За съжаление, ме не разбра.
Не съм казала, че развитието е започнало(((казах, че знам от дълбока древност, че ко изобщо нещо ще се проявява при мен, то ще бъде след вторага половина на живота ми. И затова търпеливо, а понекога и насилствено, чаках да се изниже времето. През което работих върху себе си .
И те ти сега вече считам, че съм из втората половина на живота си, ерго чакането вече му се види краят и ще почнат да се осъществяват нещата, де трябва да се осъществят.
За късна реализация говори и Сатурн, де се мота там, де не му е работата. Не знам какво още. Мисля, че и проработката на Венера, ако нещо съм направила.
С две думи - на другите се дава, на мен се чака първо да си отработя некои неща и после ще се види.
Дошло е време за изпит.
.
Небесна, много си права и двете говорите за едно и също със Скарлет, ми се чини.
В България много неща не могат да станат, не щото пазарът е малък, ми щото реалността ни е такава, че не дава.
Сигурно ония със заложби да правят пари, ама с предначертан жизнен път да правят нещо друго, нарочно се раждат в обстановка, която пречи на правенето на пари. За да ни приковат крачетата към друга тематика от личността човешка.