Включвам се по въпроса за "право куме-в очи".С моята квадратура Марс в Уран и то първия в Лъв-на Асц,,а втория в Скорпион,нема ви казвам като ми се накърни достойнството как "изригвам"направо и не мостове,ами режа тотално от раз.Сатурн къде ми е в съвпад с Марс,не може да го озъпти.Навирвам си рогите,не признавам никого и нищо и толкова съм над нещата,че чак се изненадвам понякога от смелостта си.
Не зная!Някои хора ми казват,че не е хубаво,но аз забелязвам,че в повечето случаи е доста градивно.Изведнъж всичко тръгва по канален ред.
Сега като се застои Марс в Лъв,не зная какво чудо ще е!Вчера падна главата на един мой приятел,за когото стигнах до извода,че на моменти не е много коректен към мен и му го обясних точно с две изречения,които сигурно ще ги помни дълго време.Ама не ми и пука,щом стигнах до там.Толкова много съм се раздавала за него,ама стане ли да ми се качи и на главата и да ме засегне по някакъв начин,вече вадя червения картон.Иначе съм добра и дълготърпелива,раздавам се докрай.
Въпреки всичко,днес намери повод мънкайки да ми се обади...Да се смея ли,да плача ли не зная.