Здравей Гост

Крупни бизнесмени и предприемачи

• 262 Отговора
  • 39968 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Крупни бизнесмени и предприемачи
« Отговор #100 -: Октомври 17, 2009, 05:50:17 pm »

По повод казаното за Сатурн в 2 дом също не мога да се съглася, че идват наготово и някой друг върши работата.
Сатурн във втори иска материална сигурност, целта към финансова стабилност се преследва години наред, плодовете идват на по-късна възраст, това са пари, изкарани с упорит труд и ограничения по пътя.    
« Последна редакция: Октомври 17, 2009, 06:40:38 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Skarlet

« Отговор #101 -: Октомври 17, 2009, 06:29:22 pm »
По повод казаното за Сатурн в 2 дом също не мога да се съглася, че идват наготово и някой друг върши работата.
Сатурн във втори иска материална сигурност, целта към финансова стабилност се преследва години наред, плодовете идват на по-късна възраст, това са пари, изкарани с упорит труд и ограничения по пътя.   

От вашите устни,в Божиите уши! Че досега такова нещо няма.

*

Nebesna

« Отговор #102 -: Октомври 17, 2009, 06:32:11 pm »
Коя банка в събота?  :-[

ПРОКРЕДИТ БАНК
може да ползваш услугите и в събота, ако решиш да развиваш бизнес.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #103 -: Октомври 17, 2009, 07:12:39 pm »
Рече, че се иска силен Плутон. И аз имам баш такъв. И понеже напоследък де кой бръкне за аспекти на богати, се аспектите са дадени и при мен, та просто отбелязвам.
Че кой друг ще има и силен Плутон на сичкото отгоре, ако не аз.  ;)
То вече и на гавра със себе си ме избива.

кайли , за съжаление хората с акц. скорпион и по-точно асц имат късна реализация :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #104 -: Октомври 17, 2009, 09:36:19 pm »
Да ама за радост аз вече съм в етап късна реализация.  :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Октомври 17, 2009, 09:50:52 pm »
Да ама за радост аз вече съм в етап късна реализация.  :P ;D

;D искренно се радвам за теб! значи плутон си е плутон и скорпион си е скорпион.... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #106 -: Октомври 17, 2009, 10:00:30 pm »
Аз зная какво е заглавието на темата. Но не в това е проблема. 1. Не може да каже някой,че ето виждаш ли,тук няма почва в БГ за забогатяване.

И не,защото съм некадърна или недалновидна, 2. просто ТУК медицински услуги от този род не могат да се развият. А как човек може това да го разбере само по едната карта? Затова си мисля,че има случаи, в които сигнификаторите не са толкова типично изявени.

САМА ОТРИЧАШ СОБСТВЕНОТО СИ ТВЪРДЕНИЕ.

Сигнификаторите са си изявени, просто има неща, които не намират почва У НАС.
В някои страни и кинозвездите са милионери.
Дали, ако авторката на Хари Потър беше българка и беше поискала да издаде книгата си в България, щяха да направят филм по нея и дали щеше да спечели такава популярност, съмнявам се.

*

kaily

• 5145
« Отговор #107 -: Октомври 17, 2009, 10:07:44 pm »
За съжаление, ме не разбра.
Не съм казала, че развитието е започнало(((казах, че знам от дълбока древност, че ко изобщо нещо ще се проявява при мен, то ще бъде след вторага половина на живота ми. И затова търпеливо, а понекога и насилствено, чаках да се изниже времето. През което работих върху себе си .

И те ти сега вече считам, че съм из втората половина на живота си, ерго чакането вече му се види краят и ще почнат да се осъществяват нещата, де трябва да се осъществят.
За късна реализация говори и Сатурн, де се мота там, де не му е работата. Не знам какво още. Мисля, че и проработката на Венера, ако нещо съм направила.
С две думи - на другите се дава, на мен се чака първо да си отработя некои неща и после ще се види.
Дошло е време за изпит.
.
Небесна, много си права и двете говорите за едно и също със Скарлет, ми се чини.
В България много неща не могат да станат, не щото пазарът е малък, ми щото реалността ни е такава, че не дава.
Сигурно ония със заложби да правят пари, ама с предначертан жизнен път да правят нещо друго, нарочно се раждат в обстановка, която пречи на правенето на пари. За да ни приковат крачетата към друга тематика от личността човешка.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #108 -: Октомври 17, 2009, 10:10:04 pm »
Добре,аз пък друго не разбирам.Какво значение има в коя държава си,ако го имаш по натал да бъдеш богат.Може и в България да си богат-по нашите стандарти или в чужбина по чуждите.Ние тук също имаме богати хора.
След като е дадено би трябвало да се случи.То стана така все едно отрекохме астрологията.
« Последна редакция: Октомври 17, 2009, 10:18:28 pm от Мia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #109 -: Октомври 17, 2009, 10:13:01 pm »
Небесна,ще извиняваш,ама ако авторката на Хари Потър напише нещо от рода на Хитър Петър или ала дядо Вазов в България,може и тук да има успех.Толкова много пари няма да изкара,но все нещо ще препечели,няма да е на заплата. :)

*

Nebesna

« Отговор #110 -: Октомври 17, 2009, 10:14:58 pm »
Добре,аз пък друго не разбирам.Какво значение има в коя държава си,ако го имаш по натал да бъдеш богат.Може и в България да си богат-по нашите стандарти или в чужбина по чуждите.Ние тук също имаме богати хора.
След като е дадено би трябва да се случи.То стана така все едно отрекохме астрологията.

Да, но Скарлет се хвана за думата "милионер". А аз пуснах темата не за да говорим за богатството, а за бизнес и предприемаческите наклонности. Сложих картите на прудприемачи - известни хора, просто защото им зная часовете на раждане. Нямам база данни с наши предприемачи, за съжаление.

Ако някой познава такъв и може да му вземе информираното съгласие да му ползваме данните - моля.

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Октомври 17, 2009, 10:15:57 pm »
ей , вече ми е смешно с това богатство! :) къде ви отиде гледната точка ;D. ми нема като как да имаш в натала предпоставка за богатство , а да си беден :o. това въобще не ми го разправяйте.....
няма значение къде си , ако горе са написали богатство -нема мърдане.
само ,че да ви светна нещо ;) , това богатството си сака и голема отговорност! ;D

*

Nebesna

« Отговор #112 -: Октомври 17, 2009, 10:16:45 pm »
Небесна,ще извиняваш,ама ако авторката на Хари Потър напише нещо от рода на Хитър Петър или ала дядо Вазов в България,може и тук да има успех.Толкова много пари няма да изкара,но все нещо ще препечели,няма да е на заплата. :)

Но нямаше да има финасов успех от такъв мащаб.

*

Nebesna

« Отговор #113 -: Октомври 17, 2009, 10:18:04 pm »
ей , вече ми е смешно с това богатство! :) къде ви отиде гледната точка ;D. ми нема като как да имаш в натала предпоставка за богатство , а да си беден :o. това въобще не ми го разправяйте.....
няма значение къде си , ако горе са написали богатство -нема мърдане.
само ,че да ви светна нещо ;) , това богатството си сака и голема отговорност! ;D

Сто пъти пъоясних, че крайната бедност и голямото богатство са две рядко срещани крайности. Абе, що никой не благодари на Бог за това, което има.

*

kaily

• 5145
« Отговор #114 -: Октомври 17, 2009, 10:19:08 pm »
Аз през цялото време си мислех, че говорим за богати хора. А не за предприемачи. Честно. Щото според мен е редно като некой е предприемчив, и да забогатява от това.
Може би оттук идва разликата, че едните говорят за хора с предприемачески дух. Аз ги наричам новите магьосници. Щото те са точно това и предприемачеството си е вид магия.

А другите говорят за хора с пари, то и парите са специфична материя, ама при това и твърде опасна. Ако ги пипнеш от погрешната страна, изгаряш. А в тая държава някак така падат, че се от погрешната страна ти се падат.

Марая, те при мен са 90% от факторите на богатството май и ньъцки.

*

Nebesna

« Отговор #115 -: Октомври 17, 2009, 10:21:12 pm »
Аз през цялото време си мислех, че говорим за богати хора. А не за предприемачи. Честно. Щото според мен е редно като некой е предприемчив, и да забогатява от това.
Може би оттук идва разликата, че едните говорят за хора с предприемачески дух. Аз ги наричам новите магьосници. Щото те са точно това и предприемачеството си е вид магия.

А другите говорят за хора с пари, то и парите са специфична материя, ама при това и твърде опасна. Ако ги пипнеш от погрешната страна, изгаряш. А в тая държава някак така падат, че се от погрешната страна ти се падат.

Марая, те при мен са 90% от факторите на богатството май и ньъцки.

Аз пък се опитвам да обясня, че едно е да си предприемач в България, а съвсем друго в някоя БОГАТА държава.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #116 -: Октомври 17, 2009, 10:22:11 pm »
Абе, що никой не благодари на Бог за това, което има.

Това е истината!Лично аз никога не съм искала и не съм се стремяла да бъда богата.Не зная защо,може и да съм по-глупава.Просто искам да живея нормален и спокоен живот.Не ми трябват пътувания,лични хеликоптери и вили на Маями. :-[

*

kaily

• 5145
« Отговор #117 -: Октомври 17, 2009, 10:26:22 pm »
Епа да, ама то и такъв нема. Висим на мизерни заплати, европейски цени, глад, студ и мор, и скимтим.
Щото не знам дали е крупен бизнесмен и предприемач оня, кой е откраднал куфарчета с пари, изнесъл ги е зад граница, върнал ги е обратно и ги е налял в бетон. И всичко това под покровителството на партията-кърмилница. Това бизнесмен ли се води или марионетка?
Верно са ми интересни картите на българските мутри, които всички кой знае що наричат бизнесмени.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #118 -: Октомври 17, 2009, 10:30:58 pm »
Кайли,недей така,има и доста хора,които са по-заможни и с честен труд са постигнали нещо,с много работа.Не се увличай по мутрите само...
« Последна редакция: Октомври 17, 2009, 10:35:41 pm от Мia21 »

*

Skarlet

« Отговор #119 -: Октомври 17, 2009, 10:38:43 pm »
САМА ОТРИЧАШ СОБСТВЕНОТО СИ ТВЪРДЕНИЕ.

Не разбрах нито какво твърдя,нито какво отричам,ма,ней се.  :) Не държа на тия неща. Днес нещо си доста напрегната.