възможно ли е това, или някои жени се изхвърлят, както мъжете като си говорят за размерите, или рибарите- за улова.. :rolleyes:
Е възможно е, бе. Зависи как си ги брои
. Нали си има и термин за това - при верижен оргазъм, и особено без прекъсване на акта, може да те друснат десетина "кулминации" в растояние на минута-две с постепенно затихваща сила и интензивност. Ама за това не са и нужни два-три часа безеякуляторен секс, особено ако й е по-къс фитила.
не се сетих за този верижен /не му ли викаха и мултиплен/ оргазъм..ама тя ми описа така нещата- правят секс два три часа и той не свършва, ама не уточни дали не еякулира, или не изпитва и оргазъм, само каза, че не свършва..като тя през това време изпитва тези оргазми, след които си почива по малко..накрая, като я усети той, че е задоволена напълно, си вземал и своето, един вид..и това е..
не знам..бях чувала за жени, които не са изпитвали нито един през живота си, ама това нейното силно ме впечатли..защото започвам да се сравнявам, дали съм наред..утре ще я питам, знам, че ми пусна въдичка с тия оргазми, точно за да я разпитвам нещо, ама няма как, трябва да се уточни това..