Здравей Гост

ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО

• 307 Отговора
  • 50567 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО
« Отговор #240 -: Март 22, 2012, 09:39:41 am »
Асц-та има. смяна на обкръжението, промяна. говорим за дирекции.
по кое в натала съдиш за емиграция, в случая? иначе, да, категорично, ако нещо не е заложено в натала, то няма как да се случи.
картата и е на стр.11 тук.

виждам Уран У4 в 12-ти, тригон Марс на ИЦ. дали е било внезапно решение?
« Последна редакция: Март 22, 2012, 09:44:32 am от Grace »

*

Divna

• 2478
« Отговор #241 -: Март 22, 2012, 09:45:58 am »
Дивна, имам и един въпрос. Кога замина за Канада - 1998-1999 г ли, когато Уран е минавал над ИЦ ? едновременно с това е бил в квадрат с Луната и тригон с Венера / У12 /

На януарското новолуние през 2006. Точно 28.01.2006 в късните часове стъпих за пръв път на втората родна земя (в Канада).

когато дирекциите говорят, транзитите мълчат. точен съвпад на дир Слънце и Плутон с Асц. има, разбира се и по транзити в картата ти, но за сетен път се убеждавам, че без дирекциите да покажат, значими събития няма.
а 1999 г си имала обратен възврат на Нодалната ос + други значими транзити. само в работата ли се проявиха? не е ли имало някакви нови, значими контакти / не говоря само за интимни /

О, разбира се. Тогава влязох в университета и ме избраха за представител на катедрата (подготвях доклади и говорех пред аудитория). Това ми даде възможност да се запозная с много изтъкнати личности, на някой от тях доста симпатизирах и така без никакви усилия дори бях получила поръчка за художествена декорация на един известен българин. Спомням си, колко бях горда от факта да видя мои произведения редом до произведенията на един от най-изтъкнатите български художници Светлин Русев и то в частен дом.  :blink: Точно 1999 година започнаха професионалните ми изяви в страната и в чужбина. За мен си беше цяло чудо, едва прохождаща и вече имах произведения в музеи и частни колекции в четерите краища на света. Най-голямата ми гордост беше представянето ми в Япония / Токио.

*

Stella

• 7765
« Отговор #242 -: Март 22, 2012, 09:47:29 am »
по кое в натала съдиш за емиграция, в случая? иначе, да, категорично, ако нещо не е заложено в натала, то няма как да се случи.

Картата вече е деактивирана и не се вижда. но това, което казваш си го спомням. У4 в 12-ти дом е един от показателите за емиграция.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #243 -: Март 22, 2012, 10:11:02 am »

Картата ми в деня на емиграцията е доста говореща. Новолунието е на К4 и прави тригон с управителя на 4ти дом и квадрат с нат. Луна. Натална Луна е в тригон с транзитен Уран, който е управител на 4ти дом и се намира в 12. Той е диспозитор и на СЛВ, а новолунието от 28.01.2006 е в съвпад с нат. СЛВ.
Тр. Сатурн в квадрат с нат. Луна. Всичко свързано с 4ти дом е силно засегнато.
По дирекции - дирекционна Луна в секстил с нат. Марс и СЛВ в 4ти дом, както и в секстил с нат Уран (У4). Дир. Сатурн в тригон с нат. Луна. Дир. Слънце и Плутон в съвпад с нат. АЦ (емиграцията е един вид ново раждане, животът ти се променя коренно). Прогресивна Луна е на К4 ... има и още, но споменавам най-фрапантните. Имаме смяна на местоживеене, тогава директно гледаме всичко около Луна и 4ти дом (управителя и планетите вътре).

*

Asol

• 4140
« Отговор #244 -: Март 22, 2012, 10:14:57 am »
Дивна, не забрави ли да споменеш, че Луна ти У9.  ;)
Натално предпоставката за емиграцията е карето Марс - Луна.

*

Divna

• 2478
« Отговор #245 -: Март 22, 2012, 10:20:48 am »

Внезапно беше, да.  :blink:
Всичко стана за 10 месеца. Подаване на документи, разглеждането им, интервю в посолството, медицински прегледи, виза и самолетен билет. Като въртележка.  Нямах време преди да тръгна да се видя за последно с много от познатите ми. 

*

Divna

• 2478
« Отговор #246 -: Март 22, 2012, 10:27:43 am »
Дивна, не забрави ли да споменеш, че Луна ти У9.  ;)
Натално предпоставката за емиграцията е карето Марс - Луна.

;D Вярно, че тя ми е управител на 9ти дом. Карето на Луна с Марс го приемам за развода си, но мисля, че ти по-добре напипваш, защото има някакъв конфликт м/у Луна и 4ти дом, защото Мунданно Луна е управител на 4ти, а марс се намира в 4ти. Имаш право. Аспектът показва и някакъв проблем с родината, а ето че с течение на нещата аз все още не съм се прибирала. Все за друго си давам парите, ама не и да пътувам до БГ.  :-[ За сметка на това пък, децата ми всяко лято ходят да навестят бабите.  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #247 -: Март 22, 2012, 10:33:15 am »
тр Сатурн в 9-и преминава през МЦ и влиза в 10-и - много значим момент. при това едновременно секстил Венера У12 и каре Луна У9. а Луната в случая е сериозен сигнификатор и сама по себе си. тук още повече.
тр Нептун е бил в 4-и също.
тр Плутон каре Слънце - промяна. и т.н.

видно е, толкова много индикации и по транзити и по дирекции и по прогресии.  :blink:

квадрата Марс / Луна е класическия аспект на развода. не мисля, че има нещо общо с емиграцията.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #248 -: Март 22, 2012, 10:33:25 am »
Изключително доволно уран стъпи в 5-тия ми дом,който пък е свързан с 6-ти,а управителят на двата дома(Марс) е в 7-ми.Така че Уран ми донесе нова работа и нова любов.Повече от това здраве му кажи! :49:

Браво на Уран и честито на тебе!  :clap: :58:
  Благодаря! Но чакам още:"Колкото повече,толкова повече"-казал Мечо Пух!Сега предстои Венера и Юпитер да стъпнат в седми  :kissd: върху Марс-а.Като ще вали любов и пари...да вали ;D Някъде в интернет четох,че по време на обратното въртене на Нептун ииии Уран мисля,че се случвали чудеса и се сбъдвали мечти.Тоя Уран е голяма работа.Тъкмо бях изгубила надежда и наистина стана чудо и една почти непозната жена ми помогна.Пак през този период си отворих очите за хората около мен и тук може би и Сатурн помогна като транзитираше през 11 дом.Изхвърли ненужните хора,но се сети,че най-голямото зло е оставил,стана ретрограден и тогава взех решение,че и този човек ще бъде безмилостно изхвърлен от живота ми.Никога не съм предполагала,че ще се разделя с тези хора,но ето,че Уран стъпвайки в 5-ти дом,а Сатурн  транзитирайки през 11,свършиха страхотна работа. :clap:
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Divna

• 2478
« Отговор #249 -: Март 22, 2012, 10:53:11 am »
тр Сатурн в 9-и преминава през МЦ и влиза в 10-и - много значим момент. при това едновременно секстил Венера У12 и каре Луна У9. а Луната в случая е сериозен сигнификатор и сама по себе си. тук още повече.

видно е, толкова много индикации и по транзити и по дирекции и по прогресии.  :blink:

квадрата Марс / Луна е класическия аспект на развода. не мисля, че има нещо общо с емиграцията.

Този аспект го свързвам с развода си (2007 се разделихме, а съдебното решение го получих 2008). Разводът ми беше от разстояние с писма от едно посолство в друго, защото бившия ми си се прибра в БГ още през 2007.

Не знам хора, дали е от Уран или от нещо друго, но всичко при мен в живота става много бързо, нямам време да се осъзная. Животът ми толкова бързо тече, все едно вчера съм се родила, а като се обърна назад то толкова много събития. Цветен живот, няма време за скука, ама аз така си харесвам.
И днес съм се разписала като за последно. Нали сега ретро Марс ми квадратира нат. Сатурн в 8ми дом и ме гложди да не е да се гътна без време, че имам още много неща дето искам да наптравя преди да склопя очи. 

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #250 -: Март 22, 2012, 11:02:09 am »

Този аспект го свързвам с развода си (2007 се разделихме, а съдебното решение го получих 2008). Разводът ми беше от разстояние с писма от едно посолство в друго, защото бившия ми си се прибра в БГ още през 2007.

Не знам хора, дали е от Уран или от нещо друго, но всичко при мен в живота става много бързо, нямам време да се осъзная. Животът ми толкова бързо тече, все едно вчера съм се родила, а като се обърна назад то толкова много събития. Цветен живот, няма време за скука, ама аз така си харесвам.
И днес съм се разписала като за последно. Нали сега ретро Марс ми квадратира нат. Сатурн в 8ми дом и ме гложди да не е да се гътна без време, че имам още много неща дето искам да наптравя преди да склопя очи.

К'ъв е тоя песимизъм!Я по-ведро : http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4665491   :19: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Днеска , ако ще се мре,ще е групово!Така,че по-ведро  ;D
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Stella

• 7765
« Отговор #251 -: Март 22, 2012, 11:04:32 am »

Е, стига де! Ти пък сега. Няма да се гътнеш. Толкова си жизнена. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #252 -: Март 22, 2012, 11:06:26 am »
Цитат

как изобщо ти хрумна, въз основа на един транзит на МАРС такова нещо  :o
предполагам, че се шегуваш, разбира се  :blink:

сега гледам, на всичкото отгоре, те са и в тригон в натала. ехоооо... :P

*

Grace

• 2257
« Отговор #253 -: Март 22, 2012, 11:11:31 am »
Цитат

знаеш ли от къде идва това  ;)
дай предположение, после ще дам моето мнение  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #254 -: Март 22, 2012, 11:17:55 am »
Дивна това също, все пак ти е на ключово място квадратурата.
Ако нещо ти писне на шапката и чувството за емоционален баланс дигаш партакешите и се омиташ в друга къща.  :P

*

Divna

• 2478
« Отговор #255 -: Март 22, 2012, 11:21:27 am »
Цитат

знаеш ли от къде идва това  ;)
дай предположение, после ще дам моето мнение  ;)

Нямам идея. Случва ми се често да си гледам картата и нищо да не виждам.  :blink: Може би от СЛВ, знам ли?

*

Divna

• 2478
« Отговор #256 -: Март 22, 2012, 11:25:12 am »
Дивна това също, все пак ти е на ключово място квадратурата.
Ако нещо ти писне на шапката и чувството за емоционален баланс дигаш партакешите и се омиташ в друга къща.  :P

Имам много премествания. Последното беше преди 3 месеца.  :blink: На едно място съм се задържала най-много 2 години. Но тук при мен това е нещо нормално. 

*

Divna

• 2478
« Отговор #257 -: Март 22, 2012, 11:26:42 am »

При мен не са в квадратура, но и аз вчера се замислих колко дълго ще живея. Причината е, че човек като личност и начин на живот, несъзнателно се идентифицира с определен архетип. Например, както ви писах наскоро, архетипа на puer aeternus - вечният младеж или пък противоположният му - мадрият стар човек.

Та, този архетип, към който съм аз, често живее до около уранова опозиция. Та се замислих.

Е, хубавото е, че имам още около година до тази опозиция.  ;)

« Отговор #258 -: Март 22, 2012, 11:35:06 am »
Това би било крайно тъпо от тяхна страна, защото без тяло няма живот, а без живот няма свобода. Има по-приятни начини да се освободят от тялото си, но те са по-нептунови (и също небезопасни), ако ме разбирате какво имам предвид. ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #259 -: Март 22, 2012, 11:35:32 am »
Хело, според Космобиологията най-опасни са урановите вълни (45*). Затова ако не се гътнем на уранова опозиция, може да ни се случи малко след това.  :blink:
Загубих доста приятели по урановата им опозиция. Причините - автомобилна катастрофа.