да ходи да черпи едно кафе...
-Майка им , не е подмазвачка....-Тя
-Доведе децата на село да учат....ставай заминавай...
-Стига , че ми омръзна от теб, само дуднеш от сутринта, спри се малко!- тя
-Няма да спра , като друг не ме слуша , ти ще слушаш!
-Като те гледам , не можеш да живееш сам, можеш да си сменяш жените през една , две години...,ама пак ревеш на една врата....А и не умееш да избираш...Мислиш си , че всички са като Марая...,ама не....
-Я си гледайте работата , шестодекемврийски чукове , безсърдечни и горди... Аз съм глупак...
Излизам....
 :rolf:
Този разговор ме разсмя...и натъжи много...... :( ;D ;D Най-накрая си призна , че е глупак....Второ признание.... :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=3u8zZt8Qr5k&feature=related

*

Марая

• 28287
« Отговор #417 -: Декември 05, 2010, 08:21:50 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #418 -: Януари 05, 2011, 03:24:45 am »
http://vbox7.com/play:82734c1b

Искам го 300 волта :rolf: