Кая, истината е, че като малка, т.е. в училищна възраст бях голям заплес и бях много скарана с физическото. Спомням си каква трагедия беше в края на всеки срок, защото единствено то ми разваляше успеха, иначе щях да си бъда отличничка без клетото физическо.

Бойни изкуства изведнъж ми хрумна да тренирам, когато бях на 20 или 21-годишна възраст, не си спомням. Тогава Плутон ми транзитираше в квадрт с Марса. И се оказа, че там съм много добра. Ако бях продължила, сигурно щях да ходя по републикански вече, но обстоятелствата ме принудиха да се откажа, за което впрочем и не съжалявам, не ми е това пътят и призванието. :blink:
А за ЮЛВ в Овен като се замисля, може да се намери някаква логика, ако става въпрос за колективна карма, т.е. масово инкарниране на души. Както се знае, в далечното минало повечето хора са си изкарвали прехраната с лов, риболов и земеделие. Впоследстие се появяват и тарикати, които решават защо е нужно да се работи, щом може просто да използват парите на другите и да ги умножават, в своя полза разбира се - сарафи, лихвари, спекуланти и т.н., а сега това са борсовите посредници, дилъри, търговци и банкери.