Нухе , аз по-възрастните партньори ги намирам по сатурна в 7-ми или по съвпада сатурн/венера.
освен ,че сатурн много я стяга има нещо ,което снощи ме изуми.....
урановата опозиция не прощава!не прощава никому.тъжно но факт!
тя според мен има уникален шанс да хване последния вагон от влака с транзита на уран през 12-ти натален дом.
Защо-Слънце за жена е мъж и Сатурновите аспекти там често дават голяма разлика в годините или зрелостта,като повечето пъти мъжа е този с над.
Да,така е-Урановата опозиция е криза и ако засегне здравословните домове и аспекти,тогава положението е много по-критично.Защото може да се губи партньор,работа и т.н. , но загубиш ли тялото си-си на оня свят.Уран иска просветление,да се ангажираш с нещата отвъд материята ,да разбереш че си енергия,че си дух,който просто се движи в тази материя,че не можеш да притежаваш нищо истински-освен себе си.Сатурн в Риби не е никак радостен,а съвпада му със Слънце-е още по ограничаващ,в уж духовният знак може да даде много голям материализъм (както и в случая картата го затвърждава с толкова земя).Материализъм не просто като ламтеж за пари-а да влагаш енергия само за битовизъм и много други...С такива карти като нейната се раждат или хора с много тежка карма или учители с много тежка мисия-средно няма!
Дано хване последният шанс,макар че е много трудно да се справиш с едно Сатурново Слънце и Луна в Телец-тя ще е склонна да възприема нещата като външни предизвикателства нарушаващи структурата на живота и,реда и навиците и,но не и че е необходимо вътрешно да се развива,след като до сега цял живот е гледала на живота само като на външно -материално развитие.Дано успееш да и повлияеш!А и с толкова земя и вода се развиват главно хронични заболявания-те не идват за един ден и не си отиват бързо,изисква се много постоянство и търпение и най-вече правилна посока.