Сладурка,да споделя,градуса на Слънцето /Плутона ми съвпада с най-горещата точка,в която тази и следващата година се развива точният квадрат.Навярно тепърва ще ме разпънат на житейсикия кръст.До сега;преди 3 год.дирекционен Уран застана на АЦ то ми,запозна ме с астрологията и ме накара да се обличам като папагал-тинейджър.Понастоящем имам точна опозиция към Слънце и тригон АСЦ.При ретроградна опозиция към Слънце се регистрирах във форума/така или иначе го чета от 3 години,но никога не съм писала във форум/Реших да си отработя транзита не,защото се страхувам от уран,а защото признавам,работя с компютри и др.техники,които ежеминутно се бъгват.Повреждам ги с поглед,полудяват в мое присъствие.Но дир. Уран го усетих по- силно от транзитен.Харесвам го много,въпреки,че при прекосяване на ИЦ/МЦ неочаквано :blink:ме раздели с дългогодишен партньор и вместо в 3,сега живея в 2 дома и обмслям купуване на друг :-\Това е за Уран до сега,занапред..МЦ е няколко градуса преди Слънце/Плутон.За Плутон ми е трудно да кажа как ми се отразява,защото целият ми живот е плутонов транзит.Явно това,което за другите е страшно,за мен е нормално..Признавам,че истинската криза настъпи при влизането на Сатурн 2010 везни,съчетано с влиянието на горните господа.Отне ми всичко без работата.Близо три години се грижех за стар болен човек,който като истински скорпион,умираше през ден,докато косата ми не се посребри,и след 3 год. умря..