Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64763 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #160 -: Януари 27, 2010, 04:28:00 pm »
Е, да, като се има предвид, че вкъщи всеки ден ми е голям филм с толкова добитък. Но тая вечер ще ходя на истински театър, театъра в нас ми писна вече да гледам.  ;D
Лили, с този добитък ;D ;D как ти е 6 дом и управителят му, или на теб това ти е по 5-ти? ;D ;D
п.п.Аз си признавам, че не съм способна на токова търпение към животните. След първата им издънка (нацвъкано потомство), само от един и същи пол ще гледам, пък да видим дали ще еволюират в рамките на 1 поколение  (т.е. да му намерят цаката на възпроизводството ;D ;D ;D).

*

sunrain

• 6710
« Отговор #161 -: Януари 27, 2010, 04:40:03 pm »
Като стана на дума споделяла съм моето учудване защо любимците са по 6-ти, а не по 5-ти дом.  :blink: :rolleyes: Ето и при Лили има обяснение с акцента върху пети.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #162 -: Януари 27, 2010, 04:49:24 pm »

нямам какво да добавя ,защото съм на същия хал!зависимос- това е точната дума!
но ,ако я нямаше ,как ще пораснем и как ще разберем първо себе си ,а после останалите? :o

ти пък що искаш да порастваш ма  :85: 

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #163 -: Януари 27, 2010, 04:55:56 pm »

но ,ако я нямаше ,как ще пораснем и как ще разберем първо себе си ,а после останалите? :o

щото се налага! :( :(
то не бе сатурн ,не бе уран , не Е...е плутон :( ;D ;D ;D.
де що мина бе Е......Е! и почваш да осъзнаваш ,че ония малките и бързи шафрантйки минават ,кой те целуне,кой се усмихне ,кой те погали ,кой те удари бързат.... и минават ,ама ТЕЖКАРИТЕ /това си е моя думичка за плуто ,уран ,нептун и плутон/ ,като те ковнат единия отпред другия отзад и ела да гледаш как почваш да узряваш и растеш ....... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #164 -: Януари 27, 2010, 04:59:44 pm »

щото се налага! :( :(
то не бе сатурн ,не бе уран , не Е...е плутон :( ;D ;D ;D.
де що мина бе Е......Е! и почваш да осъзнаваш ,че ония малките и бързи шафрантйки минават ,кой те целуне,кой се усмихне ,кой те погали ,кой те удари бързат.... и минават ,ама ТЕЖКАРИТЕ /това си е моя думичка за плуто ,уран ,нептун и плутон/ ,като те ковнат единия отпред другия отзад и ела да гледаш как почваш да узряваш и растеш ....... ;D

мчи направи тройка като са отпред и отзад  :85:  бъзикам са ся  :P 

не знам - според мен можеш да узрееш и без да порастваш... поне аз не ща да пораствам още  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #165 -: Януари 27, 2010, 05:07:12 pm »
Лили, с този добитък ;D ;D как ти е 6 дом и управителят му, или на теб това ти е по 5-ти? ;D ;D

Всичко ми е по пети, а управителят на 6ти дом е в 5ти в съвпад с Меркурий, т.е. показва афинитета ми към всякакви дребни подвижни твари. Иначе в индийската карта стелиумът преминава в 6ти дом в Риби, като Меркурий и Венера се намират в накшатра Ревати, която дава обич и грижи за дребни, малки животни. Иначе накшатрата на Луната ми е Ардра, а тя от своя страна се свързва с лова и по-едрите животни, вкл. кучета. Към тях наистина имам непоносимост, но откакто се помня, цял живот ме "тровят" с тях. И тъй като Луната представя миналото в картата, вероятно това при мен е някакъв неприятен спомен от минали инкарнации, в които съм била жестока към животните - кучета, вълци и др. подобни, убивала съм ги, затова понастоящем се налага да им се реванширам, плащам с нервите и спокойствието си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #166 -: Януари 27, 2010, 05:11:35 pm »
Лили,за лова в минали инкарнации говори и ЮЛВ в Овен  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #167 -: Януари 27, 2010, 05:13:26 pm »
мчи направи тройка като са отпред и отзад  :85:  бъзикам са ся  :P 

не знам - според мен можеш да узрееш и без да порастваш... поне аз не ща да пораствам още  ;D

естествено ,че от тея тройки пет пъти родих :57: :57: :57:
неа можеш да узрееш ако не пораснеш ;D ;D :( :( :( ,макар ,че можеш ли да кажеш ,че имам 5 деца? ;D
тоя процес с растежа е на вътрешно ниво ,то е като плода и зеленчука .....има така наречения период на млечна зрялост ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #168 -: Януари 27, 2010, 05:15:03 pm »

Тогава би трябвало цялото поколение с ЮЛВ в Овен да са били ловци и касапи в миналия си живот.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #169 -: Януари 27, 2010, 07:39:41 pm »
Аз знам, че така съм се отнасяла с мъжете, не с животните.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #170 -: Януари 27, 2010, 09:26:25 pm »
Аз знам, че така съм се отнасяла с мъжете, не с животните.  ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #171 -: Януари 28, 2010, 10:21:32 am »

Тогава би трябвало цялото поколение с ЮЛВ в Овен да са били ловци и касапи в миналия си живот.  ;D

Възможно е и да са били или нещо друго по Овена-военни,лидери,водачи,откриватели и т.н.-и като се има предвид,че ЮЛВ в знак показва опитности в множество инкарнации (за разлика от дома) е много вероятно да се минат не една,а няколко от темите на знака -че и по няколко пъти  ;D ,но в крайна сметка говорим за твоята карта,твоята карма и факта че обстоятелствата при теб са се стекли така че да бъдеш сериозно ангажирана с животни,а това няма как да си няма причина.

Марс като управител на ЮЛВ в Риби може да говори и за кръстоносец или за участия във войни свързани на религиозна ,верова основа в минали инкарнации,за нужда от саможертване в името на цялото и донякъде за запазване на род и родина (тригон Луна в Рак 8 дом).Или "жертвеният агнец" с една дума.
Разбира се има и други значения,но като се има предвид,че не става въпрос за една инкарнация-като нищо може доста неща да са се развивали.  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #172 -: Януари 28, 2010, 01:27:54 pm »
 може да си била камикадзе ( верското +жертвата), а с луна ( тя е показател за минали инкарнации) в 8 дом за пари ;D;  но го в имало у теб касапското, че даже леко садо: юв - овен, луна в 8 дом - много си опасна, като малка не си ли учила бойни изкуства?

зная, че марс в риби е "миличък", но  се чудя, ако има предишни инкарнации дали си имала желание за физическа саморазправа? реално обаче от Св във везни ( обратен на слънчо) трябва да се движиш към дипломация, примирие и женски ласки :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #173 -: Януари 28, 2010, 01:40:39 pm »
Кая, истината е, че като малка, т.е. в училищна възраст бях голям заплес и бях много скарана с физическото. Спомням си каква трагедия беше в края на всеки срок, защото единствено то ми разваляше успеха, иначе щях да си бъда отличничка без клетото физическо.  ;D Бойни изкуства изведнъж ми хрумна да тренирам, когато бях на 20 или 21-годишна възраст, не си спомням. Тогава Плутон ми транзитираше в квадрт с Марса. И се оказа, че там съм много добра. Ако бях продължила, сигурно щях да ходя по републикански вече, но обстоятелствата ме принудиха да се откажа, за което впрочем и не съжалявам, не ми е това пътят и призванието.  :blink:
А за ЮЛВ в Овен като се замисля, може да се намери някаква логика, ако става въпрос за колективна карма, т.е. масово инкарниране на души. Както се знае, в далечното минало повечето хора са си изкарвали прехраната с лов, риболов и земеделие. Впоследстие се появяват и тарикати, които решават защо е нужно да се работи, щом може просто да използват парите на другите и да ги умножават, в своя полза разбира се - сарафи, лихвари, спекуланти и т.н., а сега това са борсовите посредници, дилъри, търговци и банкери.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #174 -: Януари 28, 2010, 01:48:44 pm »
Да се преброим с тоз възел и да видим дали ще разберем къде сме се срещали преди.   :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #175 -: Януари 28, 2010, 01:56:15 pm »
Да се преброим с тоз възел и да видим дали ще разберем къде сме се срещали преди.   :blink:

;D къде на бойното поле

*

Lillie

• 30532
« Отговор #176 -: Януари 28, 2010, 01:58:43 pm »
МолА ви се, че passaporte ми избяга и си затри профила, след като му казах да идва да ме превзема на бял кон и с рицарски доспехи.  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #177 -: Януари 28, 2010, 02:01:30 pm »
 по темата с транзитния марс: вече влязах в директен конфликт по работа и се чудя какво да правя: 1)  да си замълча вече стана ясна моят апозиция; 2) да продължа

*

Lillie

• 30532
« Отговор #178 -: Януари 28, 2010, 02:02:41 pm »
Зависи какъв е конфликтът и с кого.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #179 -: Януари 28, 2010, 02:03:46 pm »
Според мен зависи от ситуацията и дали си струва да си късаш нервите, ако не си замълчиш. Оня ден Синухе написа нещо много ценно за Марс и ми допадна. Все пак той неслучайно си носи тази енергия и в даден момент.

Кая, ако се налага да вадим мечовете, само предупреди и паспорте може да е избягал, ама тука жени в рицарски доспехи, колкото искаш.  ;D