Здравей Гост

Втори дом

• 106 Отговора
  • 19364 Прегледи
*

Nebesna

Re:Втори дом
« Отговор #100 -: Декември 18, 2009, 06:55:29 pm »
не само, 1 карта не е сидерална на йогананда

Все пак и това е уточнение.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #101 -: Декември 18, 2009, 07:07:06 pm »
  аз съм уточнила коя е по индийската с-ма , картите се наричат и сидерални с отчетена прецесия;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Декември 18, 2009, 08:19:50 pm »
Много е шарена тропическата карта, направо станах разногледа.  :D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #103 -: Декември 18, 2009, 08:39:10 pm »
това е една от интересните оси за мен в радикса и ще акцентирам само върху значениятя, които са по- невидими:
много често е начинът ни на комуникация и осъзнаване и същеевременно осъществяване на връзката  ни между духовниия и веществения сват:) тази ос често присъства (както и са във взаимодействие управителите й) в картите на духовни личности, хора, чието съзнание и  медитативни способности и визия за бъдещето ( много важен елемент!)  имат съответната прозорливост;
другата област, която заема тази ос (прочетено от  индийски сайтове) е остта на  любовта и спускането й  в света на този, който ще я  преживее: по конкретно беше обяснено чрез разположението там на  възлите, но идеят е ясна:) любовта има мътн аи тъмна страна и появата й е по-скоро по 8 дом, а резултирането чрез 2;
много може да се пише по въпроса ::)

Това е много интересно, къде може да се прочете повече ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

UnaDonna

« Отговор #104 -: Януари 02, 2010, 03:32:28 pm »
Е то индикациите за собствени доходи са много. ;D ;D ;D ;D, но ако Нептун е там то парите никога няма да ти стигат.
Може да направим друга тема за индикациите за придобиване на богатсво в хороскопа.

;D Затова ли на мен все не ми стигат парите. Нептун е в Стрелец, Юпитер в 11. На мен досега винаги приятели са ми помагали да си изкарвам парите. И наистина изкарвам добри пари, не съм с широки пръсти, но пак не се оправям добре с тях. Обичам да си купувам луксозни  и качествени неща и често си надскачам възможностите.
« Последна редакция: Януари 03, 2010, 11:03:33 pm от Рая »

*

Stella

• 7765
« Отговор #105 -: Септември 14, 2010, 10:42:02 am »
Темата за парите - информация за по-новите съфорумци...с уговорката, че парите не са само по 2-ри дом, което вече сме го коментирали.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re: Втори дом
« Отговор #106 -: Ноември 19, 2013, 04:51:43 pm »
Интересно...Прочетох в темата,че Северен Възел във 2-ри дом дава парите които ни се дължат кармично.Ами аз като имам Плутон във 2-ри? Кармично ли няма да имам пари?  ;D В момента имам транзит на СЛВ през 2-ри,който съвпадна с излизането на Сатурн от 2-ри.Това разбира се,веднагически се отрази на финансовото ми състояние.В положителна насока  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд