За моята Луна в Риби мога да кажа,че обичам да готвя и то вкусно,според близките ми,но само когато имам време и когато има за кого.По отношение на храната съм традиционалистка.Не обичам да си правя експерименти и ползвам стандартните подправки.Много трудно възприемам чужди култури,особено по отношение на яденето.За мен е удоволствие да се храня с нещо познато,на което познавам вкуса и зная,че ми харесва.Не мога да отрека обаче,че ми харесва китайската,италианската и индийската храна,но стига да не се храня всеки ден с тях.
Отдавна в дома ми не се правят сладкиши и други подобни,защото според мен,има предостатъчно на пазара,най-различни видове и не ми се занимава въобще.Освен ако не ми се дояде нещо на пет години веднъж,та да се напъна да го приготвя.

Може би е свързано основно с това,че не обичам сладко и ми е все едно дали го има или не.Мноооого рядко,както споменах по-горе.Залагам на соленото.
Иначе хвана ли се да готвя,го правя с любов и съм много старателна.Всичко е измито перфектно и нарязано все едно за списание.

Обичам храната да изглежда по възможно най-привлекателния начин,да се сервира в най-хубавите чинии.У нас такива за гости и за нас няма.Вадят се най-хубавите чаши,прибори и посуди./смея се заради "посуди"/