Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 515357 Прегледи
Re:Говорим си за секс
« Отговор #3000 -: Септември 21, 2010, 11:28:38 pm »
Моето скромно мнение е, че принципно е напълно възможно,

Дамммм много е скромно  ;D....15 оргазма. Как ги брои? Да не й дават касова бележка  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #3001 -: Септември 21, 2010, 11:29:23 pm »
а за нея секс без 12- 15 оргазма не бил удоволетворяващ..и аз щях да се задавя с кафето.. :-[
Ми аз докато четях това щях да се задавя с колата  ;D Миииии.....виж, ако беше безеякулярен  ;D - може  ;D
Шегата настрана - не ми се струва достоверно, но тя си знае...Бреййй кви мъже имало на този свят. тц тц тц
....дето се вика дайте ги насам! ;D Странно как ли се стравят с овлажняването с тубичка лубрикант на вечер :-\ Аз пък се замислих какъв точно оргазъм изпитва и дали е наясно с оргазъма и симулацията....Ехеее то да се похвалиш си било половината от свършената работа!
Докато дишаш...надявай се!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3002 -: Септември 21, 2010, 11:31:28 pm »
възможно ли е това, или някои жени се изхвърлят, както мъжете като си говорят за размерите, или рибарите- за улова.. :rolleyes:

Е възможно е, бе. Зависи как си ги брои  ;D. Нали си има и термин за това - при верижен оргазъм, и особено без прекъсване на акта, може да те друснат десетина "кулминации" в растояние на минута-две с постепенно затихваща сила и интензивност. Ама за това не са и нужни два-три часа безеякуляторен секс, особено ако й е по-къс фитила.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Vision

• 3523
« Отговор #3003 -: Септември 21, 2010, 11:34:02 pm »
а за нея секс без 12- 15 оргазма не бил удоволетворяващ..и аз щях да се задавя с кафето.. :-[
Ми аз докато четях това щях да се задавя с колата  ;D Миииии.....виж, ако беше безеякулярен  ;D - може  ;D
Шегата настрана - не ми се струва достоверно, но тя си знае...Бреййй кви мъже имало на този свят. тц тц тц
....дето се вика дайте ги насам! ;D Странно как ли се стравят с овлажняването с тубичка лубрикант на вечер :-\ Аз пък се замислих какъв точно оргазъм изпитва и дали е наясно с оргазъма и симулацията....Ехеее то да се похвалиш си било половината от свършената работа!

да, нормалните хора след първият са изморени, след втория- изтощени, а ако има трети, грохват като пребити..и заспиват..ама как да я питам- я ми опиши какво разбираш под оргазъм, да не говорим само като в оня виц, където жената била дърво и питала мъж си- мъжо, свърши ли??..той- да..тя- ми ох тогава.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3004 -: Септември 21, 2010, 11:36:09 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:20:11 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #3005 -: Септември 21, 2010, 11:39:17 pm »
възможно ли е това, или някои жени се изхвърлят, както мъжете като си говорят за размерите, или рибарите- за улова.. :rolleyes:

Е възможно е, бе. Зависи как си ги брои  ;D. Нали си има и термин за това - при верижен оргазъм, и особено без прекъсване на акта, може да те друснат десетина "кулминации" в растояние на минута-две с постепенно затихваща сила и интензивност. Ама за това не са и нужни два-три часа безеякуляторен секс, особено ако й е по-къс фитила.

не се сетих за този верижен /не му ли викаха и мултиплен/ оргазъм..ама тя ми описа така нещата- правят секс два три часа и той не свършва, ама не уточни дали не еякулира, или не изпитва и оргазъм, само каза, че не свършва..като тя през това време изпитва тези оргазми, след които си почива по малко..накрая, като я усети той, че е задоволена напълно, си вземал и своето, един вид..и това е..
не знам..бях чувала за жени, които не са изпитвали нито един през живота си, ама това нейното силно ме впечатли..защото започвам да се сравнявам, дали съм наред..утре ще я питам, знам, че ми пусна въдичка с тия оргазми, точно за да я разпитвам нещо, ама няма как, трябва да се уточни това.. :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #3006 -: Септември 21, 2010, 11:43:16 pm »
Моето скромно мнение е, че принципно е напълно възможно,

Дамммм много е скромно  ;D....15 оргазма. Как ги брои? Да не й дават касова бележка  ;D

да!! и аз се запитах после това!!..как ги брои..то в тия моменти човек не си е много с акъла, камо ли да смята до 15, че и да помни!!

абе не е чиста тази работа, метнаха ме на черешата.. :lol:

« Отговор #3007 -: Септември 21, 2010, 11:45:50 pm »
утре ще я питам, знам, че ми пусна въдичка с тия оргазми, точно за да я разпитвам нещо, ама няма как, трябва да се уточни това.. :-\
...и да не забравиш да я питаш какъв точно оргазъм изпитва....хм и има ли почва при нас у нас?!?!

« Отговор #3008 -: Септември 21, 2010, 11:47:37 pm »
Вие преставяте ли си тоя мъж какъв кръст има  :unsure: :unsure: :unsure: може би и колене  :rolleyes: ;D ;D ;D

:bedtime2:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3009 -: Септември 21, 2010, 11:49:08 pm »
Вие преставяте ли си тоя мъж какъв кръст има  :unsure: :unsure: :unsure: може би и колене  :rolleyes: ;D ;D ;D

Абе, то якото бачкане е до първия. След това може и хич да не помръдва повече, дамата ще си свърши останалото до 15.

*

Vision

• 3523
« Отговор #3010 -: Септември 21, 2010, 11:50:45 pm »
утре ще я питам, знам, че ми пусна въдичка с тия оргазми, точно за да я разпитвам нещо, ама няма как, трябва да се уточни това.. :-\
...и да не забравиш да я питаш какъв точно оргазъм изпитва....хм и има ли почва при нас у нас?!?!

мисля, че говори за вагинален оргазъм!!..не се усъмних в това, нали каза, че Правят секс..ама ето, ти сега ме подсети..абе какъвто и да е, не може да са 15..самата цифра е невъзможна, ако ще каквото и ще да е..просто няма откъде да има някой толкова сили да издържи на повече..ама вие нищо не казвате..явно и вие като мен смятате, че повече от 2-3 в редовния случай е измислица..

« Отговор #3011 -: Септември 21, 2010, 11:52:14 pm »
абе какъвто и да е, не може да са 15..самата цифра е невъзможна,

И по-точно между  12 и 15  ;D

« Отговор #3012 -: Септември 21, 2010, 11:52:38 pm »
Вие преставяте ли си тоя мъж какъв кръст има  :unsure: :unsure: :unsure: може би и колене  :rolleyes: ;D ;D ;D

:rolf:
Стари сме за тези неща и мъжете ни са едни сецнати...луди млади години къде отлетяхте!

Още нещо се сетих как хората имат време както казвате да броят и къде в цялата работа е удоволствието та нали това е оргазама или нещо не съм наясно?!?!
« Последна редакция: Септември 21, 2010, 11:56:58 pm от marygadje »

*

Vision

• 3523
« Отговор #3013 -: Септември 21, 2010, 11:54:23 pm »

Абе, то якото бачкане е до първия. След това може и хич да не помръдва повече, дамата ще си свърши останалото до 15.

жената ми е приятелка, не я е*авайте толкова грубо.. :-[ досега не съм я хващала в лъжа, ама може да ме е избъзикала..ама толкова беше сериозна и направо си каза- съвсем сериозна съм, така е!! и аз повярвах..и от следобяда до сега ме тормозеше малко този въпрос..

« Отговор #3014 -: Септември 21, 2010, 11:56:13 pm »
....с вибратора....
:85: просълзи ме от смях

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3015 -: Септември 21, 2010, 11:58:41 pm »
Вижън, ясно си казах, че си е напълно възможно, и никак не извънредно да получиш 15 оргазъма. И не за час-два, ами и за двайсетина минутки си става. След първия, всяко стягане на влагалищните мускули може да те докара до оргазъм, достатъчно интензивен, за да бъде подобаващо отбелязан - не е някакъв извънреден героизъм. И не е чак толкова заслуга на мъжа, щото си се получава и насаме.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3016 -: Септември 21, 2010, 11:59:12 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:20:07 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #3017 -: Септември 22, 2010, 12:01:04 am »
....с вибратора....
:85: просълзи ме от смях

глей са кви хора.. ;D

ами я си представи, че е истина..е това ме яде мене..представи си, че има жени, за които 12-15 оргазма са норма и то май не някакви бледи тръпки по пръстите на краката, ама сериозна работа..ами ако е така, то ние, дето си мислим, че сме много напред с матр'яла сме доста изостанали май..ама защо трябваше да се усъмнявам в себе си и то на 40 и след като отказах мъжете завинаги..сега няма да има как да се усъвършенствам.. :lol:

други ден ще я питам /утре няма да я видя/ и то съвсем подробно ще я разпитам, въобще не ми пука на мен и ще ви кажа за какво точно става въпрос.. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #3018 -: Септември 22, 2010, 12:04:20 am »
Вижън, ясно си казах, че си е напълно възможно, и никак не извънредно да получиш 15 оргазъма. И не за час-два, ами и за двайсетина минутки си става. След първия, всяко стягане на влагалищните мускули може да те докара до оргазъм, достатъчно интензивен, за да бъде подобаващо отбелязан - не е някакъв извънреден героизъм. И не е чак толкова заслуга на мъжа, щото си се получава и насаме.

не е такова нейното..знам за какво говориш..това е разделено във времето, отделно едно от друго..
нищо де, има време, ще разберем  ;)

слънцето и е в телец, асц. дева, луна в лъв, иначе..ако ви е интересно, ще и пусна картата след като я питам други ден .. ;)

« Отговор #3019 -: Септември 22, 2010, 12:09:14 am »
слънцето и е в телец, асц. дева, луна в лъв, иначе..ако ви е интересно, ще и пусна картата след като я питам други ден .. ;)
8-ми дом ми е интересен при нея има ли планети в него и кой е управителя му-Марс може би?