Здравей Гост

Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ

• 148 Отговора
  • 20001 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ
« Отговор #40 -: Януари 29, 2010, 02:22:59 pm »
Нухе , аз по-възрастните партньори ги намирам по сатурна в 7-ми или по съвпада сатурн/венера.
освен ,че сатурн много я стяга има нещо ,което снощи ме изуми.....
урановата опозиция не прощава!не прощава никому.тъжно но факт!
тя според мен има уникален шанс да хване последния вагон от влака с транзита на уран през 12-ти натален дом.

Защо-Слънце за жена е мъж и Сатурновите аспекти там често дават голяма разлика в годините или зрелостта,като повечето пъти мъжа е този с над.

Да,така е-Урановата опозиция е криза и ако засегне здравословните домове и аспекти,тогава положението е много по-критично.Защото може да се губи партньор,работа и т.н. , но загубиш ли тялото си-си на оня свят.Уран иска просветление,да се ангажираш с нещата отвъд материята ,да разбереш че си енергия,че си дух,който просто се движи в тази материя,че не можеш да притежаваш нищо истински-освен себе си.Сатурн в Риби не е никак радостен,а съвпада му със Слънце-е още по ограничаващ,в уж духовният знак може да даде много голям материализъм (както и в случая картата го затвърждава с толкова земя).Материализъм не просто като ламтеж за пари-а да влагаш енергия само за битовизъм и много други...С такива карти като нейната се раждат или хора с много тежка карма или учители с много тежка мисия-средно няма!

Дано хване последният шанс,макар че е много трудно да се справиш с едно Сатурново Слънце и Луна в Телец-тя ще е склонна да възприема нещата като външни предизвикателства нарушаващи структурата на живота и,реда и навиците и,но не и че е необходимо вътрешно да се развива,след като до сега цял живот е гледала на живота само като на външно -материално развитие.Дано успееш да и повлияеш!А и с толкова земя и вода се развиват главно хронични заболявания-те не идват за един ден и не си отиват бързо,изисква се много постоянство и търпение и най-вече правилна посока.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #41 -: Януари 29, 2010, 02:24:43 pm »

Защо-Слънце за жена е мъж и Сатурновите аспекти там често дават голяма разлика в годините или зрелостта,като повечето пъти мъжа е този с над.

Ама само в повечето.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Януари 29, 2010, 02:26:56 pm »
А, че е работила в чужбина и това ли го отхвърли?   

пътувала е в чужбина ,но не е работила там!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #43 -: Януари 29, 2010, 02:27:50 pm »

Ама само в повечето.  ;D

За това никога на абсолютизирам каквото и да е в астрологията   :blink:
Нещата зависят и от нивото на изява на аспекта-може да е обстоятелствено,психологично или кармично,както и други нива на изява на един аспект-понякога само един,друг път прелива през нивата и потенциалите.Но определено има такива позиции,които много често водят до едно и също.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #44 -: Януари 29, 2010, 02:32:18 pm »
Ям и мисля, въпреки ужасното главоболие.  :rolleyes: Марая,не ми казвай,че е учила финанси. Юпитер управлява 9 дом и е във 2. Освен това той съуправлява целия стелиум в Риби. И с този толкова силен акцент на 6 и 12 домове - Дева / Риби и по знаци и домове.....остава да е влязла в манастир или да изработва икони. А може и да пише или друг вид дейност в усамотение. Отивам да обядвам. После пак ще мисля. Не разбрах само кво й е на темата на живот и смърт?  :blink:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #45 -: Януари 29, 2010, 02:33:11 pm »
Щом не е лекар ,лечител ,екстрасенс....тогава нещо свързано със счетоводство,сметки,обработване на информация .Нещо ,което да изисква вглъбяване и концентрация.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #46 -: Януари 29, 2010, 02:35:40 pm »
А, че е работила в чужбина и това ли го отхвърли?    

пътувала е в чужбина ,но не е работила там!

В такъв случай професията й е нещо със закона. И е от по-разследващите звена, които не се набиват на очи.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #47 -: Януари 29, 2010, 02:37:03 pm »
Хайде аз ще ви насоча малко,че виждам че е трудно да се види:

Каква работа ще си търси човек с МЦ в Козирог и тези планети в Дева/6ти дом,като се има предвид,че дори управителя на МЦ е в съвпад със Слънцето в 12 дом?  :rolleyes:

От ключовите думички за тези позиции,може и да стигнете до възможните и най-близки професии.

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Януари 29, 2010, 02:37:57 pm »
Ям и мисля, въпреки ужасното главоболие.  :rolleyes: Марая,не ми казвай,че е учила финанси. Юпитер управлява 9 дом и е във 2. Освен това той съуправлява целия стелиум в Риби. И с този толкова силен акцент на 6 и 12 домове - Дева / Риби и по знаци и домове.....остава да е влязла в манастир или да изработва икони. А може и да пише или друг вид дейност в усамотение. Отивам да обядвам. После пак ще мисля. Не разбрах само кво й е на темата на живот и смърт?  :blink:

ще разбереш по-късно какво и е на темата.
само да ти кажа скарлет ,че е учила икономика и дълго време е работила по специалността си. :blink:
не е влязла в манастир ,не е иконописец....
финансите ги позна.
мисли по оста 6/12.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #49 -: Януари 29, 2010, 02:40:07 pm »

В такъв случай професията й е нещо със закона.

Така е.Сега остава да разберете какво  :blink:

Както виждате-Мц в Коза,Сатурн-СЛънце и Дева/6ти дом,няма да дадат лесна и безотговорна работа.Работата дори може да е държавна и да е социална дейност.Някъде където да може да служи (Дева) и въпреки всичко да се издига по йерархия (Козирог/Сатурн),да стигне до шефско място или някаква форма на власт.И т.н.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #50 -: Януари 29, 2010, 02:41:19 pm »
Прогресивен сатурн на МЦ- ти
или е във властта или упражнява такава, някъде.
Съдия или нещо такова
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Януари 29, 2010, 03:16:10 pm »
Прогресивен сатурн на МЦ- ти
или е във властта или упражнява такава, някъде.
Съдия или нещо такова

да!точно! и то високо във властта е! много високо....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #52 -: Януари 29, 2010, 03:20:24 pm »
Ами,саво за властта и институциите не споменахме нищо. С толкова много Риби,първо друго ти минава през ума. Одеве ми се наби в очите,че Сатурн управлява 10 и 11 домове. Та,и обществената работа и политиката сигурно не й е чужда. Остава да излезе някой таен агент или прокурор.  ;D :tongue2: :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Януари 29, 2010, 03:28:28 pm »
Ами,саво за властта и институциите не споменахме нищо. С толкова много Риби,първо друго ти минава през ума. Одеве ми се наби в очите,че Сатурн управлява 10 и 11 домове. Та,и обществената работа и политиката сигурно не й е чужда. Остава да излезе някой таен агент или прокурор.  ;D :tongue2: :wink2:

висш полицай.
дълги години е работила в застраховането.....мъжа и е един от най-големите в застраховането.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #54 -: Януари 29, 2010, 03:35:04 pm »
Е за това бих се замислила / и както и стана  ;D/ едва накрая. Ама нали всеки дом и знак има ундурнайсе значения,та с тия Риби никога не би ми минало през ума първо за агент 007.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Януари 29, 2010, 03:39:30 pm »
Е за това бих се замислила / и както и стана  ;D/ едва накрая. Ама нали всеки дом и знак има ундурнайсе значения,та с тия Риби никога не би ми минало през ума първо за агент 007.  ;D

скарлет , няма карта ,в която да съм видяла заета и натоварена ос 6/12 и човека да не е зает в тайните служби или в казина или болници......
направ ме изумява това.
сега вече няма да казвам нищ от тук нататък докато не чуя повечко предположения.
искам да се пробвате в откриване на зболяването й. да прогнозирате близката 1 год.
очакват ли се промени и къде?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #56 -: Януари 29, 2010, 03:57:29 pm »

сега вече няма да казвам нищ от тук нататък докато не чуя повечко предположения.
искам да се пробвате в откриване на зболяването й. да прогнозирате близката 1 год.

А нещо друго да искаш? Строй се,преброй се! Ареееее....време е за разходка.  :tongue2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Януари 29, 2010, 05:51:15 pm »

А нещо друго да искаш? Строй се,преброй се! Ареееее....време е за разходка.  :tongue2:

аз я направих разходката , хич не е за разходки в тая киша и мърсотия.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Януари 29, 2010, 06:42:14 pm »
 ;D ;D ;D

нещо друго намерихте ли интересно в тази карта!

« Отговор #59 -: Януари 29, 2010, 07:55:42 pm »
на първата дата преживява тежка катастрофа и остава в кома 8 месеца.

Според вас, кое показва колко време ще остане в кома.

Това винаги ми е било интересно за хората с такава съдба - ще се върнат ли на себе си и кога... :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.