Здравей Гост

Криза на кардиналните знаци

• 769 Отговора
  • 140411 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Криза на кардиналните знаци
« Отговор #720 -: Април 03, 2012, 09:34:50 pm »
Цитат на: Moonlady

А имаш ли наблюдения за мъж Телец - жена  стелиумен Овен.....    :rolf:

Тука не е ли бурничко  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #721 -: Април 03, 2012, 09:35:04 pm »
 :rolf:  никакви ; това чудо искам да го видя  ;D
обаче, обзалагам се, този е по-специален Телец - нещо по-лежерно ще да има. кажи характеристики  :blink:   

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #722 -: Април 03, 2012, 09:43:26 pm »
обаче, обзалагам се, този е по-специален Телец - нещо по-лежерно ще да има. кажи характеристики  :blink:

" Чудо"  Телец с Марс в Риби ( ако можеш да го помръднеш )
но с Венера в Овен и Луна в Близнаци  ;)
( добре е другите да " припкат лежерно " )
Естествени минерали и амулети

*

Grace

• 2257
« Отговор #723 -: Април 03, 2012, 09:52:15 pm »
кое по-точно?
иначе, имам наблюдения върху връзки мъж Телец - жена Стрелец  :blink:

И какви са ти наблюденията за връзката им?

ами Телеца командва и се прави на мъж, а Стрелеца върши работата.

*

Grace

• 2257
« Отговор #724 -: Април 03, 2012, 09:53:50 pm »

" Чудо"  Телец с Марс в Риби ( ако можеш да го помръднеш )
но с Венера в Овен и Луна в Близнаци  ;)
( добре е другите да " припкат лежерно " )

Венерата и Луната го спасяват. Особено Луната - вади го от вцепенението.  :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #725 -: Април 03, 2012, 10:02:55 pm »
Венерата и Луната го спасяват. Особено Луната - вади го от вцепенението.  :blink:

Имаш ли впечатления от мъж с Венера в Овен и Луна в Близнаци ?   :41:

Естествени минерали и амулети

*

Grace

• 2257
« Отговор #726 -: Април 03, 2012, 10:07:52 pm »
не познавам в тази комбинация.  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #727 -: Април 04, 2012, 09:24:46 am »
и аз като една възвишена риба :P като започнах да чета астрологични книги, реших, че телеца е най-ужасната зодия, толкова материалистична...както казва Гудман в една от книгите си - животно, риещо с копита и търсещо користна печалба (или нещо подобно) ;D
и цвък - един телец дето няма как да не е в живота ми....от всеки има какво да се науча. особено пък една отвеяна и непостоянна риба  от методичния и упорит телец :P

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #728 -: Април 04, 2012, 09:29:39 am »
Доста трудничко ще им бъде при квадрата на Марс с Венера, но това са бели кахъри.

този квадрат няма ли да е аспектиран и от тр. нептун?

Сладурка... ;D точния квадрат е на 8-ми април...Планетата Венера е доста бърза...и не бива да забравяме, че действа в точния градус...Марс е в ретроградна си сянка. Той е спрял движението си...
Така, че не отдавай значение на този аспект...Нещо повече диспозиторството на Меркурий..като домакин на Марс и Венера  :blink: е в прав ход в знака на Рибите...при това в последната декада на 24*. При квадратурата м/у планетите на любовта...се случват интересни неща.

моля да ме извините ама ретро меркурия ми беше в съвпад с наталния меркурий и слънцето. все пак ми е просветнало, нали, па макар и по-късно :-[

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #729 -: Април 04, 2012, 10:00:33 am »
и цвък - един телец дето няма как да не е в живота ми....от всеки има какво да се науча. особено пък една отвеяна и непостоянна риба  от методичния и упорит телец :P

те нямат избор, трябва да са методични и упорити, до сега съм забелязала, Телците около мен с Луна във воден знак че грам не могат да мислят, и нямат "перспектива" в главата си, стеснен хоризонт.

Обаче гледат какво става около тях "надушват" (на емоции) какво им харесва и почват да искат.  :P Но са много лесни за неутрализиране - те познават какво се случва по емоционалните реакции на хората около тях. Овладееш ли си емоциите пред тях и не показваш ли, чрез емоция какво е важно за теб, нищо няма да усетят.

Но не всички, имам две близки приятелки телци (и при двете Луната е въздушна, на едната асц е Рак, а на другата Лъв) и някак са много по-осъзнати и стъпили на земята. Поне сами си планират живота, а не се лепват за някой, който да ги изтика напред. 

Малко добронамерен майтап - винаги съм си мислила, че перфектните държанки са Слънчеви Телци, с водна Луна. Емоционално ще ти изстискат душата. Но всеки е поел отговорността да си пази душата  :P
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #730 -: Април 05, 2012, 06:39:43 am »
иначе, имам наблюдения върху връзки мъж Телец - жена Стрелец  :blink:

А имаш ли наблюдения за мъж Телец - жена  стелиумен Овен.....    :rolf:
( имам личен опит )
разкажи ,моля те :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #731 -: Април 05, 2012, 10:43:59 am »

те нямат избор, трябва да са методични и упорити, до сега съм забелязала, Телците около мен с Луна във воден знак че грам не могат да мислят, и нямат "перспектива" в главата си, стеснен хоризонт.

и си представи  пълнолуние по оста Телец/Слънце и Скорпи/Луна в тау с Марс Водолей в 9 - кеф ти перспективата, кеф ти мащаб
 това за стесненият хоризонт е субективна оценка ,всеки от собствената си камбанария,но сътвореното за поколенията остава,историята е тази,която ни пише оценките накрая,когато вече ни няма физически,но присъстват нашите творения :mellow:

;D В момента работя с човек със Слънце в Телец и Луна в Скорпион, абсолютно всичките му реакции са на ниво - "имитация", съвсем отговорно мога да го заявя.

Гледа как някой е голям шеф (ама този някой е завършил в Лондон, има всички контакти и управлява чуждестранна фирма с "възможности"). И нашият Телец и той почва да се държи като него, да изисква и т.н, ама той не ми дава заплатата, нищо не ми дава. В такава ситуация става комичен и досаден. И наистина свалям шапка на "колежката" Близнаци, че го сваля, лекичко, на майтап, интелектуално на земята. И дори има нервите като на малко дете да му обяснява, защо нещо може, а друго не може.  ;)

Свръх амбиции, без ресурсите, чрез които да ги осъществи. А и за да си шеф, който ще донесе печалба на една фирма, трябва да имаш точни реакции, много точна преценка на ситуацията (въздушните зодии тук съм ги признала), и да си много комуникативен.

Земните зодии не са за това, те искат свръх контрол - стават за музиканти, скулптури, някакъв проект, който да им позволи те да са творците. Стават и за експерти, да си хванат нещо и цял живот да си го дъвчат, иначе създават само проблеми.  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #732 -: Април 05, 2012, 10:58:37 am »
Стреличка в случая, който даваш за пример - индивида с тау квадрат - Слънце-Луна-Марс, си мисля, че именно Марс във Водолей, е този, който оправя нещата.  ;)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #733 -: Септември 08, 2013, 03:25:44 pm »
Повдигам пак тази тема, че мунданния квадрат на уран с плутон все си е активен и от юпитер допълнително.

Как ви се отразява? Аз нямам планети в кардинални знаци от първата декада, но майка ми е със слънце на 11 козирог и квадратурата на уран й идва повече. Дали всъщност слънчевите козирози го понасят най-добре? Заради съвпада на плутон със слънцето им?

« Отговор #734 -: Септември 08, 2013, 06:26:03 pm »
и аз като една възвишена риба :P като започнах да чета астрологични книги, реших, че телеца е най-ужасната зодия, толкова материалистична...както казва Гудман в една от книгите си - животно, риещо с копита и търсещо користна печалба (или нещо подобно) ;D
Телецът (с ацс Козирог), уважаеми, ще изяде шоколада, който ви е купил, по пътя, преди да стигне до вас. Може да останете с хартийката ;)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #735 -: Септември 08, 2013, 09:13:33 pm »
Сладурка,да споделя,градуса на Слънцето /Плутона ми съвпада с най-горещата точка,в която тази и следващата година се развива точният квадрат.Навярно тепърва ще ме разпънат на житейсикия   кръст.До сега;преди 3 год.дирекционен Уран застана на АЦ то ми,запозна ме с астрологията и ме накара да се обличам като папагал-тинейджър.Понастоящем имам точна опозиция към Слънце и тригон АСЦ.При ретроградна опозиция към Слънце се регистрирах  във форума/така или иначе го чета от 3 години,но никога не съм писала във форум/Реших да си отработя транзита  не,защото се страхувам от уран,а защото признавам,работя с компютри и др.техники,които ежеминутно се бъгват.Повреждам ги с поглед,полудяват в мое присъствие.Но дир. Уран го усетих  по- силно от транзитен.Харесвам го много,въпреки,че при прекосяване на ИЦ/МЦ неочаквано :blink:ме раздели с дългогодишен партньор и вместо в 3,сега живея в 2 дома и обмслям купуване на друг :-\Това е за Уран до сега,занапред..МЦ е няколко градуса преди Слънце/Плутон.За Плутон ми е трудно да кажа как ми се отразява,защото целият ми живот е плутонов транзит.Явно това,което за другите е страшно,за мен е нормално..Признавам,че истинската криза настъпи при влизането на Сатурн 2010 везни,съчетано с влиянието на горните господа.Отне ми всичко без работата.Близо три години се грижех за стар болен човек,който като истински скорпион,умираше през ден,докато косата ми не се посребри,и след 3 год. умря..

« Отговор #736 -: Септември 09, 2013, 01:34:12 am »
  Не мога да кажа, че при мен е точно криза, но животът ми се промени коренно - далеч съм от сина си, далеч съм от дома си, около мен стават разни трансформации, ама аз си оставам все същата рогата коза, доста лесно приспособяваща се към околната среда. Все още ми е рано да правя равносметка, щото в момента Плутон ми е върху Слънцето, правещ Тао квадрат с наталния и транзитния Уран. Юпитер мина и замина от опозицията срещу Плутон съвпад Слънце....него период се разпадна семейството на сестра ми, още е твърде прясно и не знам как ще завърши всичко. Но искам сестра ми, да поеме по нов път, далеч от патологичен ревнивец и вампири. Тя не е кардиналка, но в момента транзитния Плутон прави точен съвпад с натален Юпитер и прогресивно Слънце.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #737 -: Септември 09, 2013, 06:27:11 am »
Дейзи, в кой дом и е съвпадът?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Нова

• 3491
« Отговор #738 -: Септември 09, 2013, 08:02:35 am »
Телецът (с ацс Козирог), уважаеми, ще изяде шоколада, който ви е купил, по пътя, преди да стигне до вас. Може да останете с хартийката ;)

Ооо, щом е с асц козирог, то тогава шоколада няма да е никакъв шоколад, а най-вероятно някое байкалче.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #739 -: Септември 09, 2013, 08:05:19 am »

Ооо, щом е с асц козирог, то тогава шоколада няма да е никакъв шоколад, а най-вероятно някое байкалче.

Това кой ви го каза, изобщо не се стиснати ние козирозите . :blink: :blink: :blink: