Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140530 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Криза на кардиналните знаци
« Отговор #660 -: Май 18, 2011, 03:15:31 am »
Да , бе да....друго ще и виси юни/юли....Паживюм увидим....
Моля простете правописа.... ;D

:P ..,Марайкътъ  :P

* мерси момичета,давате повечко,отколкото исках  :blink:

Аброуд,
точно като хората със силен Сатурнов акцент,които цял живот са покрай мен ,нахъсваш ме за нещо,за което съм преценила кардинално и категорично ,че няма как . При друг случай бих постъпила точно така,но сега си знам,че не ми е добра подготовката ,ще изчакам 3-4-5 месеца,ще довърша уроците и ще пробвам пак .Тогава дори да не се чувствам сигурна,ще съм си ги довършила и ще знам,че няма какво повече да науча,ще бъда уверена . Сега на дългия текст ще се прецакам ,гарантирам  ;) и интуиция си имам,и обективна преценка,улавям моментите,когато съм необективна ,и страховете си..ако са основателни,знам че са такива ,и не поемам риск .
Как да го кажа...това ми е последното прецакване,просто с него кръга се затваря и оттам започва само хард рок за наваксване  :blink:

Коо, рече....?! :wub: :wub:

Кот и да кажеш ми дреме на шушона...Аз знам....и нека вселената ме съди за онова , което ми е дала...
а за такива като теб...деца на бога-всичко давам.... :wub: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #661 -: Май 18, 2011, 03:23:23 am »
Кот и да кажеш ми дреме на шушона...Аз знам....и нека вселената ме съди за онова , което ми е дала...

:kissd:

и аз като Оушън,ще ти викам *майче* ..
ии,дето минеш,все деца оставяш  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #662 -: Май 18, 2011, 03:29:40 am »

:kissd:

и аз като Оушън,ще ти викам *майче* ..
ии,дето минеш,все деца оставяш  :P

Хубави крака в колко отварят..... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

http://www.youtube.com/watch?v=ynkFB7N0XrA

Представи си , колко години са били това..., а сега сериозно...Имам много силна интуиция....и ти си човек , който ме вълнува....Защото заслужаваш вниманието ми и НАИСТИНА МЕ ИНТЕРЕСУВА! :wub: :blink:

Забавлявай се с БГ действителността от песента на Ивана - тя е моя приятелка и на моя враг....ББ.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #663 -: Май 18, 2011, 03:33:37 am »
точно като хората със силен Сатурнов акцент,които цял живот са покрай мен ,нахъсваш ме за нещо,за което съм преценила кардинално и категорично ,че няма как . При друг случай бих постъпила точно така,но сега си знам,че не ми е добра подготовката ,ще изчакам 3-4-5 месеца,ще довърша уроците и ще пробвам пак .Тогава дори да не се чувствам сигурна,ще съм си ги довършила и ще знам,че няма какво повече да науча,ще бъда уверена . Сега на дългия текст ще се прецакам ,гарантирам  ;) и интуиция си имам,и обективна преценка,улавям моментите,когато съм необективна ,и страховете си..ако са основателни,знам че са такива ,и не поемам риск .
Как да го кажа...това ми е последното прецакване,просто с него кръга се затваря и оттам започва само хард рок за наваксване  :blink:

и добре, че е силният сатурнов акцент, че иначе съм много жалостива и отече работата :P
и знам, че ще се прецакаш, но ще ти е три пъти по от полза, отколкото да чакаш да си подготвена и "уверена"...
едно от малкото хубави неща на меркуриев козирог е казаното от опит, обикновено горчив :blink:
даваш ли си възможности за отсрочка, все ще затлачваш, макар и въобще да не отричам интуицията на онези планетки в 12ти...
не те виня, нито поучавам, но ако мога поне един сходен да предпазя от моите грешки ще ми е добре :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #664 -: Май 18, 2011, 03:38:43 am »
кОЛЕГИ , ИЗБОРА Е НЕИН...сАТУРН Е БАРОМЕТЪР...жЪЛТОЛИЛАВКА Е ИНДИГО.....
Оставете я на мира....Тя е част от вселената и е направила своя избор.....Не става да вървите срещу волята на вселената....

Ще бъде така , както вселената е решила..., а тя е взела своето решение , в точното време и на точната място.... ;D :P

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #665 -: Май 18, 2011, 03:46:47 am »
Алрик , знаеш ли ,че мисълта е велико нещо....
И много ми харесваш...като мисъл , като изказ.... ;D ;D НО....знаеш ли кое е важното....?! ;) Имаш стил...., а той е изключително важен..... ;)

Мерси за комплиментите  :P и да, аз познавам силата на мисълта  ;)

:( не съм убедена, че в като влезе Сатурн в скорпион нещата ще са по-розови :(

И аз подозирам, че може да стане мазало, поне за мен  ;D , защото в моя натал Плутон е в скорпион, а Сатурн е в козирог
и се очертава да има един момент, когато едновременно Сатурн ще е върху натален Плутон, а транзитен Плутон ще е върху
натален Сатурн.Но пък аз предпочитам това пред сегашното положение (транзитен Сатурн в 1ви дом, в съвпад
с У1, квадрат с натален Юпитер , квадрат с натален Сатурн и квадрат с натален Нептун).

*

Марая

• 28287
« Отговор #666 -: Май 18, 2011, 03:48:36 am »
Алрик , знаеш ли ,че мисълта е велико нещо....
И много ми харесваш...като мисъл , като изказ.... ;D ;D НО....знаеш ли кое е важното....?! ;) Имаш стил...., а той е изключително важен..... ;)

Мерси за комплиментите  :P и да, аз познавам силата на мисълта  ;)

:( не съм убедена, че в като влезе Сатурн в скорпион нещата ще са по-розови :(

И аз подозирам, че може да стане мазало, поне за мен  ;D , защото в моя натал Плутон е в скорпион, а Сатурн е в козирог
и се очертава да има един момент, когато едновременно Сатурн ще е върху натален Плутон, а транзитен Плутон ще е върху
натален Сатурн.Но пък аз предпочитам това пред сегашното положение (транзитен Сатурн в 1ви дом, в съвпад
с У1, квадрат с натален Юпитер , квадрат с натален Сатурн и квадрат с натален Нептун).

дВОЙНО ПОДЧЕРТАН ТАЙМИНГ И ТОТАЛНА ПРОМЯНА....КЪСМЕТ! Извини ме за капса , просто не ми се преписва.... ;) :wub:

*

holanda

« Отговор #667 -: Май 18, 2011, 03:51:32 am »
не те виня, нито поучавам, но ако мога поне един сходен да предпазя от моите грешки ще ми е добре :blink:

не мога да избягам от Сатурнови хора,явно  :-[
Другата сила,която ме подстрекава,успя да надделее и се навих да отида пробно за 2-та изпита вдругиден ..
останалите два,които са за утре ще пропусна
дано сте прави  :rolleyes:  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #668 -: Май 18, 2011, 03:57:53 am »
Колкото до страховете..то не е само това,но ако се явя на изпитите и знам,че не съм достатъчно подготвена,ще е удар по гордостта ми. Ще съм като някакъв шопар,на който не му пука дали се излага или не .А на мен ми пука,пусто самоуважение .

Цц, не става в последния момент да е учи за 4 изпита. И аз така правех - като нямах достатъчно време, отлагах изпита, за да печеля време. Не зная какво е това да се учи за тройка. Разстоянието от тройката до излагацията е много малко.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #669 -: Май 18, 2011, 03:58:54 am »
няма значение, дали сме прави :blink:
и нали се сещаш, че този екзалтирал високо поставен Юпитер,че ще те пази и помага, където силно го повикаш...
е, останалото е от теб(е) ;D, все пак отдавна те чета, нищо че не личи :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #670 -: Май 18, 2011, 04:08:20 am »
Ама, аз се явявах директно на поправка,...за да не ми цапат книжката...Те датите си бяха обявени предварително и си избираш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #671 -: Май 18, 2011, 04:15:27 am »

ей, набъркваш се в раждане, а сега ми пречиш някъде, където не съм ти колега ;D
и точно така изборът е неин, ние само помагаме :P
някои марсове и слънца имат нужда от тласък...

*

Марая

• 28287
« Отговор #672 -: Май 18, 2011, 04:16:54 am »

ей, набъркваш се в раждане, а сега ми пречиш някъде, където не съм ти колега ;D
и точно така изборът е неин, ние само помагаме :P

Права си , но не и нейните.... :P ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #673 -: Май 18, 2011, 04:27:20 am »
...нахъсваш ме за нещо,за което съм преценила кардинално и категорично ,че няма как . При друг случай бих постъпила точно така,но сега си знам,че не ми е добра подготовката ,ще изчакам 3-4-5 месеца,ще довърша уроците и ще пробвам пак ...

Това се казва реална самооценка.  :wub:

*

holanda

« Отговор #674 -: Май 18, 2011, 04:50:48 am »

сбийте се,  :P
нека се почувствам значима и специална  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #675 -: Май 18, 2011, 04:53:00 am »

сбийте се,  :P
нека се почувствам значима и специална  :P

Без бой си значима и важна.... :wub:

Прати ми малко звезден прашец-нужен ми е..... :( :wub: :wub:

И да знаеш всичко ще е наред.... ;D ПОМНИ МИ ДУМИТЕ.... :wub:

*

holanda

« Отговор #676 -: Май 18, 2011, 05:06:29 am »

давам ти цяяяяла торбичка,греби си когато е нужно и трябва  :P :wub: :wub:

целувка и за моята Сатурнова Аброудка  :P  :wub:

и за всички останали  :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #677 -: Май 18, 2011, 05:26:56 am »

давам ти цяяяяла торбичка,греби си когато е нужно и трябва  :P :wub: :wub:

целувка и за моята Сатурнова Аброудка  :P  :wub:

и за всички останали  :88:

Мерси Слънчице... :kissd: , торбичката е уникална и цвета е страшен....
Изпрати една положителна мисъл за мен.... :wub: :wub:

« Отговор #678 -: Юли 21, 2011, 04:16:33 am »
Здравейте всички  :blink:
Нова съм тук и се регистрирах само заради тази тема. Козирог съм с Лъв асцедент. Понеже сте много навътре в нещата а за мен са нещо ново, ви моля за помощ.
Съпругът ми е Козирог 07.01.76 аз съм 15.01.78 такава криза ни е затрещяла от юни досега, че не ми се живее вече. Ако не знаех, че сме в сатурнова криза, досега не ми се мисли, какво щеше да стане с нас. Сякаш изобщо не се чуваме и не се виждаме, не можем да се разберем по никакъв начин. Той остана без работа и доходи а аз се активирах и започнах да изкарвам пари. Той се вглъби в себе си а аз се разхубавих и отслабнах много от самосебе си. С децата всичко ни е наред здравословно също, но в личния ни живот е пълен крах. Моля ви за помощ, кажете ми кога ще свърши всичко това, тази криза? Обичам си го страшно много /въпреки че е дървен Козирог/ и не искам да се разделяме а сякаш всичко ни бута натам. А съм сигурна, че и той ме обича.  :'(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #679 -: Юли 21, 2011, 04:23:08 am »
/въпреки че е дървен Козирог/

;D

Надинка, приеми, че в момента има какво да се понареди просто във вашите отношения и щом ви свързват чувства, ще изгладите нещата, настъпило е времето да се случи. Вярвай в това и търсете взаимното разбирателство не само чрез посочване грешките на другия, а чрез осъзнаване и за собствените постъпки. Какво по-конкретно очакваш астрологията да подскаже?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.