Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64571 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #140 -: Януари 27, 2010, 02:36:11 pm »
Тя дали кара ски или да има афинитет към планинарството?

Има афинитет към планинарството,като е топло обикаля къде ли не  :blink: С активни спортове не се занимава,от време на време фитнес,аеробика,йога и тем подобни.

Не знам дали ще я разубедя да не пътува,тя вече го е решила и е взела билетите (със самолет).Пък и още не съм я погледнал сериозно,ще преценя и аз какви опасности има.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #141 -: Януари 27, 2010, 02:42:50 pm »
А защо да не приемем, че тр. Марс по остта на пътуванията всъщност й е дал активност за това начинание, просто е дошъл момента да го направи..?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #142 -: Януари 27, 2010, 02:46:25 pm »
Тя дали кара ски или да има афинитет към планинарството?

Има афинитет към планинарството,като е топло обикаля къде ли не  :blink: С активни спортове не се занимава,от време на време фитнес,аеробика,йога и тем подобни.

Не знам дали ще я разубедя да не пътува,тя вече го е решила и е взела билетите (със самолет).Пък и още не съм я погледнал сериозно,ще преценя и аз какви опасности има.

Синухе,не ми харесват нито солара й,нито прогресиите и дирекциите за момента. Колко ти е близка тази жена,за да спра да коментирам тук?  :lol:

« Отговор #143 -: Януари 27, 2010, 02:47:04 pm »
   Ами Дивна с право се притеснява, защото осите им са почти на едни и същи градуси и Марсовете и на двете са в съвпад с ИС, като в момента са аспектирани от транзитния в опозиция на нат. и съвпадът му с нат.МС. В случая и на двете е силно аспектиран 4 дом, вече управители и подуправители търсете там, на Дивна освен 4 е аспектиран и 12, а на жената /Синухе/ -остта 5-11 дом. И двете ще си имат проблеми с дома, рода, корените и далечното минало, щото и Лилитката ще им аспектира....Но жената ще си има проблеми и с домочадието, в смисъл 5 дом-деца и 11 техните приятели - по някакъв начин ще бъде зависима от децата си, косвено - днес не ми се разсъждава много.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #144 -: Януари 27, 2010, 02:52:33 pm »
Моля те,не ме изнервяй!  :o Тя наистина няма нищо общо с този хороскоп. Аз тъкмо я успокоих, ти пак. В момента всеки,който има натални Слънце и Марс в Телец,Лъв,Скорпион и Водолей има проблеми с нещо и му е напрегната обстановката. Внимавайте на път,при работа с електричество и електроуреди, с газ. При Дивна няма това,което е заложено в горния хороскоп.  :angry:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #145 -: Януари 27, 2010, 02:59:43 pm »

Синухе,не ми харесват нито солара й,нито прогресиите и дирекциите за момента. Колко ти е близка тази жена,за да спра да коментирам тук?  :lol:

Жената ми е добра приятелка,разбира от езотерика и много малко от астрология.В смисъл каквото и да и кажа-тя ще си прецени,работата е там да не гледаме само най-лошото за възможно.Тя предприема този път с желание да осъществи определени трансформации със себе си,а аз до колкото знам-когато съзнателно се насочваш към това да се променяш и надграждаш и сам предприемеш определен по труден път-тогава по-тежките влияния работят на духовно ниво и обезпечават тези промени,били лесни или трудни.Пък и ти знаеш,че веднъж едно Слънце в Козирог като вземе решение и си направи плановете и организацията,колко трудно можеш да го откажеш.А и доколкото я познавам ще каже-дали тук или там каквото има да става ще стане.Но пак ще говоря с нея де ,даже още утре имам среща с нея.

« Отговор #146 -: Януари 27, 2010, 03:18:34 pm »
Моля те,не ме изнервяй!  :o Тя наистина няма нищо общо с този хороскоп. Аз тъкмо я успокоих, ти пак. В момента всеки,който има натални Слънце и Марс в Телец,Лъв,Скорпион и Водолей има проблеми с нещо и му е напрегната обстановката. Внимавайте на път,при работа с електричество и електроуреди, с газ. При Дивна няма това,което е заложено в горния хороскоп.  :angry:

;D Грешно съм си изразила мисълта -а и винаги ми е трудно с този мой ретро Мерк да кажа точно това, което мисля. Осите им съвпадат - а в живота нещата не, чела съм в полет коментарите ви и не съм забелязала, че търсите кофти случки или ситуации. Beg a pardon!
    За Дивна ще си има любовни терзания...
    А жената "алпинист" - има две натални конфигурации, където Меркурий играе ключова роля /според мен де/ - та в момента когато едната конфигурация се задейства от така наречените транзити, прогресии и т.н., автоматично се задейства и другата конфигурация, която извежда нещата до успешен край - има си Лодка-спасител.....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #147 -: Януари 27, 2010, 03:23:48 pm »
Прав си,Синухе. Нямам желание да се меся там,където не са ме канили. Само изразих мнение. Пък и на Козирог трудно се противопоставя човек.  ;D Но....прогресивния й асцендент е на градуса на оста Антарес/Алдебаран,прогресивните Марс и Меркурий са в опозиция на нат. Уран, Венера е в критичния 29 градус, тр. възли са в съвпад със Слънцето,прогресивната Луна в Овен е в 6 нат. дом и е връх на Йод. Има соларен ретро Марс на сол. асцендент в точна опозиция на нат. Марс и Венера, дирекционен Нептун в точен съвпад с нат. Меркурий,дирекционната Луна в Скорпион на асц. е връх на таоквадрата на опозицията между натален и соларен Марс. Соларният МЦ е в 6 нат. дом и т.н. и т.н. Соларния Меркурий е ретро в 6 дом със Слънцето и Венера , и в точен съвпад с наталния Меркурий /управител на 8 дом/. Сатурн и Уран са в 3/9 дом в солара.

« Отговор #148 -: Януари 27, 2010, 03:25:35 pm »
В момента всеки,който има натални Слънце и Марс в Телец,Лъв,Скорпион и Водолей има проблеми с нещо и му е напрегната обстановката. Внимавайте на път,при работа с електричество и електроуреди, с газ. При Дивна няма това,което е заложено в горния хороскоп.  :angry:

Оооо, аз трябва особено да внимавам, щото мунданния стелиум във Водолей квадратира на наталния стелиум в Скорпион и Сатурна в Телец и опозира на нат.ИС И ЮЛВ в Лъв . Но си мисля че Марса съм си го отработила преди много време и не би трябвало да ми създава проблеми...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #149 -: Януари 27, 2010, 03:30:32 pm »
Абе хора, вчера транзитната опозиция между Венера и Марс беше точно върху Сатурна ми и нищо не се случи...  :-\ Тая вечер обаче ще гледам театро.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #150 -: Януари 27, 2010, 03:33:21 pm »

А жената "алпинист" - има две натални конфигурации, където Меркурий играе ключова роля /според мен де/ - та в момента когато едната конфигурация се задейства от така наречените транзити, прогресии и т.н., автоматично се задейства и другата конфигурация, която извежда нещата до успешен край - има си Лодка-спасител.....

Ще се радвам да си права,макар че аз не виждам "жив" добър аспект в натала към Меркурий. Да не говорим, в солара Марс на асц. е връх също на Йод между наталното Слънце в 6 соларен дом и соларния Уран в 9 дом. Соларната Луна също е в стрелец на градуса на оста Антарес/Алдебаран. Нухе,то е ясно че не можеш да я разубедиш,но поне я убеди да е много внимателна на това пътуване.  

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #151 -: Януари 27, 2010, 03:34:18 pm »
Абе хора, вчера транзитната опозиция между Венера и Марс беше точно върху Сатурна ми и нищо не се случи...  :-\ Тая вечер обаче ще гледам театро.  :blink:

Кажи къде ще е това театро,та да додем и ний да го гледаме.  ;D
« Последна редакция: Януари 27, 2010, 03:39:31 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #152 -: Януари 27, 2010, 03:36:21 pm »
Абе хора, вчера транзитната опозиция между Венера и Марс беше точно върху Сатурна ми и нищо не се случи...  :-\ Тая вечер обаче ще гледам театро.  :blink:

Каже къде ще е това театро,та да додем и ний да го гледаме.  ;D

аз знам ,отделяй 2 дни и тръгваме.... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #153 -: Януари 27, 2010, 03:38:42 pm »
Е, да, като се има предвид, че вкъщи всеки ден ми е голям филм с толкова добитък. Но тая вечер ще ходя на истински театър, театъра в нас ми писна вече да гледам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #154 -: Януари 27, 2010, 03:39:13 pm »
При таз квадратура на натален и транзитен Марс,барабар и с наталния ми Уран - не тръгвам,ако ще и Митко Бербатов да ме чака там на легло.  :41: :19:

*

Марая

• 28287
« Отговор #155 -: Януари 27, 2010, 03:44:12 pm »
При таз квадратура на натален и транзитен Марс,барабар и с наталния ми Уран - не тръгвам,ако ще и Митко Бербатов да ме чака там на легло.  :41: :19:

:kissd: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

що ма ,тя астрологията не бачкала....волята била важна!
ти внимавай с ел. уреди и остри предмети /аз не познавам , ама викам да те предупредя ;) :blink: пк ти ,ако искаш го вземай впредвид./ :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #156 -: Януари 27, 2010, 03:47:03 pm »

:kissd: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

що ма ,тя астрологията не бачкала....волята била важна!
ти внимавай с ел. уреди и остри предмети /аз не познавам , ама викам да те предупредя ;) :blink: пк ти ,ако искаш го вземай впредвид./ :blink:

Внимавам и още как. Седя,бачкам и не дишам.  :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #157 -: Януари 27, 2010, 03:51:51 pm »
скарлет , аз мисля ,че с повече активност в астрофорума и енергия която е свързана с уран ти си го ограбогила този аспект отдавна. ;)
но все пак страх лозе пази! :P

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #158 -: Януари 27, 2010, 03:58:46 pm »
Марая,каквото и да правим,от съдбата не можем да избягаме. Отдавна съм се научила да отработвам всичко. Дори съм се научила на търпение, представи си?  ;D Не знам дали има нещо след децата и семейството, което да обичам повече от астрологията. Бах ти крастата,бах ти наркоманията е! Толкова е хубаво да си живееш спокойно,но неееее - трябва да зяпаш денонощно и да ровиш лайната. Това е астрологията. Нема отърване.  :41: :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #159 -: Януари 27, 2010, 04:01:45 pm »
Марая,каквото и да правим,от съдбата не можем да избягаме. Отдавна съм се научила да отработвам всичко. Дори съм се научила на търпение, представи си?  ;D Не знам дали има нещо след децата и семейството, което да обичам повече от астрологията. Бах ти крастата,бах ти наркоманията е! Толкова е хубаво да си живееш спокойно,но неееее - трябва да зяпаш денонощно и да ровиш лайната. Това е астрологията. Нема отърване.  :41: :wink2:

нямам какво да добавя ,защото съм на същия хал!зависимос- това е точната дума!
но ,ако я нямаше ,как ще пораснем и как ще разберем първо себе си ,а после останалите? :o